Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA FETILIIII....

in sfarsit....imi intru in paine ..cum se zice...dau si io cafelutza dimi....ca mi-ati cam luat-o inainte in ultimul timp....

evident o astept pe plateea cu bunatatile alea dementiale...de-ti prostesc creierii si te indeamna la pacat....

hai ca ma duc sa msi recuperez pana se trez jiji

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaaa...
azi va servesc cu ceva special... nervi intinsi la maxim, caliti in suc propriu o noapte intreaga, adaugati cate 20 de ml de LP la fiecare jumatate de ora, asezonati cu maraieli si urlete pana la refuz. se ia astea, se combina cu o noapte de cosmar, un copil matinal, si rezulta o fluturea care are mai asteapta o dimineata pt ziua de azi, ca asta, numai dimineata nu se cheama...

asa ca astazi... o sa beau 2 l de cola si inca vreo 5 cafele, sa pot face fata unui junior vaccinat, marait, flamand mereu, plus bonus una bucata soacra nebuna la pachet cu socru de cosmar...

cine mai doreste, cine mai pofteste... am de dat la toata lumea!

in alta ordine de idei... va doresc ce n-am eu!

o zi buna sa avem...

PS. bbTo a butonat ieri calculatorul lu' ta-su si i-a deschis chestii pe care omul, inginer de calculatoare nu le-a vazut in viata lui, i-a dat si restart, iar noi ne uitam siderati si radeam ca prostii, dupa o zi aiurea de tot!

pufuletii si si mult coffee fluturelelor mele dragi!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neataaaaa...
azi va servesc cu ceva special... nervi intinsi la maxim, caliti in suc propriu o noapte intreaga, adaugati cate 20 de ml de LP la fiecare jumatate de ora, asezonati cu maraieli si urlete pana la refuz. se ia astea, se combina cu o noapte de cosmar, un copil matinal, si rezulta o fluturea care are mai asteapta o dimineata pt ziua de azi, ca asta, numai dimineata nu se cheama...

asa ca astazi... o sa beau 2 l de cola si inca vreo 5 cafele, sa pot face fata unui junior vaccinat, marait, flamand mereu, plus bonus una bucata soacra nebuna la pachet cu socru de cosmar...

cine mai doreste, cine mai pofteste... am de dat la toata lumea!

in alta ordine de idei... va doresc ce n-am eu!

o zi buna sa avem...

PS. bbTo a butonat ieri calculatorul lu' ta-su si i-a deschis chestii pe care omul, inginer de calculatoare nu le-a vazut in viata lui, i-a dat si restart, iar noi ne uitam siderati si radeam ca prostii, dupa o zi aiurea de tot!

pufuletii si si mult coffee fluturelelor mele dragi!

I will survive...

offffffffffff......pai cu "bunaciunile" astea vii tu?????

dragul de el...dar cat doamne iarta-ma il tine efectul vaccinului?

ce sa zic...doar la partea cu .....hai sa facem din noapte zi....ca tot ia e...te inteleg perfect....in rest...trimitem din bucuresti un tir cu rabdacol....of, of...

io caut de zor momentan pe mami . ro retete de bebelusi....vreau sa-l rasfatz pe jiji cu bunatati ....in afara de morcovi si oua nu am nik bio....si caut sa vad ce retete sunt cu NIK....
m-am saturat de piureul de legume....bine nu i-am dat numai din ala dar....

Mergi la inceput

dece... la 4 luni, marti i-am facut vaccinul, vineri noapte a fost cosmar, apoi de duminica am inceput sa ne linistim si noi. acum am facut vaccinul joi. deci pana marti... zombie e noul meu nume!

cat despre papa... daca te uiti mai in spate, zisese larisel o reteta de spanac de mi-au ramas papilele setate "spanaaac, spanaaac". cum raman home alone, fac o tona sa ma satur...

petrecaretul si pe mami lui cea dulce!

I will survive...

Mergi la inceput

oare ce mai face bea?

cris.d... cand pleci?

cand are alexutzzza botezul?

cris.m... te-ai mai odihnit?

oani, cum sunteti?

s-a taiat o tetina, trebuie sa o inlocuiesc.

aaaa... app. am tetine de la nuk. numai ca nr. 2 mi se par cu gaura mai mica. asa e? foloseste careva sa ma lamureasca? n-ar trebui sa fie mai mareeee???

I will survive...

Mergi la inceput

hai, ca sa nu spuneti ca-s rea, desi sunt, va ofer de dimineata banane in caramel, budinca de ciocolata si un shake mare de vanilie. e bine? sau... mai gatesc si altceva, de rezerva?

oare n-o sa ma sinucida nea monti?

I will survive...

Mergi la inceput

hellooooo...
neataaaaa...
bantui de una singura?
numa copilu' meu si decenuela sunt matinali? restul dormiti?
rusinicaaaa... la ora asta???
pai eu n-am mai dormit pana la 9 de cand am nascut...

I will survive...

Mergi la inceput

cica "Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?"...

adica e o stiinta exacta asta cu nascutul???
se calculeaza EXACT, matematic? vreau si io formula. as face ceva bani din asta. pana si mama omida mai da rateuri, dar daca astia promit data exacta, va dati seama...???

uaaaauuuu...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Neata, Plateea, nu esti singura!
Si eu pe aici!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Neata, fetelor!

Pentru Yannis de Alexutza un din suflet, multi de la mine si Cristina, sa fie sanatos si norocos, iar mami sa fie mereu fericita! Sa se lase cu cadoaie si cu veselie!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput