Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 4
ale1212xa spune:
neatza fetele
off...nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi, ultimele nu stiu cate capitole le-am citit din 2 in 4...asa ca multe nu am retinut
doar, bea sanatate multa sotului, eu sunt convinsa ca o sa fie bine
sondaj Dragos facea kka inainte de diversificare o data la 2-3 zile...acum dimineatza cateodata il gasesc cu pampersul plin de kka apoi dupa fructe mai trage o runda si dupa pireul de legume inca o tura...asadar cam de 2-3 pe zi(ruxita parca a initiat sondajul, nu? )
asa, cu pozele nici eu nu sunt foarte paranoica dar masurile de siguranta se impun clar, din pacate asta e lumea in care traim
cam asta am retinut, daca imi mai aduc aminte ceva revin
Despre noi acum:
- avem 8,200 kg, am facut si vaccinul de 6 luni, am plans oleaca la el dar ne-a trecut cand ne-a pupat mami
- am spus si noi un prim ma-ma acum vreo saptamana dar tot asa la nervi, vroiam sa il schimb si el vroia o jucarie si se tot intindea dupa el si nu il lasam..asa ca s-a uitat urat pe mine si mi-a zis "ma-ma" sper ca nu m-a injurat ceva
-in rest este vioi, se taraste prin toata casa dupa motan care numai de-l draku il asteapta sa se apropie pana aproape il atinge si apoi fuge....
cam atat ca ma duc sa schimb buburuza...
a..si noile parole daca se poate, le vreau si eu
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
edit: muuulte greseli si litere mancate
cris_mario spune:
neata si multumim de cofe cui a dat-o
eu sunt din nou cu toti 3,deci nu am cum sa recuperez sau/si sa tiin pasul
LML pufuletilor de azi
cris_mario spune:
dk se poate si dk merit as vrea si eu parola,am tot asteptat... k sa pot vizualiza si eu oferta lui nikole cu mutatul...eu as fi de acord
Nik0le spune:
Neatza!
ale, cris_mario, aveti pm. Nu asteptati parola, cereti-o insistent!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
dulcineea, la noi cel mai mare succes l-a avut licuriciul Freddie.
miremia, multumim pt capitol!
oani, succes sa-l convingi pe Lucas sa bea cumva laptic in lipsa ta. Ce bine ca ai reusit sa-ti reduci programul! Prin cate ati trecut, sanatate multa sotului, ma bucur ca se simte ceva mai bine!
cris_mario, succes cu cei trei!
ale1212xa, felicitari lui Dragos pentru crestere si pentru realizari!
Bea, te asteptam cu vesti bune cat mai repede! Sanatate multa sotului!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
mandruta spune:
Buna dimineata!
Am intrat repede sa va arat ceva. Desi nu sunt cititor inrait al ziarului respectiv, cateodata ma uit sa ma amuz. Cititi urmatorul articol!
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/politia-pe-urmele-pedofililor-deghizati-in-mamici-115369.html
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
miremia spune:
Buna dimineata si de la mine.
Mandruta Ce mai face cristi? Am vrut sa te intreb de multe ori...i-au iesit dintisorii?
Dece de cafea. Succes la vaccin!
MS Bafta la vaccin si voua! Si sanatate Sarei!
Eu m-am trezit de la ora 8, din cauza de emotii legate de vaccin. Inca sunt traumatizata de la cercelusi. Voi ce ziceti...cand plang ei asa puternic, ii doare foarte tare sau protesteaza pt a fi lasati in pace?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Buna dimineata! Am intrat repede sa va arat ceva. Desi nu sunt cititor inrait al ziarului respectiv, cateodata ma uit sa ma amuz. Cititi urmatorul articol! http://www.cancan.ro/actualitate/intern/politia-pe-urmele-pedofililor-deghizati-in-mamici-115369.html Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Nu vad nimic amuzant in articol, dimpotriva...
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Nu vad nimic amuzant in articol, dimpotriva... Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Eu am inteles ca citeste ziarul pt amuzament si printre altele a dat de stirea asta.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
irrinaa spune:
Buna dimi si de la noi si multumesc de cafea!
multumim de reprimire
pufuletilor ce azi mai adauga o lunitza
Bea multa sanatate sotului, tinem pumnii si asteptam vesti bune.
decenuela si MS bafta la vaccin