Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Deci:
am scos perna, o s-o las pe suportul din baie sa se scurga (ca am folosit program fara stoarcere sa nu se faca guguloaie fulgii aia), dupa care o scot in balcon si, daca e nevoie, bag putin uscatorul sa umflu fulgii aia. Pana miercuri cand vine sotul poate se usuca.
Dar pana acum nu transpira asa, pernele mi le-a facut mama de curand, mai aveau un rand de fete din prosop tocmai pt. asta. Concluzia e ca imbatranim. Acu' o sa-i pun si prosop pe perna!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

salutari din oltenia
Muktumesc frumos Cristies pentru indicatiile despre scaun si pentru aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Bea, nu era de plans sotul tau atunci cand inca nu stiati ce are, dar se simtea rau? acum gata! e pe cale de vindecare, i-au gasit ce avea, a facut analize, are un diagnostic, probabil si un tratament, inseamna ca e de bine... motiv de a mai zambi si de a spera ca totul va fi bine... da si sa faceti si voi analize si radiografii. Admirat Ivanelul, dulce foc, sunteti o familie frumoasa si cineva sus va iubeste, nu te-ai convins inca?

Lucia, esti mese la decorat torturi? eu sunte mese la mancat torturi... so, am putea avea nevoie una de alta! Deschizi si pateserie?

cristies, felicitari pentru dintzuc! nu inteleg de ce noi inca nu... ramanem cu totul de caruta ... de baietii mari, care stau deja in fundulet, se ridica in piciorute, se tarasc... au dintzuci...

cris_m, gata intarcatul? mai ai lapte? in cat timp (zile) ai oprit (daca ai oprit) lactatia?

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Ruxita nu deschid patiserie insa imi place f tare sa ornez torturile, si neavand scule de fiecare data sunt dezamagita de ce iese.
Legat de Caius ca nu sta in fund, nu se taraste, nu se ridica in picioare...
Stai linistita nici Teo nu face nimic din toate astea si e doar cu o zi mai mic decat Caius.
Oricum eu nici nu l-am pus pe Teo in fund caci mi-a interzis categoric pediatra. A zis nu pana la vaccinul de 6 luni si cum vaccinul il facem sapt viit de at vom incerca sa stam si in fund.
LA fel si cu diversificarea.
Pana saptamana viitoare mai ramanem exclusiv pe lapte de la mami.
Si vorbeam cu nasa noastra care e ginecolog(cu ea am nascut) si eu ii ziceam ca incearca sa mearga in busi in sensul ca ridica pe rand fundul sau se ridica in maini insa niciodata in acelasi timp si mi-a zis sa nu-l fortez sa faca nimic.
Sa-l las sa faca totul at cand e el pregatit si cand vine de la sine.
Am uitat sa va zic nasa noastra o sa aiba o fetita. Are acum 6 saptamani de sarcina

ti-am admirat si eu torturile! felicitari1 ma abonez si eu la mancat daca mai e loc Sarcina fara probleme nasei tale, si o nastere la fel de usoara.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Multumesc frumos in numele nasei.
Te poti abona la mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

lucia , v-am admirat in poze, ce mare s-a facut Teo! Si ce bine arata tortul! Parerea mea e ca n-are rost pierzi timp sa incarci poze pe contul comun, acolo le-au pus fetele care n-au vrut sa si le faca publice.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi,

Plateea si Onitza, merci de cafea. Buna tare iar cu negresa si mai si

Ruxita, Xela, Micki.mica, Irinaa si Alicredo, merci mult pt urari si sa se intoarca si la voi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Oani, multa sanatate sotului

Alicredo, bafta la serviciu si pt faza cealalta "da-i inainte cu tupeu" cum zic fetele

Ratusca, felicitari pt intoarcerea lui Andrei

Roxy, super ca au iesit rezult bune

Mandruta, sper ca si la voi sa fie bine.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui plateea

gata, o zbughim o ora afara, pana se trezeste tati. daca a mancat de un deget jumate dintr-un borcan piure de mar si morcov, inseamna ca suntem pe drumul cel bun, sau e egal cu zero?

are careva idee daca e bai daca in loc de legume, ii mai bag tot din borcanul asta si mai tarziu? azi si maine am so_acra si nu ma pot baga la gatit supa. de luni, insa... om mai vedea...

no, zi faina sa avem!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Daca i-ai dat direct din borcan stiu ca nu e bine. Mancarica daca a prins putina saliva nu se da din nou. Nu stiu sa-ti explic mai bine, nu stiu daca are logica ce spun. Alte pareri?
Oricum, felicitari! Inceputul e promitator.

Tot asa stiu si eu

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ieri fetita mea a primit o albinutza de plus,care imi place mie mai mult ,si m-am gandit sa ii spun ei albinutza.....asa imi place cum suna albinutza lu'mama...........ce parerea aveti?

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

suna tare frumos

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

kmkin,.mbrny ytl9p,nnnnnmmmmmmmmjljhkjhllo,., vrbqx

Asta e primul text scris de fi-mea la calculator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Sa nu radeti de mine... adica poate va relaxeaza un zambet
Am bagat o perna in masina de spalat. Sotul meu transpira tare si s-a patat dosul de perna si nu suport petele alea si mirosul. Asa ca am bagat-o cu totul, desi putem s-o spal in cada. Dar nu am timp de asa ceva. De fapt, se procedeaza altfel, ca e perna cu fulgi. Trebuia descusuta, fulgii spalati intr-o panza, lasati sa se zvante, alea-alea... Inca nu a bubuit masina, mai are 12 minute programul. Poate o scot intreaga...

Cum a iesit?

Si eu spal perna sotului din aceleasi motive dar a lui nu e cu fulgi

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput