Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
La ea nu cred ca este vorba de oboseala pt ca noaptea trecuta de la 12 la 6 dimineata a doarmit fara probleme, de la 6 a inceput foiala. Mergem sa ii gaurim urechiusele, sper sa nu sufere prea tare. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Pupici pt Mara cea curajoasa sa nu planga la cercelusi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Help!!!!
Acum am vazut ca am peste 24000 de vizionari ale albumului de pe webshots. Cum sa fac sa-l fac privat? Sau mai bine sterg tot?
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Help!!!!
Acum am vazut ca am peste 24000 de vizionari ale albumului de pe webshots. Cum sa fac sa-l fac privat? Sau mai bine sterg tot?
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Scuze, l-am trimis de doua ori
pozele mele
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Help!!!! Acum am vazut ca am peste 24000 de vizionari ale albumului de pe webshots. Cum sa fac sa-l fac privat? Sau mai bine sterg tot? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Degeaba il pui pe privat ptr ca linkul de la semnatura din mesajele precedente ramane si tot va putea fi accesat. Eu am creat un album nou, privat, si am mutat pozele in el. Nu m-am indurat sa sterg tot ptr ca nu am back-up si macar sa salvez cateva poze in caz de pb.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Degeaba il pui pe privat ptr ca linkul de la semnatura din mesajele precedente ramane si tot va putea fi accesat. Eu am creat un album nou, privat, si am mutat pozele in el. Nu m-am indurat sa sterg tot ptr ca nu am back-up si macar sa salvez cateva poze in caz de pb. Mamica de caprita si shtrumf AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Merci
Sterg link-ul chiar acum.
Cum ai facut sa muti albumele in noul cont?
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Gata l-am sters
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Merci Sterg link-ul chiar acum. Cum ai facut sa muti albumele in noul cont? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Nu sterge linkul ca oricum nu se vede nimic. Faci album nou privat (cred ca tr sa uploadezi o poza) si apoi te duci in cel vechi si in dreapta ta pe fond galben ai mai multe optiuni ii dai move, si apoi se deschide o noua pagina si dai select all si apoi move. Cand termini testezi daca mai se vede vreo poza
mariucasara spune:
Trimis ceva pe mail.
mandruta spune:
Abia astept sa vad o delfinita cu cercei!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)