Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tufete, un sfat, va rog!
Andrei nu mai vrea sa doarma in patut si, drept sa va spun, mi-e si frica sa-l mai las acolo ca, la ce alpinist este, mi-e ca se arunca direct in cap. Patul unde cosleepuim mai nou este inalt si mi-e teama sa-l las sa doarma singur acolo. Ati mai renuntat careva la patut? Daca da, cu ce l-ati inlocuit?(ce tip de pat?)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Am renuntat ,pentru ca il escalada si din afara si din exterior se cototza si sarea in el si-mi era frica sa nu cada in cap.Momentan l-am inlocuit cu patul meau.Caci doresc sa le cumpar un pat in care sa doarma amndoi...dar nu impreuna.......am vazut ceva...dar deocamdata dormim in 3 ;daca tot tati nu-i acasa decat la 3-4 saptamani un wk

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

am intrat sa va dau doua vesti nu foarte bune.

am primit azi un sms de la carmenada.se simte tare obosita si este trista.bunicul ei care a crescut-o si pe care-l iubeste enorm de mult este bolnav tare, asa ca merge zilnic impreuna cu familia si sta toata ziua cu el.ina a avut si ea timp de o luna scaune moi cu mucus.
va transmite ca-i este tare dor de voi.
multi ei si inei din partea noastra si sanatate multa bunicului.

si mai am o veste.sa ne rugam ca printesa magdei sa stea cat mai mult la locul ei.magda nu mai are voie sa stea nici in fund.ia utrogestan 5 pe zi, si pastilute sa tina in frau tensiunea.
multi si pt ea si gabitzu.

Doamne ajuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

si va las cu drag

Asta am mesterit zilele acestea

Fac capitol nou

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap 232

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hmmm, nu apare link.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Scuze
Cap 232

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput