Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Fetelor, acum aveti parole , va rog intrati pe mailul comun. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Am intrat Suntem in asteptare
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui mandruta kmkin,.mbrny ytl9p,nnnnnmmmmmmmmjljhkjhllo,., vrbqx Asta e primul text scris de fi-mea la calculator! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
pozele mele
Charles Baudelaire
Nik0le spune:
citat din mesajul lui mandruta kmkin,.mbrny ytl9p,nnnnnmmmmmmmmjljhkjhllo,., vrbqx Asta e primul text scris de fi-mea la calculator! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Felicitari! Pune-l bine, fa-i bookmark, ceva.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui mandruta Deci: am scos perna, o s-o las pe suportul din baie sa se scurga (ca am folosit program fara stoarcere sa nu se faca guguloaie fulgii aia), dupa care o scot in balcon si, daca e nevoie, bag putin uscatorul sa umflu fulgii aia. Pana miercuri cand vine sotul poate se usuca. Dar pana acum nu transpira asa, pernele mi le-a facut mama de curand, mai aveau un rand de fete din prosop tocmai pt. asta. Concluzia e ca imbatranim. Acu' o sa-i pun si prosop pe perna! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Super
pozele mele
Charles Baudelaire
simplicity spune:
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Spun si eu neatza si ma intorc in pat. Nu inteleg ce cautati pe forum intr-o sambata atat de dimineata, dar harnicutelor. Mara de cateva zile doarme cam ciudat, in sensul ca se foieste foarte mult si scanceste. Trage o data din tzatza, se intoarce cu spatele, se intoarce iar la tzatza, da sa planga.......credeti ca o supara gingiile? (cristies , sunt sigura ca garaga a apreciat ca l-ai scapat de durere si nu te-a judecat ca n-ai facut-o mai devreme). Ma duc sa frec si eu ceva gingiute de delfi cu dentinox. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Am vazut, dar nu stiu de ce nu ma pot inregistra. Dureaza ceva pt. confirmare? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
astept mail de confirmare
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Nik0le lucia , v-am admirat in poze, ce mare s-a facut Teo! Si ce bine arata tortul! Parerea mea e ca n-are rost pierzi timp sa incarci poze pe contul comun, acolo le-au pus fetele care n-au vrut sa si le faca publice. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Multumim frumos.
De-asta nici nu am pus poze pe contul comun ca m-am gandit ca fiind publice il puteti vedea oricand pe Teo
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
La ea nu cred ca este vorba de oboseala pt ca noaptea trecuta de la 12 la 6 dimineata a doarmit fara probleme, de la 6 a inceput foiala.
Mergem sa ii gaurim urechiusele, sper sa nu sufere prea tare.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
simplicity spune:
citat din mesajul lui plateea mandruta... uau, cata munca... bine ca ai reusit! sper rezultatele sa fie negative sa scapati de frica asta. nu am inteles f bine simptomele, dar daca de o infectie urinara va temeti, mi se pare cam.. silentioasa. sper sa fie negativ rezultatul iar goana cu punguta sa ramana doar un motiv de zambet. aaaaaaa.... people... daca s-a discutat, imi asum intreaga raspundere sa ma bat singura pe umar, dar daca nu... intreb si io ca tuta. ca pediatra... nu m-a lamurit. iar dr de fam... pt mine e un om fara valoare, in care n-am incredere nici un paracetamol sa-l prescrie corect. deci, here goes: bbTo are par.. pufulet, pe picioare, maini si... PUBIS(deasupra putulicii)... e normal??? ca io-s nitel ingrijorata... adica, tare ingrijorata. DE ACUM??? nu era vb ca le creste la pubertate??? adica o sa cumpar aparat de ras inainte sa-l diversific???? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |