Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
ratusca_mica spune:
Am luat scaun de masa!!!!
De la Miniblu pana la urma. L-au scumpit pe cel mai ieftin de la 150 la 200 ron si pe altul l-au ieftinit de la 300 al 200. deci, a castigat al doilea, e un Hauck super simplu www.strollers.ro/Scaune_Pentru_Servit_Masa/Scaun-pentru-luat-masa-Hauck-Mac-Baby-I-love-Minnie-Roz_341_codeHAK-640074.aspx" target="_blank">(voila) - doar ca pe negru cu rosu. Acum, cand cautam poze cu el sa vi-l arat, am dat peste niste review-uri super proaste... om vedea daca am luat teapa sau nu maine dimineata. Imi place ca este foarte foarte usurel si, desi nu are roti, se taraie foarte bine!
A, si m-am inspirat din propunerile lui Cristies si i-am mai luat lui Andrei si www.mothercare.com/Mothercare-Stacking-Rings/dp/B002LJUYS6/sr=1-20/qid=1279999897/ref=sr_1_20/280-6014526-0023048?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44609031&mcb=core" target="_blank">asta. 36 RON. Nu stiu cum e comparativ cu alte magazine, insa eram in sevraj ca nu mai shoppinguisem de mult (chiar e o boala asta... ). Tot maine testam
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
happyella spune:
va zic si eu NB ca de doua zile ma trezesc cam 'daramata'. Ma bag la poate recuperez ceva ore de somn.
fericita de buburuza Andreea Maria
mandruta spune:
Noapte buna si de la mine! Sa visati frumos si sa va odihniti! Eu sunt praf!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
happyella spune:
cuscra si noi tot de la miniblu ... a costat 260 si face mai multe decat cred ca o sa folosesc ,nu am cautat poza cu el ... caut maine si pun
voi ce mai faceti?
hai c-am zis ca ma duc la nani
fericita de buburuza Andreea Maria
ratusca_mica spune:
Multumesc frumos, de parole, am primit 3!
Si am si demarat, astept confirmare
ratusca_mica spune:
Mi se pare mie sau Yahoo ne ameninta ca ne inchide contul comun daca nu dam nu stiu ce informatii pe acolo?
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella cuscra si noi tot de la miniblu ... a costat 260 si face mai multe decat cred ca o sa folosesc ,nu am cautat poza cu el ... caut maine si pun voi ce mai faceti? hai c-am zis ca ma duc la nani fericita de buburuza Andreea Maria |
Suntem bine mercic, strumful a avut de azi program de forta, adica doar stat pe burta si in fundulet. Cica daca sta pe spate nu-l ajuta cu nimic, nu dezvolta nici un muschi... corect, n-am ce zice!
M-au apucat dracii cu scaunul si l-am desfacut sa ma uit la el... nu am regasit decat un singur defect, anume ca probabil husa se va curata mai greu, pentru ca nu e super lucioasa. In rest, cum ca aluneca copilul etc, prostii: daca ii pui hamurile e imposibil, sunt la fel ca la carut. En fin, vedem maine pe viu, insa m-am linistit.
cristies spune:
Ratusca, Happyela sa foloseasca sanatosi bebeii scaunele!
Ratusca, super stackerul!
Noapte buna ca nu se mai poate!
ratusca_mica spune:
Da, o noapte buna si racoroasa va doresc!
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Suntem bine mercic, strumful a avut de azi program de forta, adica doar stat pe burta si in fundulet. Cica daca sta pe spate nu-l ajuta cu nimic, nu dezvolta nici un muschi... corect, n-am ce zice! M-au apucat dracii cu scaunul si l-am desfacut sa ma uit la el... nu am regasit decat un singur defect, anume ca probabil husa se va curata mai greu, pentru ca nu e super lucioasa. In rest, cum ca aluneca copilul etc, prostii: daca ii pui hamurile e imposibil, sunt la fel ca la carut. En fin, vedem maine pe viu, insa m-am linistit. Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Ma bucur ca te-ai linistit. Eu sunt de parere ca cu cat e mai simplu cu atat e mai sigur. Nu invers! Cat priveste experientele altora... era azi un copil mai mare ca fi-miu care statea intr-un carut ca al nostru (ca forma) fara centuri si-l certa maica-sa "ca daca se mai fataie mult o sa cada din nou". . Dar avea paturica in carut, ca la 40 de grade trebuie.