Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
Auziti, mai fete?
dar daca in perioada 13-15 august eu ma duc la Sibiu la ArtMania (ca e cu rockareala multa) cu cine ma intalnesc?
novus spune:
Hello !!
Intru si eu la raport ca s-a culcat pisicuta dupa ce a facut ceva kilometri cu caruciorul ei prin casa ca afara nu a iesit din motive de ploaieee !!
Are in continuare temperatura intre 37.5 - 38 nu stiu ce sa zic, chiar numai de la dinti ? maine merg si la pediatra sa-i faca o verificare mai amanuntita, asa ea e vesela, mananca, alearga, si in afara de temperatura si bubitele de caldura plus unele un pic mai mari cu un mic varf nu are nimic suspect, ma gandeam si la ceva eruptie dar de care ??
Pisik, ce sa zic,mie Ana mi se pare ca are o personalitate ff puternica si e super expresiva, cine mai aplauda de zor la concerte in primul rand ?! o sa-si dea ea drumul la gura de cred ca nu o mai opriti
Alexandra dupa cum ati vazut cere apa sau arata apa cand o vede, pt mancare sau ustensile de-ale mancarii are celebrul mnam-mnam in rest mai zice tot felul de cuvinte simplute , la comenzi daca e de dus sau adus ceva ce-i place executa in schimb daca e vreo interdictie se face ca ploua !
Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Noi ne gandeam sa punem de-un 2 mai-Vama Veke atunci, pt doritori...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Daca tot veni vorba de Intalneala din septembrie azi mi-am reluat cautarile dar ce gasesc ba e scump dar mai ales e departe rau de Bucuresti, asa ca va rog sa veniti cu propuneri de locatii si mai ales fetele din nord sa-si anunte prezenta ca sa stim cum stam
Adica ma gandesc sa fie o distanta rezonabila pt toata lumea asa ca nu va fi in nord nord ci ma gandesc in nord catre centru
Astept propuneri si ne apucam de organizat !!
Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Hmmmm, mi-am amintit ceva f. important inainte sa merg la culcare:
Inapreda, asa-i ca n-ai pus poze de la ziua lui Jambo?! Nici de la ceva nunta la care aveai de mers? Vreau sa te vad cu accesoriile alea chic pe care ti le-ai luat din Cluj...nu ne lasa in suspans, stii ca ne place sa-ti admiram tinutele
Bianca, Sibiu cu rockereala zici? Hmmmm...in Sibiu m-as reintoarce oricand
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Anaan spune:
Bianca, dupa intrunirea consiliului de familie (adica eu si consortul),am hotarat exact ce sugerai tu: adica achizitionam o saltea, ca ni se pare varianta cea mai sigura si mai comoda pentru piticot.
Denisamada, spor la treaba! Si pentru mine, cand lucram la casa era un mister unde intrau tonele alea de materiale
In seara asta, din motive de ploaie si copil cu nitel rosu in gat (azi i-au iesit un canin si un colt de masea), am stat in casa. Am pus tv-ul pe VH1, ca era ceva gen "Best Rock Songs" si am tras niste dansuri si cantari...sa vedeti ce dansa Gulia mea pe "Sweet Child of Mine"...se pare ca-i inzestrat si cu niscaiva inteligenta artistica
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Aaaa, si am uitat sa va zic ca la capitolul ( anemic) al achizitiilor lingvistice, includem si minunatul cuvant "baba", spus, de preferinta, in combinatia "baba mama". Acum incerc din rasputeri sa-l invat sintagma "tanara si frumoasa mama"
Azi fiu-meu mi-a ucisinca un telefon.
Denisamada, vrem poze cu cornuletul rapus de caldura/apa/oboseala!
Novus, am admirat ieri pozele: pentru frumusetea ta de fetita chiar e greu sa mai gasesti superlative!
Inapreda, unde esti?????
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
am intrat sa va dau doua vesti nu foarte bune.
am primit azi un sms de la carmenada.se simte tare obosita si este trista.bunicul ei care a crescut-o si pe care-l iubeste enorm de mult este bolnav tare, asa ca merge zilnic impreuna cu familia si sta toata ziua cu el.ina a avut si ea timp de o luna scaune moi cu mucus.
va transmite ca-i este tare dor de voi.
multi ei si inei din partea noastra si sanatate multa bunicului.
si mai am o veste.sa ne rugam ca printesa magdei sa stea cat mai mult la locul ei.magda nu mai are voie sa stea nici in fund.ia utrogestan 5 pe zi, si pastilute sa tina in frau tensiunea.
multi si pt ea si gabitzu.
iar is pe fuga. ghiciti de ce...maria a facut ce-a facut si iar a cazut.a impins de usa de la balcon, ea era pe prag, si s-a dezechilibrat.acum are o zvarca in frunte.
merg s-o adorm cu tzitzi.
denisamada spune:
Ana, m-am apucat sa aleg poze din cele mii facute la Dyuni... Pana maine inkei procesul si lansez invitatia.
Novus, vazut poze super-dragutze.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anamariame spune:
Imi cer scuze ca am deschis iarasi acel subiect neplacut. Ilinca are dreptate, sunt pe punctul de a cadea in cealalta extrema. Am admirat in schimb fotografiile de la mare, superbe toate. Superbi si bebeii si mamicile, si taticii. Se pare ca ati avut un concediu pe cinste. Novus, eu nu spun nimic de intalnire, nici de locatie. Daca o fi sa venim, venim oriunde, atata timp cat destinatia e si ea interesanta, caci compania va fi sigur. Bani sa fie!Fug la somn, caci am avut o zi care m-a secat de energie.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)