Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
cristies spune:
Am dat send si n-am scris esentialul in mesajul de mai sus. Daca scria ea pe undeva ca i-a cazut copilul din carut eu ce intelegeam? Ca e naspa carutul, nu?
cristies spune:
Decenuela, am ras cu lacrimi cu cadoul Petrecaretului. Eu zic s-o pui bine ca cine stie cand te trezesti ca te intreaba cum sta treaba prin carte si daca nu lasa tzatza n-o sa stii sa-i raspunzi.
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Ma bucur ca te-ai linistit. Eu sunt de parere ca cu cat e mai simplu cu atat e mai sigur. Nu invers! Cat priveste experientele altora... era azi un copil mai mare ca fi-miu care statea intr-un carut ca al nostru (ca forma) fara centuri si-l certa maica-sa "ca daca se mai fataie mult o sa cada din nou". . Dar avea paturica in carut, ca la 40 de grade trebuie. _ Povestea unei . Cresc |
O, Doamne!!! Asta e din ciclul fetita cu ciorapei in picioare la 40 de grade (am vazut eu in parc )
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo trimit armata de ingerasi sa va pazeasca somnul. apropo de ingerasi...la noi din categoria rutina inainte de somn e rugaciunea cu ''Inger,Ingerasul meu/ Ce mi te-a dat Dumnezeu'' ,o zicem in fiecare seara, se uita ma mine cu niste ochii, ii fac cruce cu manuta lui, apoi ii pup pe frunte. nu mi-o luati in nume de rau...ca ma bag in religie acum...Clar am luat-o razna. plec la somn.va citesc maine seara! puup din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
si noi spunem Inger, ingerasul meu!
citat din mesajul lui alicredo Nu ma pot abtine. trebuie sa va impartasesc si voua. .nu scriu off topic ca sa nu iasa in evidenta. suntem impreuna de 7 ani. pana acum in momentul in care ne iubeam aveam doar ceva izvorase, in momentul orgasmului, de 4 dati incoace am ajuns in acel pct in care...Doamne! nu credeam ca voi ajunge niciodata.sa ajung sa cunosc adevarata placere.am dat search pe net despre orgasmul feminin, ejacularea la femei /etc si s-a intamplat exact ca si acolo.Inainte nu-mi puteam explica cum se poate asa ceva...ei bine acum stiu! ma intreb cum ne-am iubit in toti acesti ani? si ce e cel mai grav ca imi trebuie, si vreau si mai mult! si il speriu si pe el. e ok?e ok sa vreau mai mult? o iau razna? daca va simtiti jignite,ofensate,pudice nu-mi raspundeti. din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
norocoaso!
citat din mesajul lui miremia A incercat cineva gengigel baby gel pt dintisorii in crestere? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
eu am Gigel din asta dar nu-mi dau seama daca ebun sau nu...sor'mea zice ca-i bun, ea mi l-a adus...
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ieri cand te-am citit, am rosit si m-am dus la culcare! asa rosie! hai ca azi mi-a trecut... folosesc sare chinezeasca de asta sunt delicioasa... impresia mea despre tine e ca esti o finuta! frumoasa evident... AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
m-am socat... uite asa se nasc dezaxatii... din clipa in care pun pastaia in premergator tre sa fac o razie serioasa in toata casa... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
AHA!!!!!
Deci ai si tu din astea prin casa !
citat din mesajul lui plateea ... n0as vrea sa mor inaintea soacrei... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
ce dementiala esti!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Am luat scaun de masa!!!! De la Miniblu pana la urma. L-au scumpit pe cel mai ieftin de la 150 la 200 ron si pe altul l-au ieftinit de la 300 al 200. deci, a castigat al doilea, e un Hauck super simplu www.strollers.ro/Scaune_Pentru_Servit_Masa/Scaun-pentru-luat-masa-Hauck-Mac-Baby-I-love-Minnie-Roz_341_codeHAK-640074.aspx" target="_blank">(voila) - doar ca pe negru cu rosu. Acum, cand cautam poze cu el sa vi-l arat, am dat peste niste review-uri super proaste... om vedea daca am luat teapa sau nu maine dimineata. Imi place ca este foarte foarte usurel si, desi nu are roti, se taraie foarte bine! A, si m-am inspirat din propunerile lui Cristies si i-am mai luat lui Andrei si www.mothercare.com/Mothercare-Stacking-Rings/dp/B002LJUYS6/sr=1-20/qid=1279999897/ref=sr_1_20/280-6014526-0023048?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44609031&mcb=core" target="_blank">asta. 36 RON. Nu stiu cum e comparativ cu alte magazine, insa eram in sevraj ca nu mai shoppinguisem de mult (chiar e o boala asta... ). Tot maine testam Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Scaunul cred ca l-am vazut la real cu 140
alicredo spune:
lorex, cristies
si ca am intrat intr-o noua zi:
la multe lunite fericite si implinite alaturi de mami si de tati, pui de grec!Yannis de alexutzzza, se stie nu?
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
danyelana spune:
citat din mesajul lui Nik0le Noapte buna va doresc! Ma duc la . de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Noapte buna si tie
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Am luat scaun de masa!!!! De la Miniblu pana la urma. L-au scumpit pe cel mai ieftin de la 150 la 200 ron si pe altul l-au ieftinit de la 300 al 200. deci, a castigat al doilea, e un Hauck super simplu www.strollers.ro/Scaune_Pentru_Servit_Masa/Scaun-pentru-luat-masa-Hauck-Mac-Baby-I-love-Minnie-Roz_341_codeHAK-640074.aspx" target="_blank">(voila) - doar ca pe negru cu rosu. Acum, cand cautam poze cu el sa vi-l arat, am dat peste niste review-uri super proaste... om vedea daca am luat teapa sau nu maine dimineata. Imi place ca este foarte foarte usurel si, desi nu are roti, se taraie foarte bine! A, si m-am inspirat din propunerile lui Cristies si i-am mai luat lui Andrei si www.mothercare.com/Mothercare-Stacking-Rings/dp/B002LJUYS6/sr=1-20/qid=1279999897/ref=sr_1_20/280-6014526-0023048?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44609031&mcb=core" target="_blank">asta. 36 RON. Nu stiu cum e comparativ cu alte magazine, insa eram in sevraj ca nu mai shoppinguisem de mult (chiar e o boala asta... ). Tot maine testam Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Sa le stapaniti sanatosi
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui happyella nikole ... cred ca e incantata de scaun, are alta perspectiva din el, vede lumea mai de sus... bine recunosc, mai mult eu decat ea ... fiind cam toata ziua singura cu Andreea 5 zile/sapt, imi place ca pot sa o am tot timpul sub supraveghere si nici nu mai protesteaza ca atunci cand ramane singura in tarc fara sa ma vada in camera am facut si 'botezul' scaunelului la masa de la ora 14... rezultatul s-a mozolit ca un purcelus si a 'gustat' si tavita... nu stiu cum se face dar ii vine cam sus si ea trebuie decat sa se aplece si s-o molfaie... oricum pozitia preferata de mancat e cu capul in jos (cum spunea si cristies) de ma dispera ca nici nu vad unde sa bag lingurita fericita de buburuza Andreea Maria |
Sa va fie de bine scaunul si la cat mai multe mese in el
Charles Baudelaire
miremia spune:
LML Yannis! Sa o bucuri pe mami in fiecare zi, sa cresti mare si frumos!
LML ALexandra!
Am editat sa mai spun ca sper sa va distrati frumos la botez (Yannis si alexutza) si sa primiti multe multe cadouri.
A mai ramas vreun puf nebotezat?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg