Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare.multumesc fetelor pt gandurile bune.intentionez sa astept sa ma sune sa-mi zica ceva macar
, orice, numai sa ma sune. dupa aia vreau sa merg la un avocat sa vad ce-i de facut, desi mi-e frica ca nu poate avea acces la dosarele pe care le au ei deja in instanta din cauza ca avocatul meu va fi din galati si ei din slobozia.trebuie sa fie o solutie. faza e ca va trebui sa o rezolv singura pt ca al meu sot a zis ca nu vrea sa mai auda de nimic.

ramona, urata faza ati patit si voi. da cui i-o mai trebui sa imprumute bani....bine ca acum nici nu mai am de unde, dar zic asa.

pisik, aseara o tipa mi-a zic ca a cunosct un baietel de 1 an si 9 luni care zice poezii, si vorbeste cursiv.

revin mai tarziu ca e maria pe mine si nu ma mai lasasa scriu.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANAMARIAME, eu am cautat in albumul acelui Ciprian dar nu am gasit poza cu David. Poti te rog sa dai link-ul exact? Brrrr, m-a luat cu fiori reci

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisik, vezi PM.Pe mine ma doare stomacul deja.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

anamaria daca zici de poza 58 din childs indigo sa stii ca m-am uitat si eu luung la ea, crezand acelasi lucru... dar parca totusi nu e el... nu stiu daca de asta zici tu.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, Dyana, de poza 58 zic. E putin prelucrata, dar daca te uiti la ea inainte sa o maresti, chiar pare el.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, stati linistite, NU E DAVID! Nu ca ar fi ok ca se foloseste de pozele copiilor, chit ca nu-s ai nostri, dar sigur nu e David

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Novus, vreau si eu link cu pozele de la mare pls Super program ati avut la mare Eu l-as fi lasat pe Ianis sa-si faca somnicul de dimineata pe plaja, anul trecut dormea in zgomotul valurilor n'avea treaba, iar la pranz ne-am fi dus toti in camera pentru somnul de amiaza Multi Alexandrei sa treaca febra si sa iasa mai repede maselutele Si Ianis are gingia dreapta de jos si de sus ffff umflata, e ca o galma asa...

Ela, anul trecut si Alexandra dormea afara dar mai nou de cand e domnisoara nu mai doarme oriunde si oricand asa ca am prefarat sa o culc in pat la racoare la ora ei de somn adica 11 care nu prea coincidea cu a noastra
Dar pt noi programul afost ff bun !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele i-a cititi ce a scris Can-can-ul despre DC SI PEDOFILI:

C-C de wnd:http://www.cancan.ro/actualitate/intern/pedofili-deghizati-in-mamici-115429.html

C-C azi:http://www.cancan.ro/actualitate/intern/politia-pe-urmele-pedofililor-deghizati-in-mamici-115369.html

si noul subiect deschis pe forum:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154555&whichpage=1

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, Anamariame, cand ai zis de David am intrat si eu pe link si m-am uitat la tot albumul (poze mici) fara sa vad vreun "david"; apoi la a doua privire mai atenta am vazut un copil care aducea nitzel dar marind poza am vazut ca nu, categorig nu e David al Olishkai.
Este neplacut ce se intampla dar mie mi se rupe sufletul de copilasii care chiar sunt abuzati (de obicei de cineva din familie sau "prieteni" apropiati); e oribil ca niste perversi saliveaza la pozele cu copii, dar asta nu inseamna ca n-o sa mai pun poze cu Sophiphi...o sa am grija sa nu pun poze care sa le incite imaginatia si-asa bolnava si atat. Nu trebuie sa te panichezi asa tare, trebuie sa fim in alerta, desigur, sa combatem asemenea practici injositoare pentru specia umana (poze de genul "ibiza" si comentarii cu tenta sexuala), dar sa nu ne iesim din minti de spaima. E clar ca internetul are avantaje si dezavantaje...e bun "la casa omului" dar are si multe capcane + e "casa" pentru multi psihopati.
Felicitari domnisoarei Eva pentru fraze!! Si neaparat vreau sa vad si poze de la Sibiu, mai ales ca si lui Phiphi i-a priit asa de bine acolo

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Denisa, daca n-am mai dat la ratze (niciunul), febra nu, kkceala nu, are rost sa recoltez ceva pt analize sau presupunem ca a trecut?

Pai... daca nu ai "produsul patologic", nu prea ai ce recolta. Din scaun normal nu prea are nici un farmec.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Pai azi n-am avut nici scaun normal, nici scaun anormal pt recoltat...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput