Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna dimineata si de la mine.

Mandruta Ce mai face cristi? Am vrut sa te intreb de multe ori...i-au iesit dintisorii?

Dece de cafea. Succes la vaccin!

MS Bafta la vaccin si voua! Si sanatate Sarei!

Eu m-am trezit de la ora 8, din cauza de emotii legate de vaccin. Inca sunt traumatizata de la cercelusi. Voi ce ziceti...cand plang ei asa puternic, ii doare foarte tare sau protesteaza pt a fi lasati in pace?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Multumesc de intrebare, rezultatele ies miercuri. Mie nu mi se pare a fi ceva in neregula. Nu avem inca dintisori, dar a ametit tetinele de la biberoane, le freaca pe toate partile, "rontaie" tot ce prinde, mai asteptam. Am vazut o delfinita frumoasa tare... fara cercei? Poate ne intalnim intr-o zi?
Am mai vazut un Kay rotofei si zambaret cu mamica lui de 17 ani, o bobita frumoasa tare (ca mama ei, 2 papusi!), o Irinuca de Catalutza care mai are putin si sta in fundulet, si cam atat ca nu am avut timp... continuarea in episodul urmator...
Bea, sanatate multa! Imi pare rau ca treci prin asa ceva! pentru voi de la mine si Cristina!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

unde vedeti voi toate minunatiile astea?
s-a fc alt cont?
sunt pe mail?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

pe contul de picasa comun (acolo unde te-a ajutat ayanna sa incarci si tu poze) - parola ai primit-o ieri.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

pentru sondaj desi cred ca e tarziu, Vlad face cel putin de 2-3 ori pe zi.

Mergi la inceput

Bea, tinem pumnii sa aflati rezultate imbucuratoare! Cat despre munca la negru... te compatimesc! dar nu-ti plang de mila (ca sa nu incepi sa plangi si tu)... e nashpa sa fii unicul intretinator al familiei, plus gospodaria care oricum ramane pe tine mai mult sau mai putin, plus bonus la sfarsitul zile cand esti super "odihnita si relaxata" schimbul 3 cu piciul! (acum ca tre sa-i iasa si dintii)... si sotul ar cam trebui sa stea departe de pici... deci intr-un cuvant multa sanatate tie! cand vrei sa tragi un bocet de "nu mai pot!" noi suntem aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Putem primi si noi parolele, va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

pentru sondaj desi cred ca e tarziu, Vlad face cel putin de 2-3 ori pe zi.

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

am actualizat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la fete si pufuletilor,

Multumesc pt lamuriri legate de avocado, inca e crud, adica il simt tare, cel pe care l-am cumparat eu, il mai las cateva zile.
Am luat si mango, eu am mancat mult mango in sarcina, imi place crud, sa crantane, dar acum i-am zis soacrei sa il coaca nitel. E prea tare si nu se poate face la brender.

Am citit tot din urma dar am uitat ce am vrut sa mai zic si cui, ...trebuie sa imi iau notite.
Of...

Bea, multa sanatate sotului si mult curaj. Are nevoie de tine tare.
Cris.D - concediu placut. Eu nu cutez sa plec cu copilul nici pana la munte, darmite in alte tari....

Trebuie sa luam un alt carucior, dar nu stiu de care. I-am sugerat sotului sa il vindem pe asta pe forum si sa luam altul, tot second. Ei asi....da de ce sa luam second? Pai...pt ca bebe nu prea sta in carucior si sa nu mai dam inca 1500 lei pe altul.....pai eu stiu cum e ala second?...pai mergem si il vedem....no, n-am timp. Mai bine mergem la magazin si luam altul si gata. ....Nu o scot cu el la capat. N-ar cumpara second, nimic....dar pe al nostru de acum sa il vindem...n-am vazut asa ceva...barbat dus cu sorcova.
Acum folosim un carut dat de un vecin, temporar, ca nevasta-sa e iar insarcinata...si pe asta l-a spalat cu K'Aarcher cu presiune, l-a dezinfectat, etc,etc...si fi-su de abia sta juma de ora acolo....
Mda.
Ma apuc de munca ca e 10 jumate si eu stau pe net. Halal servici.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

Citat:

Si la mine gelul este una din solutiile de linistire a copilului. Daca vad ca se agita in osmn si nu iese calmarea cu tzitzi bag putin dentinox pe gingiute. Pana de curand ii bagam Bonnisan.

_

AMR 8 kg

eu ii dau cu Gengigel

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Deci pana la urma il folositi mai multe. Dupa ce termin dentinox-ul bag si eu un tub ca am auzit numai de bine pana acum despre el.

Mara face kknitza o data pe zi, se mai intampla sa faca la 2 zile sau de mai multe ori intr-o zi. In general productia se limiteaza la 1/zi si este alaptata exclusiv (inca).

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Mara de MIremia e ca o mica sirena... cu prosopelul pe cap! eu o sa-i zic mica sirena, se poa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Am mai pus niste poze pe contul comun, cateva. Sa stiti ca nu noi il ridicam in picioare...el singur se ridica. Oare trebuie sa ii luam ghete cu glezna daca tot se ridica? Trebuie sa facem o vizita la ortoped.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am mai pus niste poze pe contul comun, cateva. Sa stiti ca nu noi il ridicam in picioare...el singur se ridica. Oare trebuie sa ii luam ghete cu glezna daca tot se ridica? Trebuie sa facem o vizita la ortoped.

vazut! nu se vorbea pe aici de osificarea capului femural? si ca Stanciu nu recomanda asa ceva? voi chiar va tarati prin casa?

Mergi la inceput