Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)
Raspunsuri - Pagina 15
getik1 spune:
[url=http://www.totsites.com/tot/ariana-ioana] poze cu ary [/url]
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B 'Neata! Getik, eu nu beau cafea acum ca la mine e 10 jumatate noaptea , dar iti tin de urat. Datele pentru prima pagina poti sa mi le dai mie. Ca sa pui poze fara sa se vada link-ul, tot pe prima pagina gasesti instructiunile: Cum sa ascunzi un link - [ url=" aici scrieti linkul " ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ] Cand scrii formula, scoti spatiile dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei. _ Bucataria lui mami |
datele lu ari si ale mele??
getik mamika de
sunshine2009 spune:
Buna dimineata,
la noi este asa o vreme urata, parca vine toamna. Ploua intr-una, e frig, offf, si numai acum o luna venise vremea frumoasa...
Laura: fara curiozitate nu exista cercetare, fara cercetare nu exista progres, fara progres nu exista stiinta ...samd ...
Oricum suuuper pozele cu Sophia! Dar sa revenim la subiect: multa sanatate fericire si bucurii alaturi de parinti si de surioara ta draga!!!
Getik: beau eu cafeaua cu tine, am ramas acasa fara ca ieri dupa ce am observat nu am mai ajuns la cumparaturi....
Alexa: foarte frumoase poze! dar la asa participanti...nici nu se putea altfel!
_
Don't feed the trolls!
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 Buna dimineata, la noi este asa o vreme urata, parca vine toamna. Ploua intr-una, e frig, offf, si numai acum o luna venise vremea frumoasa... Laura: fara curiozitate nu exista cercetare, fara cercetare nu exista progres, fara progres nu exista stiinta ...samd ... Oricum suuuper pozele cu Sophia! Dar sa revenim la subiect: multa sanatate fericire si bucurii alaturi de parinti si de surioara ta draga!!! Getik: beau eu cafeaua cu tine, am ramas acasa fara ca ieri dupa ce am observat nu am mai ajuns la cumparaturi.... Alexa: foarte frumoase poze! dar la asa participanti...nici nu se putea altfel! _ Don't feed the trolls! |
sunshine a cui e ziua?? a eu nu stiu
getik mamika de
getik1 spune:
la multi ani sophia sa te faci mareeeee
[ url="http://www.totsites.com/tot/ariana-ioana " ]ary poze [ /url ]
va poop dulce mai vb ca azi daca
e sarbatoare un pik mai liniste si mere o
getik mamika de
getik1 spune:
lorelix dc crezi ca ai calcat pe BEC???
u nu alaptezii??
www.totsites.com/tot/ariana-ioana" target="_blank">poze ary
getik mamika de
sunshine2009 spune:
Chiar asa Lorelix, cu ce ai calcat pe BEC?
SI care e problema ca Daniel are doar 8 1/2 luni?
Am uitat sa va spun ca de aproape o saptamana ii gatesc eu la jr..
_
Don't feed the trolls!