Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

ruxita, rox_y, micki_mica, plateea, catalutza, aveti PM. Cata, nu mai stiu daca primisei sau nu parola, stiu ca o cerusei...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Neatza!

Multumesc pt PM

Onitza, Plateea multu de cafea...

Oare v-am spus? I-au iesit analizele negative

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

ma bucur pt rezultatele analizelor

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata!
Noi avem pipi la eprubeta!!!!!
De la 5 stau cu punguta, mandra s-a trezit, s-a jucat, iar a adormit ... si nimic!
Planul B: am bagat la greu ceai, lapte, sa-i umflu vezica... si am reusit! A dus fratele meu proba la laborator si miercuri avem rezultatele.
Plateea, esti grozava!
Evyme, eu cred ca Sebi e in crestere si el oricum a evoluat foarte bine, ma gandesc ca laptele e insuficient sa se sature, poate ar trebui sa incerci ceva mai consistent... Imi dau cu parerea, nu ma injurati! Cred ca daca trece de 250-300 ml intr-un interval atat de scurt inseamna ca nu se satura. Laptele e totusi un lichid. Daca tot ii dai LM din biberon, ai incercat cu 1 masurica de cereale?

Cat despre diplomatie, admir fetele care stiu sa spuna lucrurilor pe nume! Eu nu am curajul asta. Nu instig la cearta si zazanie, dar poate e mai bine fara periuta. Eu si sotul suntem opusi din punctul asta de vedere: eu tac si ma abtin sau ince4rc sa nu jignesc, iar el le tranteste direct fara ocolisuri (ii dau coate, il ciupesc, nimic; el o tine pe-a lui).
Bea, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Nu esti singura, il ai pe Ivan, ne ai pe noi. O sa fie bine, ai sa vezi. Ai grija de tine si de Ivanel.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata!
Noi avem pipi la eprubeta!!!!!
De la 5 stau cu punguta, mandra s-a trezit, s-a jucat, iar a adormit ... si nimic!
Planul B: am bagat la greu ceai, lapte, sa-i umflu vezica... si am reusit! A dus fratele meu proba la laborator si miercuri avem rezultatele.
Plateea, esti grozava!
Evyme, eu cred ca Sebi e in crestere si el oricum a evoluat foarte bine, ma gandesc ca laptele e insuficient sa se sature, poate ar trebui sa incerci ceva mai consistent... Imi dau cu parerea, nu ma injurati! Cred ca daca trece de 250-300 ml intr-un interval atat de scurt inseamna ca nu se satura. Laptele e totusi un lichid. Daca tot ii dai LM din biberon, ai incercat cu 1 masurica de cereale?

Cat despre diplomatie, admir fetele care stiu sa spuna lucrurilor pe nume! Eu nu am curajul asta. Nu instig la cearta si zazanie, dar poate e mai bine fara periuta. Eu si sotul suntem opusi din punctul asta de vedere: eu tac si ma abtin sau ince4rc sa nu jignesc, iar el le tranteste direct fara ocolisuri (ii dau coate, il ciupesc, nimic; el o tine pe-a lui).
Bea, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Nu esti singura, il ai pe Ivan, ne ai pe noi. O sa fie bine, ai sa vezi. Ai grija de tine si de Ivanel.

sper sa iasa bune si rezultatele pt cristinica !

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

mandruta... uau, cata munca... bine ca ai reusit!

sper rezultatele sa fie negative sa scapati de frica asta. nu am inteles f bine simptomele, dar daca de o infectie urinara va temeti, mi se pare cam.. silentioasa. sper sa fie negativ rezultatul iar goana cu punguta sa ramana doar un motiv de zambet.

aaaaaaa.... people... daca s-a discutat, imi asum intreaga raspundere sa ma bat singura pe umar, dar daca nu... intreb si io ca tuta. ca pediatra... nu m-a lamurit. iar dr de fam... pt mine e un om fara valoare, in care n-am incredere nici un paracetamol sa-l prescrie corect. deci, here goes:

bbTo are par.. pufulet, pe picioare, maini si... PUBIS(deasupra putulicii)... e normal??? ca io-s nitel ingrijorata... adica, tare ingrijorata. DE ACUM??? nu era vb ca le creste la pubertate??? adica o sa cumpar aparat de ras inainte sa-l diversific????

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

sper sa iasa bune si rezultatele pt cristinica !

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Multumesc! Si eu sper. Sunt optimista ... pana la proba contrarie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mandruta... uau, cata munca... bine ca ai reusit!

sper rezultatele sa fie negative sa scapati de frica asta. nu am inteles f bine simptomele, dar daca de o infectie urinara va temeti, mi se pare cam.. silentioasa. sper sa fie negativ rezultatul iar goana cu punguta sa ramana doar un motiv de zambet.

aaaaaaa.... people... daca s-a discutat, imi asum intreaga raspundere sa ma bat singura pe umar, dar daca nu... intreb si io ca tuta. ca pediatra... nu m-a lamurit. iar dr de fam... pt mine e un om fara valoare, in care n-am incredere nici un paracetamol sa-l prescrie corect. deci, here goes:

bbTo are par.. pufulet, pe picioare, maini si... PUBIS(deasupra putulicii)... e normal??? ca io-s nitel ingrijorata... adica, tare ingrijorata. DE ACUM??? nu era vb ca le creste la pubertate??? adica o sa cumpar aparat de ras inainte sa-l diversific????

I will survive...

Zi mersi ca nu e fata!

Mai, fi-mea nu prea are simptome de vreo infectie, decat o temperatura care se invarte intre 37-37,7. Dr. a amanat vaccinul ca se ne asiguram ca nu are o infectie urinara (ca cica sunt frecvente). Eu am pus valorile aste apea seama caldurii, ganglionilor de rubeola care trec mai greu, dar in rest nimic. Nu tu rosu in gat, dureri de urechi, tuse, muci, nimicuta! Asa, sa fim noi siguri ca e ok.
Cred ca Oani m-ar lamuri mai bine! Ba chiar ar putea cere taxa pt. consultatii in direct!

Mergi la inceput

37-37,7 are si nea caisa al meu. iar pediatra mi-a zis clar ca temperatura lui e asa din cauze hormonale. dimineata are cam 37-37,4, pe seara, de multe ori si 37,9, fara sa ma ingrijorez vreodata. asa e el, mai... agitat. si mai... caldut. nu pot sa am pretentia sa fie ca mine, care am uneori si 34 nu???

I will survive...

Mergi la inceput

gata, o zbughim o ora afara, pana se trezeste tati. daca a mancat de un deget jumate dintr-un borcan piure de mar si morcov, inseamna ca suntem pe drumul cel bun, sau e egal cu zero?

are careva idee daca e bai daca in loc de legume, ii mai bag tot din borcanul asta si mai tarziu? azi si maine am so_acra si nu ma pot baga la gatit supa. de luni, insa... om mai vedea...

no, zi faina sa avem!

I will survive...

Mergi la inceput

Citat:

gata, o zbughim o ora afara, pana se trezeste tati. daca a mancat de un deget jumate dintr-un borcan piure de mar si morcov, inseamna ca suntem pe drumul cel bun, sau e egal cu zero?

are careva idee daca e bai daca in loc de legume, ii mai bag tot din borcanul asta si mai tarziu? azi si maine am so_acra si nu ma pot baga la gatit supa. de luni, insa... om mai vedea...

no, zi faina sa avem!

I will survive...

Daca i-ai dat direct din borcan stiu ca nu e bine. Mancarica daca a prins putina saliva nu se da din nou. Nu stiu sa-ti explic mai bine, nu stiu daca are logica ce spun. Alte pareri?
Oricum, felicitari! Inceputul e promitator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:

no, zi faina sa avem!

I will survive...

plateea, daca i-ai scos din borcan in altceva si i-ai dat, e ok sa-i dai si mai tarziu din el daca-l tii la frigi, altfel nu prea. Eu asa intentionez sa fac cu Irina, sa-i scot la inceput cate juma de borcanel si restul sa-l pastrez pt alta masa. Ca la cat de scumpe sunt, mi-e aiurea sa arunc cate un borcanel abia inceput pe zi...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput