Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

IOANA, ai PM

Mami de printisor Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LAlexandra merci de PM, dar tocmai ce am ie#351;it din Sibiu si cred ca e prea dim .
E cineva din Valcea sau Pitesti? Pana ajungem avem timp sa vb din timp.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

din zona asta chiar nu stiu pe nimeni sa fie...
..trebuia sa iei toata lista cu mamici si sa le bifezi pe harta
Sa aveti drum bun si va asteptam cu povesti si pozici din turneu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna dimineata! Mara e treaza de la 6.30, asa ca am timp de forum
Bumbitza, poate e o criza hormonala. Mie mi-a spus dr mea ca ar putea face asta in primele zile dupa nastere, din cauza hormonilor pe care ii primeste de la mama in momentul nasterii, dar din cate am auzit eu mai poate aparea si mai tarziu, daca copilul e alaptat la san, se pare ca unii hormoni trec in lapte. Dar imi dau si eu cu parerea, cred ca fetele cu mai multa experienta stiu mai bine...
Rebiana - deci e mai mare gasca
Va pup, ma duc sa o culc din nou, e totusi prea de dimineata

Sanziana, de Mara (21.02.2010)

Mergi la inceput

Gabyhila acum am v#259;zut mesajul, vroam sa mergem pe la Manastiri la Aiud, dar ne-am hot sa mergem acasa.

Mergi la inceput

Delia noi avem storcatorul www.shopmania.ro/magazin~online-storcatoare-de-fructe~produs-moulinex-vitae-ju2000~p-4310557.html" target="_blank">asta de fructe. Pt noi e bun ca e mic si il poti lua cu tine oriunde, chiar l-am luat si in concediu (i-am facut Ioanei suc).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

din zona asta chiar nu stiu pe nimeni sa fie...
..trebuia sa iei toata lista cu mamici si sa le bifezi pe harta
Sa aveti drum bun si va asteptam cu povesti si pozici din turneu

Multumim!
Sigur va arat si poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka78 spune:

Buna dimineata,
Eu inca duc dorul cafelei. Am renuntat la cafea si la fumat acum un an si mi-am promis ca pana nu termin cu alaptatul nu cedez tentatiei.(mi-e teama ca fara tigara s-ar putea sa nu fie la fel de buna cafeaua asa ca mai bine ma abtin).
Pun si cateva poze cu puiuta mea.
http://picasaweb.google.com/111735349101838188674/Daria#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata dragelor,
este inca in stadiul de ipoteza, vroiam sa zic ca vineri dupa ce am avut o zi nasoala in care si eu si sotul am avut de a face cu situatii in care nervii au fost pusi la incercare de catre birocratie, oameni nervosi, incruntati si rau intentionati am dezbatut pentru prima oara mai serios ideea plecarii.
gaby pai la cum e in sibiu unde sa plecati?

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Ioana imi pare rau ca nu ne-am vazut. dar la orele astea de vizite cred ca putea sa sune telefonul pana vrea:)) ca nu raspundeam!!! e de dimi rau:) drum bun sa aveti!!!

Andra mi s-a sculat parul pe mine cand am citit de accidentul sotului tau. Urat si infricosator!!!...
Fructele importate sunt ok atata vreme cat le consumi repede. Am ochit peri pe la prieteni prin gradini care nu au fost stropiti, dar sunt pere de toamna. Oricum sa ai grija ca perele fluidizeaza putin caca.

Precum se vede sunt f multe fete in Dambovita. imi pare rau doar ca la cat de des:)) vin eu la socrii , nu prea sunt sanse sa va cunosc curand.

Rebiana tu esti mai aproape de Targoviste?

Greenfrog si la Sibiu tot Romania e. Noi am ales in deplina cunostinta de cauza pt Romania dar na... am momente cand imi vine sa imi dau una in freza...

Babyangel incerc si cu legume galbene numai. Oricum iau un pampers si ma duc cu el la doctor.

Anka78 eu nu am putut renunta la cafea. Si in timpul sarcinii am baut cu perseverenta 2 cafele pe zi. de tigari nu... acuma de cand am nascut am mai scapat la cate una... dar f f frar.

Vladi eu nu mai stiu daca am apucat sa iti urez concediu placut!!! nu stiu daca are rost sa te agiti pe tema barbatului. eu am ajuns la concluzia: cu cat mai repede te obisnuiesti cu gandul , cu atata iti va fi mai bine!!! sa va simtiti bine!!!

Am citit pe siteul de babyfood ca e bun graul incoltit la bebe in pireu. drept urmare, astept sa dea coltul graului. Am luat de la bunica, l-am spalat si l-am lasat la germinat.

Ce vroiam sa mai zic.... aaaaaa.... am inceput sa caut lapte de capra. a gasit tata pe un tip ce are aici in cartier si azi dimi a venit sa vb cu mine. Murdar, mirositor.... in nici un caz!!!! bleaxxxx

In alta ordine de idei weekendul viitor la Biertan se organizeaza Transilvania Fest. Am si eu motiv de plecat din oras. Ramy vii??

Mergi la inceput