Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Gaby, nu am stiut ca ai rude in Moreni, cand ajungi aici sa ma anunti, mi-ar placea sa ne vedem, sa scoatem fetele la o plimbare. Eu de fapt sunt din Targoviste, locuiesc in Moreni de 3 ani, sotul e de aici si eu... nevasta ascultatoare... |
Si-eu-s damboviteanca
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui GabyHila Rebiana arati f bine!!! copiii sunt frumosi!!!! pupici |
hai, bre, ca mi-au plecat si cuvintele!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui ami_84 Rebiana multumim de tratatie cu ocazia stelutelor albastre.. si pentru complimente. Le intorc Marei si tie... si lui Luca si sotului. Ce mai. O familie frumu' foc! Sa traiti.. FERICITI. |
esti o draguta, asa cum te-am "citit" tot timpul!
nibi_niki spune:
citat din mesajul lui ami_84 Anca multam'. Poze cu mine ma mai gandesc.. Felicitari pt 11 ani de casnicie!! .. si cati de prietenie? Pacat ca Codrin e "luat" ca stii vb ceea "cine se aseamana se aduna".. Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste! My age |
.Dar vorba asta o stii"polii opusi se atrag"?Las' ca-i sta mai bine langa o blonda cu ochi albastri
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
nibi_niki spune:
Rebiana, te-am admirat in poza de la petrecere.Mara e o frumusica la fel ca si mama.
Nafi.scump foc Riki
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
andira spune:
citat din mesajul lui greenfrog Andira cum stai cu studiul ghidului australiei? Vineri emigram si noi. |
Da' voi unde emigrati? Va mai intoarceti?
Cat am fost cu fetele la balet sambata am studiat si Australia si NZ, si concluzia e ca mai degraba Noua Zeelanda. Valurile alea de caldura vara care aprind bush-urile nu-s de mine. In plus, erau in carte (AU) pe capitole "fauna", "flora" si separat - "ucigasii" .
Intre paranteze fie spus, ghidurile astea de la Adevarul sunt chiar calumea scrise. Intr-o pauza, ceva, sunt relaxant de lecturat. Le-am cumparat pe sarite, dar dupa ce am citit 3 dintre ele (Canada, Australia si NZ) mi-am propus sa le cumpar pe toate.
Pana una alta ma preocup sa obtin viza de sedere temporara (turist) pentru Canada, in septembrie vreau sa plecam in Montreal, daca rezolvam cu viza in timp util.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
citat din mesajul lui GabyHila Andira pune si tu niste poze!!! |
Incerc sa ma mobilizez maine!
Acum ma duc sa ma culc, ca-mi cad ochii si maselele de oboseala. Am fost la un party al unei zmeurici, si abia ne-am intors acum 1h.
Fetele s-au simtit super, de-abia le-am luat de acolo la ora 22.00.
Va pup si noapte buna!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Bumbitza spune:
Seara buna fetele! Am recuperat cam greu si am pregatit un carnatzoi de mesaj
Niki, imi pare rau pentru pierdere...tragic tare, Dumnezeu sa-l odihneasca!
Anca, la cat mai multi ani de casnicie fericita!
Sanzi, multumesc pt rasp ref la papa...nu face figuri tot timpul, cred ca tot din cauza oboselii, a nervisorilor, desi ma streseaza ca apuca biberonul ala si trage cu sete din el de nu se poate...nici nu stiu. Oricum, nu mai vreau sa aud de biberoane!
NiKi, la mine nu se pune problema de menstruatie ca nu am. Si eu sper sa alaptez cat mai mult.
Felicitari pt stelute Rebi! Hai c am-au facut fetele curioasa, o sa intru sa vad si eu albumul
Oana, a udat scutecul f bine azi, deci m-am linistit.
Pup Ericul scump si cuminte.
Dayanara, Honey, Nafi, Gaby, Ami sar'mana pt vizionarea pozelor
Cu greutatea nu-mi faceam probleme pana sa-mi zica pediatra de faza cu dublatul greutatii; sunt multumita, are bulanase, creste frumusel.
Atb, se pare ca nu-i regula, ar fi culmea sa ia asa mult in greutate Denis...
Anca, m-am calmat.
Irina, spor la diversificare si sper sa nu-l mai doara burtica pe Rares.
Oana, LAlexandra, multumim ca v-ati ocupat de parole. Eu stiam ca am PM activat, adica am primit cateva mesaje pana acum. Oricum, am parola si pe mess de la Honey si pe mail de la LAlexandra, multumesc!
Sanzi, m-am recunoscut in ce-ai zis tu asa frumos despre diminetile cu Ilincuta mea, tare draga mi-este, parca e de cand lumea cu noi!
Anka, Sanzi si Elba, sa va puneti in semnatura numele copilului/copiilor si data nasterii, ca sa ne fie mai usor sa tinem minte.
Andra, bine ca nu a patit nimic sotul, of! urata experienta...
Greenfrog, tare rau Petru
Miruna, am salvat programul vostru de diversificare, multam!
Sper ca nu am omis pe nimeni...daca am omis, iertare, oboseala isi spune cuvantul. Cred ca ma duc la culcare, sotulache sforaie deja.
Si inca o intrebare, asa de incheiere: Bumbi are la sanul drept o pietricica, trebuie sa fac ceva sau ii trece de la sine? Nu pare sa o deranjeze, ma straduiesc sa n-o ating, mai ales cand o tin la baita...
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Ioanact spune:
Buna fetele!
Noi suntem in drum spre casa.
Am intrat in jud Sibiu si vom trece si prin Sibiu, dar nu #351;tiu dac#259; e prin zona Gabyhila sa vad#259; mesajul si nu e prea diminea#355;a sa ne vedem 5'.
Merg sa citesc ce ati m scris.
Edit. #350;tie cineva nr de tel al Gabrielei? Īmi trimiteti prin PM.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Nu numai ca nu e Gaby prin zona, dar vad ca nu s-a trezit nimeni, asa ca va ofer o ceasca de .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!