Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna dimineata si de la mine.

Mandruta Ce mai face cristi? Am vrut sa te intreb de multe ori...i-au iesit dintisorii?

Dece de cafea. Succes la vaccin!

MS Bafta la vaccin si voua! Si sanatate Sarei!

Eu m-am trezit de la ora 8, din cauza de emotii legate de vaccin. Inca sunt traumatizata de la cercelusi. Voi ce ziceti...cand plang ei asa puternic, ii doare foarte tare sau protesteaza pt a fi lasati in pace?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Multumesc de intrebare, rezultatele ies miercuri. Mie nu mi se pare a fi ceva in neregula. Nu avem inca dintisori, dar a ametit tetinele de la biberoane, le freaca pe toate partile, "rontaie" tot ce prinde, mai asteptam. Am vazut o delfinita frumoasa tare... fara cercei? Poate ne intalnim intr-o zi?
Am mai vazut un Kay rotofei si zambaret cu mamica lui de 17 ani, o bobita frumoasa tare (ca mama ei, 2 papusi!), o Irinuca de Catalutza care mai are putin si sta in fundulet, si cam atat ca nu am avut timp... continuarea in episodul urmator...
Bea, sanatate multa! Imi pare rau ca treci prin asa ceva! pentru voi de la mine si Cristina!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata!
Am intrat repede sa va arat ceva. Desi nu sunt cititor inrait al ziarului respectiv, cateodata ma uit sa ma amuz. Cititi urmatorul articol!
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/politia-pe-urmele-pedofililor-deghizati-in-mamici-115369.html

Nu vad nimic amuzant in articol, dimpotriva...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Nu articolul asta e amuzant! Am zis ca eu citesc uneori ziarul asta ca sunt subiecte de circ si ma amuz, dar articolul asta e interesant si important pentru noi!
Eu poate ca nu m-am exprimat bine, iar tu ai inteles gresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

am reusit si eu sa dorm azi noapte.Vlad s-s trezit cam la jumatate de ora dupa ce l-am adormit, urland bineinteles.l-am dat cu gel pe gingie, am zis ca poate ajuta, si a dormit pana dimineata la 6.nu-mi venea sa cred.diseara fac la fel, poate tine figura:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:

Mandruta Ce mai face cristi? Am vrut sa te intreb de multe ori...i-au iesit dintisorii?

Eu m-am trezit de la ora 8, din cauza de emotii legate de vaccin. Inca sunt traumatizata de la cercelusi. Voi ce ziceti...cand plang ei asa puternic, ii doare foarte tare sau protesteaza pt a fi lasati in pace?

_

AMR 8 kg

Multumesc de intrebare, rezultatele ies miercuri. Mie nu mi se pare a fi ceva in neregula. Nu avem inca dintisori, dar a ametit tetinele de la biberoane, le freaca pe toate partile, "rontaie" tot ce prinde, mai asteptam. Am vazut o delfinita frumoasa tare... fara cercei? Poate ne intalnim intr-o zi?
Am mai vazut un Kay rotofei si zambaret cu mamica lui de 17 ani, o bobita frumoasa tare (ca mama ei, 2 papusi!), o Irinuca de Catalutza care mai are putin si sta in fundulet, si cam atat ca nu am avut timp... continuarea in episodul urmator...
Bea, sanatate multa! Imi pare rau ca treci prin asa ceva! pentru voi de la mine si Cristina!

unde vedeti voi toate minunatiile astea?
s-a fc alt cont?
sunt pe mail?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

am reusit si eu sa dorm azi noapte.Vlad s-s trezit cam la jumatate de ora dupa ce l-am adormit, urland bineinteles.l-am dat cu gel pe gingie, am zis ca poate ajuta, si a dormit pana dimineata la 6.nu-mi venea sa cred.diseara fac la fel, poate tine figura:)

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Si la mine gelul este una din solutiile de linistire a copilului. Daca vad ca se agita in osmn si nu iese calmarea cu tzitzi bag putin dentinox pe gingiute. Pana de curand ii bagam Bonnisan.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece, sunt tot pe contul comun de poze.

Mandruta poate reusim mai spre final de saptamana.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

io care aveam un jijel cuminte ziua...acu e jale...urla de dimi..trece repede de la o stare la alta....acu a mancat fructele si doarme in scaun...de fapt hatza..hatza.....ca atipeste se trez plange si io...da-i inainte cu tupeu.....
nu stiu daca e de la dinti...dau cu gel....nu vad nu stiu ce rezultate...park nu e nik umflat...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

quote citat din mesajul lui Ruxita

gata, facut sinteza, deci tanana!
multumesc fetele care ati participat la sondaj - evyme, lorex, decenuela, mariucasara, ratusca, hapyella, simplicity, cristies, danyelana si dulcineea (am ratat pe careva?)

cum fac kaka pufii:
deci in unanimitate zilnic de cel putin o data cu variatii:
- din 10 pufi 5 fac cel putin de 2-3 ori
- 1 face de 4-5
- 1 de 2-3-4
- si 2 de 1-2

exceptie de la regula, 1 puf la 4 zile, inainte de diversificare facea zilnic (altii invers, si-au reglat tranzitul de cand cu diversificarea).

Si nu are a facere diversificarea, toti sunt alimentati cu cereale, fructe, legume... apa, care beau, care nu, cei mai multi da.

editat ca ne-am inclus si pe noi in "studiu"

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

citat din decenuela
DECI....NU POT SA CRED CA AI ATATA RABDARE INCAT SA FACI SONDAJE...

Gata, numarat toti cacaceii!
au mai contribuit la sondaj

MP 1 2-3-4 (inainte o data la 2-3 zile)
BF 2-3 ori pe zi
Alicredo 2/zi
Ale1212xa 2-3/zi
Nik0le (Lily?) 2/zi
irinaa 2 k/zi
miremia 1k/zi

deci 17 pufi sondati si toti (in afara de unul adica de Kay), fac de 1-2-3 ori pe zi (inainte de diversificarea faceau la 2-3 zile unii)... deci suntem pe invers si tre sa mancam mai multe fructe (crude, cred)...

Va multumesc fetele inca o data petru participare!

Dece, din moment ce lansezi un sondaj e interesant de aflat si rezultatele, nu? nu mi-a luat mult timp (5 min de sinteza)... si am facut-o mai mult pentru demo - cam ce asteptari am eu de la un sondaj, sa aflu concluzia! si cea care lanseaza un sondaj sa faca bine si sa ne-o prezinte!

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

_

AMR 8 kg

Multumim. Eu cred ca plang mai mult de frica. Se sperie si urlaaaaaa. Acum sunt prea mititei sa le distragi atentia dar in curand cand vor putea fi distrasi vor plange f. putin la intepaturi...Mai depinde si de dr. ca sunt unii care habar n-au sa lucreze cu cei mici si ii sperie.
Bafta si voua la vaccin si cat mai putine lacrimi si suspine.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Citat:

Si la mine gelul este una din solutiile de linistire a copilului. Daca vad ca se agita in osmn si nu iese calmarea cu tzitzi bag putin dentinox pe gingiute. Pana de curand ii bagam Bonnisan.

_

AMR 8 kg

eu ii dau cu Gengigel

Mergi la inceput