Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Andra - din discutiile anterioare, am dedus ca locuiesti prin zona, dar nu stiu daca in oras sau prin imprejurimi. Mi-ar placea sa ne intalnim, eu ies zilnic in parc, pentru ca nu am curte si nu am unde altundeva sa plimb fetita. |
da, stau in Filipestii de Padure. nu prea ies la plimbare cu ianis pt ca stam la curte, adica eu plec f des cu el de acasa, dar cu treaba, nu doar sa ne plimbam prin parc, probabil anul viitor o sa ne orientam si spre parcuri pt ca va sti sa interactioneze cu alti copii dar o sa vin sa ne intalnim cu picii, probabil peste vreo 2-3 sapt, dupa ce venim din concediu, mai vb pe PM
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
greenfrog spune:
Buna seara fetelor,
am revenit si noi in Bucuresti, caldura mare! Va multumim din suflet pentru urari!
Balosim in continuare puternic si am inceput seara sa ii dau cu un pic de calgel ca sa poata adormi, altfel cam plange si ii roade manuta cu putere. Oana promit poze sapt aceasta. Imi trimite si mie cineva parola?
Andira cum stai cu studiul ghidului australiei? Vineri emigram si noi.
Ma duc sa mananc niste pepene galben.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
andra_s spune:
silvia ai PM cu parola
POZE
andra_s spune:
oana am vazut filmuletul cu diversificarea ericutu' mananca fff elegant, ianisu' este moscolit tooooooot, asa ca in poze este mereu, probabil si din cauza ca ii dau mai mult decat tine in lingurita
rebiana ti-am admirat albumul, si am numai laude de facut, copii frumosi tare, tu esti beton si impreuna sunteti o familie frumu, frumu
atb ai vise cu mine ??? pe FB nu mi-am facut inca timp sa incarc poze ... am cateva ratacite
POZE
honeybaby spune:
Rebiana - wow . will you marry me ??.
Marutza e o frumoasa . Ce-mi plac hainutele ei , vanez pozele cu ea pt hainute
Vroiam sa zic mai multe dar ma ramas masca la poza Rebianei si am uitat tot.
Unde e filmuletul cu Eric ?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
atb spune:
Rebiana, mamica trasnet ce esti! Chinezoaica, hm? Ceva petrecere cu tematica?
Andra, sa stii ca prima data nu te-am recunoscut in poza de pe FB, asa cu palarie, ca dupa nume nici asa, doar dupa ce am vazut-o pe aia in care esti cu Ianis m-am luminat.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
greenfrog spune:
azi la ora 16:
http://picasaweb.google.com/petrudinica/6M#
cazut la datorie
mamica de Piscotel
greenfrog spune:
eu vroiam sa il imbrac sa plecam spre Bucuresti si tanarul domn a adormit.l-am pus in scoica asa adormit si am demarat spre oras.
mamica de Piscotel
honeybaby spune:
mai mi-am revenit ...
Nafi - frumos Ricardo . S-a mai rotunjit la fata.
Greenfrog- unde emigrati vineri ?? In Australia?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna