Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
babyangel spune:
Buna dimineata,
Ioanact multumim de cafea Adevarul e ca m-am trezit cam obosita si voi bea 2 cafele
Rebiam vazut si eu pozele si subscriu la tot ce au zis fetele
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nibi_niki
.Dar vorba asta o stii"polii opusi se atrag"?Las' ca-i sta mai bine langa o blonda cu ochi albastri MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
Ami, are dreptate Niki..nu ca nu ar fi Irina foarte frumoasa, dar polii opusi se atrag..incearca si tu cu Albert(de Child) sau Denis (de Atb) ca si ei sunt blonduti..Vezi ce zice Irina?
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Delia noi avem storcatorul www.shopmania.ro/magazin~online-storcatoare-de-fructe~produs-moulinex-vitae-ju2000~p-4310557.html" target="_blank">asta de fructe. Pt noi e bun ca e mic si il poti lua cu tine oriunde, chiar l-am luat si in concediu (i-am facut Ioanei suc). ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Delia sunt de acord cu Alina, in privinta dimensiunii..sa fie cat de mic sa nu ocupe mult spatiu si cat de puternic..cum zicea si Dayanara. Mai are Philips-ul un model tare fain care e in jur de 2 mil:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-storcatoare-de-fructe~produs-philips-hr1821~p-1810221.html (din asta are sora mea si e f. multumita)
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
elba spune:
Buna dimineata si de la noi.
Si noi ne-am trezit la 6 cu chef de gangurit,jucat si zambit la mami .
Abia acum a adormit bebe si asta dupa ce l-a plimbat tati prin casa-ca deh pe mami o dor picioarele-si mi l-a plasat in brate.asa doarme cel mai bine,mai ales cand il doare burtica.daca incerc sa-l las jos in 10 minute s-a trezit si trebuie sa o iau de la capat
elba spune:
Mai vroiam sa va intreb ceva..pe mine ma dor rau picioarele in ultima vreme.Ce as putea sa iau pt asta sau ce sa fac avand in vedere ca a sta mai mult intinsa nu este o optiune?!
multumesc
child spune:
'Neata si de la noi!
ANKA superba Daria. E roscata? Ce-mi plac mie copiii roscati! O sa aiba succes la baieti!
Vreti sa-mi combinati baiatul? Sa-l intreb si pe el!
Oricum, e innebunit dupa fete, ranjeste cu gurita stirba cand le vede!
Mi-am luat steamer! Trebuie sa-l pun la incercare azi.
Dar nu stiu retete, ma apuc sa rasfoiesc net-ul.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andira spune:
Child - sa-l stapanesti sanatoasa!
Am avut si eu unul, dar i l-am dat mamei, ca mie mi se parea fada mancarea. Acum, cred ca de fapt nu stiam eu sa o combin si sa o asezonez .
Sunt chiar curioasa cum o sa ti se para, sa-mi zici si mie, te rog. Macar stii ca e foarte sanatoasa.
Azi n-am mai iesit in parc de dimineata. Daca va puteti imagina, Irina inca doarme (ele se trezesc la 8 cel tarziu).
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ioanact spune:
Gabyhila m-am gāndit eu ca era prea dim de aia nici n-am indraznit sa sun.
Noi suntem pe autostrada si ploua de rupe , dar e bine decāt canicula.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Neata si de la noi !!
Ma tot uit la storcatoarele asta de care ziceti voi ca sunt mici si mie mi se par mari.
Cred ca mai bine imi iau un blender. eu nu am de gand sa-i dau suc de fructe . Vreau sa-i dau fructul cu tot cu pulpa.
Sau sa iau un robot de bucatarie ?
Grea decizie.... offf pana in oct. cand incepem diversificarea sper sa ma decid.
Steamer iar nu cred ca iau. Nu prea ma vad pe mine mancand mancarea fiarta si atat. Pt Maya ma gandeam sa iau o sita din ikea. Aceea care se pune in oala se pune apa capacul la oala si se fac la abur.
DACA nu iau stecuratoarea o agat de oala, in oala pun apa, pun capacul la oala si gata am steamer. De, masuri de criza , bre!!
Voi pe cum le dati fructele ?? Crude sau "aburite" si ele?
Citeam ca la inceput totul ar trebuie la abur sau copt. Nu prea imi imchipui ce mai ramane dintr-o para romaneasca bagata la abur.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Honey - buna ideea cu strecuratoarea, nici nu stiam de ea!
Fructele le dai crude, pe razatoarea de sticla, sau facute cu mixerul (ala cu un picior).
Razatoarea de sticla insa oxideaza mai putin (sau cel putin asa imi pare mie, poate ma insel).
Am pus si eu poze cu picii, mai jos, daca aveti timp si chef .
http://picasaweb.google.com/kirinati/26Iul10#
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)