Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
m-am conformat...am sters...si ma supun...desi ot mi se pare o chestie drastik
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
miremia spune:
Ruxita se poate.
Vazut poze minunate.
In alta ordine de idei, BF felicitari pt micul umblaret! Intrebi de ghetute....eu din ce am inteles copilul cand incepe sa mearga cel mai usor ii este sa mearga cu piciorul gol, asa ca eu o sa-i caut (pt afara) incaltaminte cu talpa cat mai flexibila. Acum nu stiu cum e cu bebeii care merg la 6 luni si cu glezna care trebuie sustinuta.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
decenuela spune:
io citesc....si ma minunez ce fac bb vostri...
jiji se intoarce stanga dreapta..sau uneori pe burta..dar cu mana sub el sa se poata intoarce...
daca il pun pe burta se ener rau de tot..uneori se chinuie si se intoarce pe spate dar cu mari proteste din partea lui..
in fund sta..dar nu f bine...tot trebuie sustinut putin...
in picioare...incepe/...asa modest cateva secunde sa stea ;la verticala
de-a busilea nu
pai el nik nu face...dar nu-mi fac asa probleme...o sa se intample si la el toate cele ,nu?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
vazut! nu se vorbea pe aici de osificarea capului femural? si ca Stanciu nu recomanda asa ceva? voi chiar va tarati prin casa? AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Eu am zis de osificarea capului de os femural. Noua ne-a tinut o lectie Dr. Ciotlos, ca sa nu fortam copilul, ca e ca plastilina (capul de os) lovita de zid (bazinul). Faza e ca el singur se ridica, ca merge prin casa de-a busilea, mai cade pe burtica, dar se ridica instant.
Nu mai sade o clipa locului. In tarc se ridica incontinuu. I-am scos ieri tarcul afara si noi am mancat si el cu jucarelele lui....A stat doar pe plasa aia, cu mainile pe margine, pe inelele de agatat....in patut la fel, cum il pui jos, cum se intoarce pe burta intr-o secunda si se ridica in picioare la marginea patutului. Inca nu stie sa se aseze la loc, jos, cade, sau dupa caz, tipa ca il dor picioarele si nu stie sa si le lase moale....de aia tot timpul suntem langa el, sa il mai asezam...dar nu vrea, cum il asezi, cum o ia de la capat.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
oani_2002 spune:
Neatza
Dece - bine ai revenit din cele vacante. Rina a mea s-a dus pe...apa sambetei! Poate ne apucam amandoua deodata cand revii din concediu.
Sunt de aceesi parare ca si tine apropo de ce ai scris!
Multumesc celor care ati "avut grija" de al meu sot. Se simte mai bine apropo de viroza
Am trimis un mail pe mailul comun
si un brat imens de pt voi
Scuzati incoerenta
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
Ruxita spune:
au disparut subit mesajele din contul de mail? le-a sters cineva? (e ex. nu apare niciun mesaj din iulie... la inbox)
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
ioana_fota spune:
Ne mai tineti minte?Multumim de urari si va invit la :si nu in ultimul rand Sarbatoritilor de azi .Noi v-am pierdut pe la cap 105 deoarece vreo 3 zile am fost plecata la constanta si nu am putut intra sa recuperez apoi la intoarcere acasa a trebuit sa fac curat,mincare si mai nou se intoarce de pe burta pe spate si plangeee mai ales in somn.Stiu ca ati mai discutat sub asta de mult dar...mintea mea...cum ati rezolvat problema?ca ea doarme pe burtica si mi-e frica daca ii pun ceva pe laterale sa nu fie si mai rau.
Bea sanatate multa sotutlui si te astept cu vesti bune.Sper sa pot recupera cate ceva.Am inteles ca vreti sa va mutati in alta parte nu stiu ce sa zic cum hotarati voi si credeti ca este mai bine.Daca se poate rog si eu pe cineva sa-mi trimita un rezumat .Si as dori si eu un PM cu parolele noi.Eu i-am luat de la constanta alexandrei legar de jucarii unele de la Primii pasi de care este f incantata deoarece Lamaze nu am reusit,fosnesc zornaie.Alexandra de vreo 3 sapt doarme cu un catelus care are si inele de dentitie il ia in manuta si asa doarme cu el.Merg sa intind niste rufe si mai revin.Va pup si va ofer niste mi-ati lipsit sapt asta.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Neatza Dece - bine ai revenit din cele vacante. Rina a mea s-a dus pe...apa sambetei! Poate ne apucam amandoua deodata cand revii din concediu. Sunt de aceesi parare ca si tine apropo de ce ai scris! Multumesc celor care ati "avut grija" de al meu sot. Se simte mai bine apropo de viroza Am trimis un mail pe mailul comun si un brat imens de pt voi Scuzati incoerenta Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
Ti-am dat replay de pe mailul comun
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mandruta spune:
citat din mesajul lui Ruxita au disparut subit mesajele din contul de mail? le-a sters cineva? (e ex. nu apare niciun mesaj din iulie... la inbox) AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Eu tocmai am citit...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Ruxita au disparut subit mesajele din contul de mail? le-a sters cineva? (e ex. nu apare niciun mesaj din iulie... la inbox) AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Si eu am citit acum...
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......