Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 22
gigelica20 spune:
Ia uitati aici cine ma avea la favorite...si cine e in lista lui de prieteni
http://picasaweb.google.ro/busche8
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
inapreda spune:
Da' esti supa' tare pe mine, de-ti cerui linkul la poze de 2 ori si inca nu-l primisi
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Ia uitati aici cine ma avea la favorite...si cine e in lista lui de prieteni http://picasaweb.google.ro/busche8 _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
denisamada spune:
Am ales pozele, dar de urcat, le urc maine... M-am straduit sa nu pun nici un fel de poze.... "discutabile", ca vaz ca spiritele sunt incinse... oricum le urcam "unlisted" si voi trimite linkul pe pm, nefiind exclusiv poze cu noi.
Am avut revelatia ca noi nu am descarcat inca ultimele poze... de exemplu cele din Nessebar. Si da.... intr-adevar Adela nu prea rade in poze...
Noapte buna
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg am intrat sa va dau doua vesti nu foarte bune. am primit azi un sms de la carmenada.se simte tare obosita si este trista.bunicul ei care a crescut-o si pe care-l iubeste enorm de mult este bolnav tare, asa ca merge zilnic impreuna cu familia si sta toata ziua cu el.ina a avut si ea timp de o luna scaune moi cu mucus. va transmite ca-i este tare dor de voi. multi ei si inei din partea noastra si sanatate multa bunicului. si mai am o veste.sa ne rugam ca printesa magdei sa stea cat mai mult la locul ei.magda nu mai are voie sa stea nici in fund.ia utrogestan 5 pe zi, si pastilute sa tina in frau tensiunea. multi si pt ea si gabitzu. iar is pe fuga. ghiciti de ce...maria a facut ce-a facut si iar a cazut.a impins de usa de la balcon, ea era pe prag, si s-a dezechilibrat.acum are o zvarca in frunte. merg s-o adorm cu tzitzi. |
Domnul sa aiba grija de bunicul tau drag, Carmen, sa-i dea sanatate!
si Inei, sper ca acum este bine.
Doamne ajuta, Magdy, sa duci sarcina cu bine, pana la termen!
Miha, ai grija mare de nora-mea!
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
adrisimo28 spune:
`neata.... m-ati ingrozit, tot citesc citesc din urma si incerc sa gasesc la pedofilul ala ce ziceti voi... dar normal ca nu stiu unde sa caut...si daca poata cineva sa imi zica cum sa imi blochez si eu pe picasa pozele .
dragastoasa de Drg
anamariame spune:
Neata! Haideti azi sa incepem cu o cafeluta mai optimista astazi, ce ziceti?Fac eu cinste Adrisimo, intri pe fiecare album in parte, te duci la editare - proprietatile albumului si selectezi de acolo "nelistat".Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
adrisimo28 spune:
anamariame merci mult, mai ramane sa aflu parola si user-ul ca l-am pierdut
dragastoasa de Drg
Anaan spune:
Buna dimineata!
A plouat toata noaptea si continua si acum...voiam eu putina ploaie si racoare, dar nici chiar asa.
Anamariame, eu nu pot sa vad pozele tale, ma atentioneaza ca nu ai niciun album public, cu toate ca ai fost draguta si mi-ai trimis link-ul.
Asa fain este sa te trezeasca puiul mic dimineata:azi s-a trezit el primul si m-a mangaiat pe fata, chicotind...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Anamaria, acum le-am vazut!Eva m-a dat gata...e frumoasa si are o expresivitate aparte. Mi se pare ca tu semeni mult cu mama ta...dincolo de trasaturile comune, aveti si aceeasi eleganta!Sibiul, asa cum il stiu si-l indragesc: adica frumoooos!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)