Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana am vazut filmuletul cu Eric cand papa. Ce ranjit e si ce mesteca el la piureut! Eu ii pun mai multicel Marei in lingurita si ii place mandrei sa "rontaie" putin si la lingurita, pentru ca are textura moale.
Astazi a servit la pranz putin piure de morcov (for the first time). Nu s-a aratat deosebit de incantata dar nici n-a dat afara din gurita. Asa ca, ea ca ea dar eu am fost in extaz ;))

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Sper ca aveti o duminica linistita si iepuricii sunt cumintei.

Am reusit si eu sa incarc cateva poze noi din vacanta de la bunici (pe contul comun de pe picasa). sunt putine caci nu prea am avut ocazii deosebite ptr a face poze , doar cand a implinit Ricky 3 luni i-am facut cateva dar nu mi-au iesit f bine Am mai descoperit ca eu nu sunt in nici o poza caci eu le faceam pe toate... asa ca trebuie fac poze noi ca sa am si eu cu iepuricul meu drag!

Maine avem programare la pediatra. sunt tare curioasa sa vad cat cantareste si masoara ptr ca hainutele de 62 cm ii sunt deja la limita...iar ca greutate , acum 2 saptamani avea 6.6 kg asa ca acum cred a trecut de 7 kg!

BUMBIZA - am vazut si eu finally pozele de la botez si cele noi. ai fost f frumoasa , ti-ai revenit perfect dupa nastere! iar Bumbiza mica e mortala cu palarioara rosie!

DAYANARA - si eu sunt fan clarks. mi-am luat anul trecut ptr o nunta o pereche de pantofi si m-am simtit super in ei. au fost destul de scumputi (140 euro)dar sunt f buni calitativ. m-am ofticat insa cand am vazut pe siteul lor care sunt preturile in uk! la jumatate! afurisitii astia de aici vand aproape la pret dublu! asa ca am profitat anul asta cand a venit cumnatul meu de la Dublin ( ca am vazut anul trecut cand am fost in vizita ca are langa casa un magazin clarks) si i-am dat modelul de sandale pe care-l doream si masura si mi le-a luat cu 60 euro in conditiile in care aici la verona erau 110 euro

O sa incerc sa recuperez cu pozele ca n-am mai vazut de mult iepuricii si cu siguranta au crescut si s-au facut si mai mumosi!

Deocamdata profit ca doarme ricky ca sa-mi prepar ceva de mancare ptr pranz. 5 zile sunt singura asa ca trebuie sa ma descurc cum pot caci si babysitter-a e in vacanta!

Pupicei tuturor!

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Oana am vazut filmuletul cu Eric cand papa. Ce ranjit e si ce mesteca el la piureut! Eu ii pun mai multicel Marei in lingurita si ii place mandrei sa "rontaie" putin si la lingurita, pentru ca are textura moale.
Astazi a servit la pranz putin piure de morcov (for the first time). Nu s-a aratat deosebit de incantata dar nici n-a dat afara din gurita. Asa ca, ea ca ea dar eu am fost in extaz ;))

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Rebi cu pusul in lingurita si alte chestii fac parte din greselile diversificarii pe care le adun si o sa le expun mai incolo sa nu pateasca la fel si alte mamici incepatoare.
Felicitari Marei pt.morcovel. Nici la noi nu a avut mare succes prima data, acum e chiar delicios. Azi a mancat cu o pofta, desi mai putin ca ieri. I-a mai ramas, poate ii dau mai tarziu.

Delia te mai asteptam macar sa ne zici cate ceva de Jane.

Nafi vazut pozele. Ce seamana Riccardo cu tati.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Rebiana nu, nu o cunosc pe Sanziana.Ea a scris ca s-a decis sa se inscrie cand a vazut mesajul meu.Iar eu ma bucur ca nu sunt singura nou venita.

Voi aici va stiti bine si va intelegeti fain-asa reiese din mesajele voastre- asa ca apreciez ca sunteti decshise si va multumesc pentru cuvintele de bun venit.

Mergi la inceput

Am creat un nou album si-am pus doua poze noi in el. Mai adaug...

Nafi, seamana Ricardo cu tati dar mi se pare ca si tu si sotul semanati intre voi!

Mergi la inceput

Oanaiacovita, Rebiana

Da...bebelul meu seamana mult cu tatal dar cum ziceai Rebiana, eu si sotul avem trasaturi f apropiate. poate cand reusesc sa adaug o poza cu toti trei la un loc se va vedea mai bine.

Mergi la inceput

Rebiana - arati fooarte bine in poza in care erai la petrecere! ce mami frumu' are mara! dar nici ca fata nu ne e rusine! ca e frumusica foc! Iar baiatul vad ca e deja inaltutz! cred ca e "vina" lui tati nu?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Rebiana - arati fooarte bine in poza in care erai la petrecere! ce mami frumu' are mara! dar nici ca fata nu ne e rusine! ca e frumusica foc! Iar baiatul vad ca e deja inaltutz! cred ca e "vina" lui tati nu?!

Multam' mult!
Sunt asa mandra de copilutzii mei!! ... si da, Luca este si va creste inalt ca taticul lui (sper ca si Mara!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare fetele!

am citit din urma vreo 10-12 pagini si mi-a fost lene sa si raspund in paralel ...

deci, din amintiri:

alina2 cine v-a stricat vacanta? ii venim noi de hac, aaa

niki mi s-a pus un nod in gat cand am citit despre bebelusul ramas fara tata cand avea ianis o luna, sotul meu s-a rostogolit cu masina vreo 22 de m pe o rapa, a alunecat pe gheata si a acazut cu masina de pe un pod de pe centura ploiestiului ... nici acum nu au refacut portiunea de parapet rupta si de cate ori trecem pe acolo ma ingrozesc ... Dzeu a avut grija sa nu se aleaga decat cu o sperietura teribila ... dar nu va pot spune cate ganduri negre mi-au trecut prin cap, groaznic

ufff, gata am uitat tot ce vroiam sa zic, mi-am luat putin ochii de la calculator ca am vzut o stire tare naspa, un bebelus a murit la botez ca parintele nu i-a acoperit nasul si gurita cand l-a bagat in cristelnita

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

bun venit fetelor noi, sper sa ramaneti active pe forum sanzi poate ne vedem la o plimbare cu copii prin parc, ca suntem vecine

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput