Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Aoleu, ce-mi place de mine cand sunt asa activa... Dar gata cu leneveala pe ziua de azi, ca Irina e treaza de pe la 7 (m-a omorat cu trezirile noaptea asta, din doua-n doua ore si nu se vede nimic nou pe gingie...) si acusi se trezeste si nr 1 si ma ia in serie...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

MP... multumim, multumim... eu am speranta secreta ca dac nu rezidentiatul, macar o specializare mititica sa prestez si eu in ardeal...

nikole... cum stii tu sa dai speranta omului de dimineata... si we placut!

vreau la mareeeeeee... ma pun pe cautat o pensiune. ca la hotel... n-au bucatarie sa incalzesc biberoane. nu???

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata la toata lumea

un week placut va doresc,eu nu stiu kt intru azi si maine k m-au ametit copiii ... va pup

LML pufilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!!

mersi cristies de PM.

fi-miu a fost dat gata de vaccin si a dormit neintors toata noaptea. dar la 7 si ceva a dat trezirea...adica el saracu s-a trezit, dar pe tacute si probabil eu as mai fi putut fura niste somn, dar nu puteam sa-l las in zeama lui. trebuia sa-l pup si sa-l iau in brate!

bea, fii barbata! o sa fie totul bine in curand, ai sa vezi!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

plateea, depinde de hotel......daca e camera gen apartament, ai si bucatarie la dispozitie, dar nu cred ca merita sa-ti usuci buzunarele. cauta o pensiune, ceva de genu....sau un apartament de inchiriat de la o persoana fizica, nu intr-un hotel.....na, sper c-am fost coerenta si ai inteles ce vreau sa spun.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multu de cofee

alicredo da-i 'nainte cu tupeu![vorba onitzei]

nikole

plateea draga,me too...ardealul ar avea doar de castigat prin venirea ta
imi amintesc ca eu,nikole,xela,MS ne gandeam cu groaza la diversificare,tu erai zambitoare si nerabdatoare zoe,zoe,fi barbata!nu-i draq atat de negru pe cat pare...toti/toate facem si greseli.uite eu nici acum nu descurc prea bine si sunt la al doilea kupildar perseverez pana or avea 40 de ani cred ca o sa-mi iasa diversificarea la amandoi

cristies ce sa cauti in butoi? iau facaletul! garga apreciaza TOT ce faci pt el plus ca te iubeste neconditionat! adica si daca nu o nimereai cu calgelul,tot te-ar fi iubit!

miremia we frumos si voua!

irrina wb sanatate multa puiului!

cris m

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaaaaaaa fetili.....sarumana de cofe..ca e tare buna aiciu cu voi...

noi suntem dupa o noapte a la jiji...dar am dormit cate ceva...k nu mai tin minte diverse momente...de ex cand am parasit patul conjugal sa fug la plodaraie ( asa il mai alint io)....a....si am pus perna de alaptat la margine sa nu cada jijelu'...si ...cand am fugit la el m-am pus pe ea si cred a asa am dormit o buna bucata de timp....ce-i drept eram si cam ametita ca de....vad ca se vb despre siecs.....nu m-am vz cu barbatul 2 sapt..asa ca au iesit scantei....evident cu o intrerupere de 3 min cat si-a cerut drepturile...matracucul asta mic...

ma duc sa mai citesc..oricuim am vz postul plateei...care evident ma da pe spate de fiecare data.....hm..pai chiar asa femeie...am si io o varsta...deci am vz destule la viatza mea...dar n-am intalnit inca pe nimeni sa se hraneasca ..intens cu LP...asa ca....inainte cu.....curaj...ia sa vezi cand o incepe sa infulece moldoveanul..o sa te plangi ca nu mai stii e sa-i dai in meniu....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

ruxita, rox_y, micki_mica, plateea, catalutza, aveti PM. Cata, nu mai stiu daca primisei sau nu parola, stiu ca o cerusei...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Neatza!

Multumesc pt PM

Onitza, Plateea multu de cafea...

Oare v-am spus? I-au iesit analizele negative

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

sarumana.... de incurajari!

MP... mereu ma amuza si ma incurajeaza mesajele tale. uite asa am si eu parte de o bucatica de ardeal numai si numai pt mine.

decenuela... asa sa fie! fie-ti tastele aurite, sa-mi infulece tat din farfurie, sa ajungem si noi in rand cu lumea...

I will survive...

Mergi la inceput

roxy... yupiiiii....

I will survive...

Mergi la inceput