Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fete! Profit ca fii-mea isi face somnul de frumusete, cel de dupa somnul de noapte.

Vazut Riccardo scump foc O sa franga inimi
Si albumul Rebianei, cu familia ei frumoasa :) aveau dreptate fetele, arati f bine

Elba, si pe mine ma dor picioarele rau :( articulatiile in special. Nu stiu cu ce sa tratez, ma gandeam sa ma duc la dr. Am mai ramas si cu nervul sciatic varza dupa sarcina, raman intepenita daca stau aplecata mai mult..of!
Daca gasesti tu vreo solutie, sa-mi zici si mie.

Anka, dragalasa Daria ta, si haioasa cu ochelarii :) Sa va traiasca!
Si eu visez la momentul cand voi bea o cafea buna, cu pofta...de tigari nu ma mai apuc, chiar daca fumam doar ocazional (...si-n ultima vreme aveam ocazii cam dese :)) )

Honey, si eu oscilam intre a-mi lua robot sau diverse aparaturi separate, am optat pt a doua varianta...sunt mai usor de depozitat si carat, parerea mea..

Sanzi, m-am gandit si eu ca e ceva hormonal, astept pediatra acum la vizita de 4 luni si sper sa ma lamureasca. Uff..si trebuie sa facem si vaccinul :((

Andira, am vazut pozele cu pisicile tare, chiar ca Nati si Irina zici ca-s gemene, sunt curioasa daca le va semana si Iris cand va creste

Cred ca ma bag la o repriza de calcat rufe. Am fost cu fata pe afara mai devreme si a inceput sa picure, acum vad ca s-a potolit, ma oftic ca n-am mai stat un pic

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANA ma uitam la pozele cu Eric autodiversificandu-se si mi-am amintit ca am luat din carrefour un feeder (saculet pentru mancare) de la primii pasi.
Inca nu l-am probat dar am auzit ca ar fi bun!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare fetele! la noi e racoare az, imi place asa mult ca s-a improspatat aerul, mmm, o placere!!! si mai mult ma bucur ca azi am programat sa plec la cumparaturi pt concediu, plus alte chestii de rezolvat. offf, o sa fie o zi grea pt mine, trebuie si imi caut costum de baie, si la cate asteptari am de la acest costum, adica ce nu am reusit eu prin cura sa dau jos, vreau sa reuseasca costumul sa mascheze .... o sa caut mult si bine si daca nu gasesc costumul asta minune, mai am o consolare, n-oi fi eu cea mai grasa de pe plaja

anca am uitat sa iti urez multi ani inainte alaturi de sotul tau si de printisorii vostrii!!! azi-noapte cand m-am bagat in pat mi-am amintit ca nu ti-am urat si am azi m-m trezit tot cu ideea asta, na, uite ce pitici am si eu

rebiana am si eu 2 betisoare de prins parul ca ale tale de cand eram in facultate, dar nu am reusit niciodata sa imi prind parul cu ele ca nu mi-l tineau, acum degeaba as incerca, nu mai am ce prinde , mai am par de-o baie

nu am terminat tot de citit, dar trimit ca ma apuca pranzul pe forum

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka78 spune:

Multumesc fetelor care mi-au admirat puiuta. Ochelarii de soare i-am primit cadou si ne mai amuzam din cand in cand pana se supara Daria si face scandal.
Bumbitza si eu spun ca nu ma mai reapuc de fumat, dar stiu ca daca am aprins prima tigara s-ar putea sa nu ma mai opresc pana la un pachet. Si parca nu as mai vrea sa fumez. Mi-am promis ca am sa ma reapuc pe la 60 de ani de fumat poate reusesc sa ma tin de promisiune.:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gata , am luat razatoare de sticla.
Mai am sa iau sita de la ikea si am rezolvat.
Cred ca pe post de blender folosesc mixerul cu picior de care zicea andira

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Andira am vazut si eu cele 3 "pisici".
Nati si Irina chiar ca "zici" ca-s gemene si Iris e o frumusica.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Salutare mamicilor!

Multumim de aprecierile la adresa lui Ricky! El e cam serios in toate pozele. de asta ii si spunem "mister Riccardo"! dar in realitate cand ii vorbeste cineva si ii zambeste ,raspunde cu un suras de te topeste.

Doar ce ne-am intors de la pediatra asa ca raportul la 3 luni si 7 zile este : 7.5 kg , 67 cm si 41.5 circumferinta capului. [/i]

Deci si-a dublat greutatea in 3 luni de la ieserea din spital!nu e demirare ca trebuie sa-i iau haine de 6 luni! da eu nu stiu cum face! ca asa mult nici n-a mancat in ultimele saptamani! eu cred ca noaptea da iama in frigider si mananca ce apuca de pe'acolo!

Referitor la diversificare m-am dus cu lista de intrebari la mine, sigura ca de la 4 luni incep si eu sa bag o leguma o fructa ceva...Da de unde! abia am pronuntat cuvantul diversificare ca pediatra a si zis: de la 6 luni! sunt mamici inconstiente care incep de la 4 sa le dea tot felul dar riscul de alergii e f mare si stomacelul e inca nematurizat suficient. de aceea se numesc "lattanti" pana la 6 luni , ptr ca papa doar lapte si nimic altceva!

Acuma...ziceti si voi...eu ce sa fac?! ca daca ma apuc sa-i dau ceva si-mi face vreo alergie de ajung cu el la pediatra , imi da asta cu ceva in cap!

Ma duc sa pap si eu ceva cat doarme el. va pupacesc!

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor am revenit si noi, nu am mai scris pt ca am fost tot intr-o alergatura cu botezul. A fost sambata si a iesit foarte bine, a cam plans Robin la biserica pt ca era foarte obosit dar in rest a dormit si s-a hlizit intr-una la restaurant.

Am citit mesajul Dianei referitor la pozele de pe picasa, unde e "safe" sa pun poze de la botez, pe contul comun? Imi trimiteti si mie va rog noua parola?
In rest toate bune, joi deja ne intoarcem in Belgia, sunt trista deja cand ma gandesc... ce sa facem, asta e.

va pup pe toate si citesc din urma.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa andira eu am avut la ivan de la chicco un rahat de gatit la aburi o porcarie, am dus.o inapoi dupa ce.am folosit.o 3 zile, iesea putin si cu gust nasol
apoi am luat steamer mare si tare la fel, ieseau fade la gust
eu folosesc blenderul cu picior cum spuneti voi, ala in vas nu.l suport
sucuri nu dau, storcatorul e pt mine si cel din romania pt parinti

andira frumoase fetele tale, chiar mi.era dor sa le vad si asteptam poze!

anka ai o bebelusa superba si foarte expresiva

elba bun venit

andra nici eu nu ma descurc cu betele alea poate ne invata rebiana
ma lasa.ma cu grasa, nu conteaza, tu sa te simti bine, apoi nu esti cat casa sa.ti faci atatea probleme

nafi, daca ti.a luat asa bine in greutate de ce vrei neaparat sa.i dai ceva in plus?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu betele de par le folosc asa . prin parul cu un clesti sau agrafe bine ascunse dupa care pun de forma betele

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput