Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
miruna79 spune:
Buna fetelor
Multumesc fetelor care ne au urat l multi ani. va pup pe toate.
Am inceput si noi cu diversificarea dc sunteti interesate va scriu si eu schema noastra:
Saptamana 1: la masa de ora 10 incepem cu 15-20ml suc mere si crestem zilnic doza adica a 2-a zi 20-40; 50-60 etc normal completat cu laptic.
Saptamana 2: 150 ml suc la ora 10 la ora 2 supa strecurata (din morcov ,conopida, cartof, dovlecel, pastarnac ,ardei gras ,telina ,ceapa)la fel crestem doza treptat zilnic, combinat cu lapta, la sfr saptamani sa ajungem la 150ml-180 supa.
Saptamana 3:ora 10 piure fructe (caise, pere, pepene, struguri, normal mere sau morcovi) aici trebuie adaugat la mar care deja ii stie gustu cate un fruct pe zi nu toate deodata ca sa stim dc nu tolereaza un aliment sa stim care e.+- suc
ora 14 piure legume (cele insirate mai sus) la fel adaugat fiecare aliment treptat ca la fructe. fara telina si ceapa ca s-ar putea sa nu ii placa.
Sapt 4:
ora 10 PF+- suc
ora 12 PL +- supa
ora 18 cereale fara gluten
cam asta e schema noastra luna asta sper sa va fie si vua de ajutor.
Cine dintre voi sta in militari ca mi ar placea sa va cunosc si sa va cunosc piticii.
o zi buna
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010
sanzi spune:
Andra - din discutiile anterioare, am dedus ca locuiesti prin zona, dar nu stiu daca in oras sau prin imprejurimi. Mi-ar placea sa ne intalnim, eu ies zilnic in parc, pentru ca nu am curte si nu am unde altundeva sa plimb fetita.
sanzi spune:
Am vazut si eu stirea despre bebelusul mort la botez, groaznic! Si inainte ma impresionau astfel de cazuri, dar de cand sunt mamica imi vine sa plang de cate ori aud de un bebe care a patit ceva. Ba chiar mi s-a intamplat sa plang la un film in care o fetita cazuse intr-un put adanc. Bine ca a fost salvata pana la sfarsit, ca ma demoralizase rau, desi imi repetam ca e doar un film... Cred ca am luat-o razna
LAlexandra spune:
2 anke
[ url="http://lb1m.lilypie.com/PHpFp2.png/img" ]Varsta mea[ /url ]
inainte de url sa stergi spatiul si la ultimul url sa stergi spatiul dintre paranteze. Unde eu am scris Varsta mea...poti scrie ce vrei tu, ideea e sa nu fie spatii. Daca vrei si pt celeleat copil scrie.mi adresa si te ajut
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 (Varsta mea)
LAlexandra spune:
2 ANKE...acum am vazut ca si tu ai pus tot un copilas cu un iepuras
Mami de printisor Alessandro
2anke spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra 2 anke [ url="http://lb1m.lilypie.com/PHpFp2.png/img" ]Varsta mea[ /url ] inainte de url sa stergi spatiul si la ultimul url sa stergi spatiul dintre paranteze. Unde eu am scris Varsta mea...poti scrie ce vrei tu, ideea e sa nu fie spatii. Daca vrei si pt celeleat copil scrie.mi adresa si te ajut Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 (Varsta mea) |
eu am vrut sa-mi apara aici pe pagina dar si asa ii bine, multumesc
Vreau sa vad si eu pozele noi dar n-am parola
Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas
LAlexandra spune:
2 anke ai PM
si eu am incercat aici pe pagina, dar tot linkul il arata cand dai trimitere la mesaj(cred ca pt ca nu poti pune poze aici si de accea)
ai vazut la cineva aici pe forum...ca daca ai vazut mai incerc
Mami de printisor Alessandro
2anke spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra 2 anke ai PM si eu am incercat aici pe pagina, dar tot linkul il arata cand dai trimitere la mesaj(cred ca pt ca nu poti pune poze aici si de accea) ai vazut la cineva aici pe forum...ca daca ai vazut mai incerc Mami de printisor Alessandro |
aici nu, numai pe alte forumuri
danke
Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas
briza_marii spune:
Mirunaeu stau in militari, dar momentan sunt la tara. Daca vrei, vorbim cand ma intorc..si ne vedem sa se cunoasca "bajetii" nostrii sa discute despre diversificare..asa ca in "Uite cine cu cine vorbeste"
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
rebiana am vazut pozele, copiii sunt frumosi foc!
acum vad si eu cu cine seamana luca la inaltime :) dar tu in poza aia de la petrecere ce facusi ?¿ arati bestial fata, buna de.a dreptul, eu doar ce ma uit la ea si se crapa :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE