Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
child spune:
Nici eu nu o sa-i dau suc, doar fructul facut cu blenderul.
Eu m-am gandit ceva daca sa iau sau nu steamer.
Initial am zis ca iau si eu sita de la ikea.
Dar e pe aragaz si eu tot ce pun pe aragaz ard. Ca le uit .
Si decat sa patim ceva, Doamne-fereste, mai bine asa, cu steamer care se stinge singur, nu trebuie sa-l pazesc.
ANDIRA asa citeam si eu pe net, ca trebuie bine comdimentata mancarea la steamer, carnea marinata, etc.
Oricum, review-urile sunt favorabile steamer-ului.
Sper sa le dau dreptate.
Eu am luat mai mult pentru Albert, pentru legume, ca au alt gust la abur decat fierte. Si cu ocazia asta mancam si noi mai sanatos!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
ami_84 spune:
Neata si de la Iasi cu vreme urata, unde ploua ff tare.. nu va zic cum tuna dimineata.
Dau si o cafea!! Aseara am picat franta.. Am adormit pe canapea.
Deci,
Niki fata nu ma bag intre copii.. daca ei se iubesc..
Bumbita intr-o dimineata si scutecul Irinei nu era asa ud si am pus pe seama caldurii, deoarece, transpira ff mult.
Anka tare Daria cu ochelari de soare deja...
Anca multam' de "combinatie".. tre sa ma apuc de acum sa-i strang zestre, ca cine stie ce pretentii au fetele.
Honey la faza cu oala si sita ma gandeam si eu.. Nici mie nu imi place mancarea fiarta si... atat. La fructe, nu stiu cum am sa procedez exact, dar, ma gandeam si eu ca sunt putin acide pt stomacelul lor. Sincer, ma gandeam la varianta de gatit prin copt.
Iarasi e luni, iar a mai trecut o saptamana... si iepurasii cresccc!!! Vazand cu ochii.. sa fie ei sanatosi. Pupici.
Ceva sugestii de papica pe azi?
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
ami_84 spune:
Andira ti-am admirat printesele. Sa-ti traiasca! Sunt ff frumoase... si Iris are sprancene.
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
andira spune:
Child - da, ar trebui sa ma gandesc si eu la o solutie pt legumele lui Iris, nu mi-a dat prin cap pana acum... parca nu le-as fierbe nici eu.
Deci ori strecuratoarea, ori un steamer.
In sfarsit s-a trezit Irina. Era cat pe-aci sa ma duc sa vad daca mai respira (de fapt m-am dus, dar dormea pe burta. Ma pregateam sa o ascult )
Vroiam sa incepem si inotul azi din nou, dar evident ca e "pa". Si e si cam frig afara, din fericire!!!
Intrebare, pt fetele din Bucuresti: unde pot gasi si eu o jucarie de-aia de se atarna deasupra patutului, care canta si se invarte?
Dar nu vreau de plastic, ca sunt patita de la Nati, cand i-am scapat-o in nas si am speriat bietul copil. Vroiam ceva de plus, sau material textil etc.
Sau poate ar trebui sa caut pe net...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Andira ti-am admirat printesele. Sa-ti traiasca! Sunt ff frumoase... si Iris are sprancene. |
Multumesc!
Le-ai vazut?? Eu ma uit cu atentie ca sa i le vad, ca le are blonde, ca si genele
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
babyangel spune:
Child, eu am zis sa se discute si cu Irina, si implicit si cu petitorii
Steamer ai luat pt voi sau pt bebe? Eu am de la Chico pt bebe.Foarte practic!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
honeybaby spune:
Child eu acum scriu din bucatarie. iau laptopul aici tocmai ca sa nu uit mancare pe foc si eu sa stau cu ochii pe forum in casa .
Am ceas la aragaz si ii dau drumul . Cand suna stiu ca trebuie sa ma duc sa opresc focul.
Problema la noi e ca nu avem mobila in bucatarie. Daca ma cumpar si stemer inseamna alta cutie insirata pe jos.
Asa sita pe la ikea ramane (strecuratoare am de plastic)
Andira - frumoase rau pisicile. Imi place de Iris ca e deosebita de pisicile mari. Imi place si poza in care Irina sta bosumflata
Elba - si pe mine ma dor picioarele. Alt remediu decat statul intinsa nu am gasit
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Honey mie de ex din cauza refluxului mi-a recomandat sa-i dau doar suc momentan, pt ca pulpa face acid , iar dupa ce accepta bine legumele, fructele le voi da aburite din acelasi motiv...Cand voi trece la branza calcica, ii voi da fructul crud.
Oricum de cand ii dau Debridat e mai bine, nu mai are decat 3-4 reprize de voma pe zi.
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Andira, in poza asta: http://picasaweb.google.com/kirinati/26Iul10#5498118374843839634, parca ar fi gemene fetele mari! Doamne cat e de diferita asta mica...oricum frumoas sunt toate!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
elba spune:
ami_84 uite eu azi fac o ciulama de ciuperci cu usturoi si smantanica si cu o mamaliguta langa.