Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

?

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Sun,maybe

Mergi la inceput

nu ai de ce sa fi trista!!!
ai facut testul?

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

lorelix stai linistita ca poate nu e nik dupa ce nai mai alaptat a avut timp sa se regleze din nou eu nu cred.eu am patito in iulie pe 19 trebuia sa sosesasca dar nu deabia pe 26 da primu semn si astept si astept si deabia se instaleaza pe 2 asa ca nu-ti face griji si vb lu sushin test ti ai facut???
sushin u ce ai vrut sa zici..Am uitat sa va spun ca de aproape o saptamana ii gatesc eu la jr..,,,

www.totsites.com/tot/ariana-ioana" target="_blank">ary poze

poopik pe toate

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata si de pe plaiurile canadeze.

Multumim frumos pentru urari ( si ca mi-ati amintit si mie ca azi am motiv de serbat...) Apopos de facut cinste cu ceva bun: pe aici nu se gasesc prajituri bune, asa cum mancam in coferatiile de acasa; am descoperit recent insa in capatul opus al orasului o mica cafatarie care are si laborator de prajituri, se numeste "La Petite France", patroana care de multe ori e la casa vorbeste engleza cu un puternic accent frantuzesc, iar prajiturile sunt... yummmyyy

Lorelix, zic si eu sa nu intri in panica. Fa un test daca poti. Iar daca o fi sa fie... e chiar rau?

Getik, eu o sa te trec pe prima pagina doar cu datele pe care le stiu, insa uita-te pe lista la ce informatii avem noi pe acolo ca sa-ti faci o idee la ce m-am referit cand am cerut datele tale si ale fetei (la cate saptamani s-a nascut, prin cezariana sau natural, cu ce greutate, inaltime, etc, si o data de nastere a noastra, a mamicilor).

Sunshine, si ce gatesti tu bun-bun baiatului?

Mi-am adus aminte sa va spun: ieri Sophia mi-a mancat cam un sfert de morcov fiert din supa! Prima data cand mananca bine si cu pofta o leguma (cu exceptia lui avocado, care banuiesc ca e considerat tot leguma). Aparent nu-i plac legumele pasate, si amestecate intre ele si/sau cu carne. Hmmm...

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Si eu pe aici alaturi de voi...
Sunshine - ma bucur ca ti-au placut pozele
Eu ii fierb lui Stefanut legumele,la un loc cu carnea si le pasez asa pe toate si papa. De vreo doua zile nu papa chiar bine,adica f putin, dar dau vina si pe caldura sau aparitia vreunui dintisor

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata

acum am venit...sunt cam obosita de la drum

nu am citit nimic..decat asa...ultima pagina...sa inteleg ca Lorelox e ?????? Daca da...sa fie intr-un ceas bun!

Vacanta a fost MINUNATA!!!!

Revin!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Buna dimineata la toate fetele,
e servita!
Camy: bine ai revenit intre noi, asteptam detalii
Laura: cu papa suntem la faza de "gatit" morcovi+cartofi+avocado...deci nici nus tiu daca cuvantul "gatit" e chiar potrivit intentia conteaza..sper.. dar important e ca mi-am facut curaj sa-i fac singura, ceea ce pana acuma nu a fost cazul

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Hello

Camy, bine ai venit!

Lorelix, eu zic sa te relaxezi, sa faci un test... si daca o fi sa fie, bucura-te de el

Eu pregatesc dovlecei umpluti cu pui pentru baieti... sunt tare curioasa daca papa Vlad

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

A papat Vlad 1 dovlecel intreg umplut, pasat, cu 2 lingurite de iaurt si 2 linguri de legume pasate (conopida, morcov, cartof si ceapa) Incet, incet, mai rarim borcanelele si incepem sa "gustam" din ce face mami... si stiti care e culmea? Am mancat cu totii ca pentru el, ca nu am avut fir de sare in casa... doar boia dulce, nucsoara si cimbru.

Sunt tare, tare happy

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput