Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Import import!! vezi ca sunt unele autohtone in piata dar sunt primele si mici de tot. pana obtii 2 lingurite cureti un kil!!!

citisem pe un site ca se curata bine pesticidul si ceara cu apa calduta de pe fructe!!!

de acord ca nu miroase frumos, dar totusi acid!!! o fi bine... nu o fi bineeee!!!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Vreau sa va intreb CE STORCATOR DE FRUCTE SI LEGUME AVETI? ce imi recomandati? Nu stiu ce sa cumpar ca sunt atatea modele si imi e sa nu dau banii pe unul si sa nu fie bun sa ramana nu stiu cata pulpa pe coaja.As vrea ceva cam la 2 mil. Credeti ca de banii astia gasesc ceva bun?

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

AM SI EU COLAC:
http://family.webshots.com/photo/2252883460105762323FxSIwC

POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY

eu am luat din carrefour sa fac un cadou cuiva un philips, nu stiu ce model, a fost 180 ron, si cica este f bun, tipa e f multumita

eu am unul platinium, si nu prea sunt multumita de el, l-am primit cadou asa ca nu e frumos sa comentez, dar nu prea stoarce bine, zboara prea repede pulpa in colectorul de coaja inainte de a fi centrifugata, dar imi fac treaba cu el

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Fetele ce ati inceput diversificarea, am si eu o intrebare. Ati observat un miros mai acru in urma pireurilor de legume??? exista alimente bazice si unele mai acide?? Miroase putin acid caca si nu imi place!!!

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Gaby pot sa iti spun ca fructele si legumel;e albe/galbene sunt alcaline iar cele viu colorate sunt acide..eu a trebuit sa incep cu cele alcaline pt ca pishpirelu meu are reflux si santem cu Debridat.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi frumos ricky al tau! eu stiam ca seamana cu tine, acum il vad pe tati si seamana si cu el, intr.adevar aveti fizionomia asemanatoare

gaby n.am idee de la ce poate fi caca acid, poate fi viral, bacterian nu neaparat de la diversificare, dar intr.adevar ca de la ce mananca apare mai des

ma duc sa ma chinui cu deschiderea paginilor sa.l vad si pe petru de silvia

nu stiu ce vroiam sa mai zic...(ma iau cu denisa de mana :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana am vazut pozele, copiii sunt frumosi foc!
acum vad si eu cu cine seamana luca la inaltime :) dar tu in poza aia de la petrecere ce facusi ?¿ arati bestial fata, buna de.a dreptul, eu doar ce ma uit la ea si se crapa :)))

POZE

Na, puteam eu sa adorm fara sa rad cu spume? Nuuuu
Sar'na!
Petrecerea a fost fix acum o saptamana... si n-am facut nimic special, doar am imbracat o rochie care-mi place f mult. Am avut o dispozitie faina.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

gaby mai bine iau din alea importate, ca primul val de fructe de la noi le gasesti mai mult necoapte si dau niste crampe ... ideea e ca maine ma duc sa iau pere si avocado, sper sa ii placa lui ianis, ca mie mi se pare ca avocado are gust de sapun

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana sa n-o mananci Pe Irina ca "mai am nevoie de ea". Si Silvana e la fel de frumoasa. La fel si rochita.

Ioanact multumesc. Concediu placut in continuare.

Anka78, Elba, Sanzi bine ati venit.

Bumbita la fel e si Ilinca. Faza cu dublatul greutatii tb sa se intample pana la sase luni, din ce stiu eu. Insa, atat timp cat copilul e sanatos, cred ca e ok.

Anca multam'. Poze cu mine ma mai gandesc.. Felicitari pt 11 ani de casnicie!! .. si cati de prietenie? Pacat ca Codrin e "luat" ca stii vb ceea "cine se aseamana se aduna"..

Rebiana multumim de tratatie cu ocazia stelutelor albastre.. si pentru complimente. Le intorc Marei si tie... si lui Luca si sotului. Ce mai. O familie frumu' foc! Sa traiti.. FERICITI.

2anke poza e facuta la botez..

Oana Ma bucur ca lui Eric ii place papica.. doar e facuta de tine, mamica lui. Nu? Astept sa ne impartasesti "greselile" sunt ochi si urechi..

Niki

Alexandra multumesc. Imi este f drag numele tau. Imi aminteste de copilarie...

Gaby sunt curioasa.. cum ai facut sa introduci toate trei mese intr-o singura saptamana.

Gata. Ma duc la culcare ca imi ajunge ziua de azi. Ne vedem si maine...

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvia haios foc petru tau

delia incearca philips HR1858 sau unul care sa fie puternic, altfel te chinui

eu emigrez in 2 saptamani, nu asta cealalta, in bucuresti! tre sa incep de acum sa ma mentalizez cum o sa fie drumul cu tot circul dupa mine:)))

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
rebiana ti-am admirat albumul, si am numai laude de facut, copii frumosi tare, tu esti beton si impreuna sunteti o familie frumu, frumu

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Rebiana - wow . will you marry me ??.
Marutza e o frumoasa . Ce-mi plac hainutele ei , vanez pozele cu ea pt hainute

Vroiam sa zic mai multe dar ma ramas masca la poza Rebianei si am uitat tot.

Unde e filmuletul cu Eric ?

Fetili... you, girls, made my day! Adorm fara vise la ce-au crescut plamanii-n mine! Multu' mult!

A pus Oana link cu filmuletul... il gasesti pe gmail.

Citat:
citat din mesajul lui atb

Rebiana, mamica trasnet ce esti! Chinezoaica, hm? Ceva petrecere cu tematica?

Nu a fost nicio tema; imi place rochia si am adaptat si coafura (mi-am luat de la melimelo niste betisoare de pus in par)

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Silvia, ce dulce-i Petru!!!
Unde emigrati?... ai scris oare si n-am ajuns eu la ultima pagina cu cititul?

Mergi la inceput