Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multa sanatate bunicului Carmenadei si multa sanatate si Magdei! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anamariame, vreau si eu sa vad poze!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Multa putere Carmenadei si bunicului ei!

Magdy, sa fie totul bine si cu tine si cu cea mica!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

anamaria daca zici de poza 58 din childs indigo sa stii ca m-am uitat si eu luung la ea, crezand acelasi lucru... dar parca totusi nu e el... nu stiu daca de asta zici tu.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Acum cateva zile vroiam sa-i spun Olgai de acea poza, dar am analizato mai mult si mi-am dat seama ca nu-i boss-ul
Acest individ are totusi o poza cu un copil DC.......MAI JOS nu mai am kink-ul sa pot spune exact. Stiu ca-i o poza veche ca scrie anul pe ea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

Intru si eu la raport ca s-a culcat pisicuta dupa ce a facut ceva kilometri cu caruciorul ei prin casa ca afara nu a iesit din motive de ploaieee !!

Are in continuare temperatura intre 37.5 - 38 nu stiu ce sa zic, chiar numai de la dinti ? maine merg si la pediatra sa-i faca o verificare mai amanuntita, asa ea e vesela, mananca, alearga, si in afara de temperatura si bubitele de caldura plus unele un pic mai mari cu un mic varf nu are nimic suspect, ma gandeam si la ceva eruptie dar de care ??

Asta patim noi ZILNIC de vreo 2 sapt....temp intre 37,5 si 38.3
Maine o duc la doctor

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Noi nu avem somn, Stefan a dormit 3 ore jumate, pana pe la 18:30 asa ca ne canta Aurel Tamas , el plaimba perna de colo-colo, mai danseaza, e linistit baiatul dupa ce s-a jucat juma de ora in cada in timp ce eu eram cu spalatul prin jur...

Maine se ia apa in tot Bacaul timp de 4 zile , asa ca am umplut cada, bidoane... tragem apa la 4 "pisheuri" ca doar sunt singura acasa, vai de cei care sunt mai multi in casa (vecina are musafiri: nepotica mica, cuscara, ficioru` cu prietena ). Mai rau o sa fie cu dusul dar merg la fratele meu, el sta la casa, tot in bacau dar are putz la adancime

Despre locatia din sept. ce ziceti de Prahova ? . Sper sa nu fiu plecata in Croatia in perioada aceea.

Mergi la inceput

Fetelor, sa va zic ceva ingrozitor... in seara asta, in timp ce plimbam copilul, era politia pe strada ... disparuse un copil de max.3 ani si il cautau innebuniti vecinii, copii...mama (care e politista) era disperata, venise salvarea pt.ca lesinase. Nici cand m-am intros dupa o ora jumate nu-l gasese si era ore 21:30... Am inteles ca era si tatal in preajma, langa un chiosc, vorbind cu vanzatarea si nu-si explica nimeni cum a disparut. Stau intr-un cartier cu blocuri noi, vile, nu unul plin de tigani sau mai stiu eu ce...

Am inteles ca la Piatra Neamt ar fi o filiera de oameni ce fac trafic de organe iar zilele trecute a mai disparut un copil in parc.Doamne, ma apuca groaza cand ma gandesc ca nu esti sigur nicaieri in tara asta...

Mergi la inceput

Noul articol din Cancan:
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/zicea-ca-iubeste-copiii-sub-5-ani-115625.html

Astia au citit forumul , mai precis topicul respectiv

Mergi la inceput

Dupa groaza ce o auzi despre oamenii din jur ma duc la culcare fredonand melodia lui Celin Dion "To Love You More"... este preferata mea si a sotului, ma unge la suflet si ma face sa plang de bucurie cand o ascultam impreuna...

http://www.youtube.com/watch?v=WIo8JPAPecg&feature=related

Noapte buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Si apoi...cele ce au fete si au vazut poza de pe linkul lui Oli sper ca au observat ce minunatie de baiat am si sa ne caute peste 17 ani

Linkul lui Oli? Vreau si eu pm!!! Pleaaaaaase!

Am gasit link-ul, dar degeaba, ca nu mai e "vizibil".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Slava Domnului ca nu mai e vizibil!!!

Cere PM lu' Oli ca ti-l da sa-l vezi, e parolat acum...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput