Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
Ieri fetita mea a primit o albinutza de plus,care imi place mie mai mult ,si m-am gandit sa ii spun ei albinutza.....asa imi place cum suna albinutza lu'mama...........ce parerea aveti?
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
Nik0le spune:
Fetelor, acum aveti parole , va rog intrati pe mailul comun.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
plateea, noi ne-am descurcat bine in concediu in anii trecuti cu un incalzitor de biberoane, eu am de la Primii Pasi si am fost multumita de el. E micut si foarte practic. Despre problema, intreaba dr, dar nu cred sa fie ceva patologic.
MP, stiam noi ce stiam cu diversificarea asta, ce bine era cu alaptatul exclusiv...
roxy, felicitari pt analizele bune!
mandruta, te asteptam cu vesti bune, nici eu nu cred ca are infectie urinara Cristi. Bine ca ati reusit sa recoltati proba!
ratusca_mica spune:
Neata!
Multumim de felicitari, evident nu a mai repetat figura (poate in somn si nu l-am vazut eu )
M-ati facut curioasa cu polemicile, ma bag in capitolele trecute sa ma dumiresc, am ajuns si eu la spartul targului.
Cu fructele si legumele de peste iarna, eu cred ca voi apela cu spor la borcanele, daca tot sunt bio si nici nu trec avioanele peste culturi, cred ca sunt de incredere! Apropos, la ce ar putea dauna avioanele? Ca mai arunca plosca de la WC peste culturi sau cum? Ca nu cred ca se ofileste zambilica de la zgomotul de avion...
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mandruta spune:
Sa nu radeti de mine... adica poate va relaxeaza un zambet
Am bagat o perna in masina de spalat. Sotul meu transpira tare si s-a patat dosul de perna si nu suport petele alea si mirosul. Asa ca am bagat-o cu totul, desi putem s-o spal in cada. Dar nu am timp de asa ceva. De fapt, se procedeaza altfel, ca e perna cu fulgi. Trebuia descusuta, fulgii spalati intr-o panza, lasati sa se zvante, alea-alea... Inca nu a bubuit masina, mai are 12 minute programul. Poate o scot intreaga...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Ieri fetita mea a primit o albinutza de plus,care imi place mie mai mult ,si m-am gandit sa ii spun ei albinutza.....asa imi place cum suna albinutza lu'mama...........ce parerea aveti? Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
suna
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Nik0le spune:
mandruta, intra pe mailul comun te rog, ti-am trimis ceva. Succes cu perna, sa ne spui cum a iesit.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetelor, acum aveti parole , va rog intrati pe mailul comun. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mandruta Sa nu radeti de mine... adica poate va relaxeaza un zambet Am bagat o perna in masina de spalat. Sotul meu transpira tare si s-a patat dosul de perna si nu suport petele alea si mirosul. Asa ca am bagat-o cu totul, desi putem s-o spal in cada. Dar nu am timp de asa ceva. De fapt, se procedeaza altfel, ca e perna cu fulgi. Trebuia descusuta, fulgii spalati intr-o panza, lasati sa se zvante, alea-alea... Inca nu a bubuit masina, mai are 12 minute programul. Poate o scot intreaga... Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Nik0le spune:
ratusca, hai sa-ti spun la ce am constatat eu ca-mi foloseste ozn-ul meu de scaun (stiu, e cam expirat subiectul): imi foloseste reglarea pe inaltime la faptul ca il pot lasa mai jos, in asa fel incat Irina sa fie in dreptul meu cand ii dau sa manance si sa pot sta si eu asezata (pe Isa am diversificat-o stand in picioare, habar n-aveam ca am reglaj pe inaltime ) si rotitele ma ajuta sa mut scaunul dupa mine de colo colo cu Irina in el, sa nu se simta singura si sa maraie (asa are perspectiva aspra a ce fac si nu sunt nevoita s-o las sa protesteze in patut cat timp pregatesc una alta). Deocamdata atat, mai explorez ce pot sa fac cu masuta aia mare detasabila, pe care la Isa n-am folosit-o ca tineam castronul in mana si vad ca nici acum nu prea-i simt lipsa...