Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 13
dyana27 spune:
HAI MAI FETELOR CE E LINISTEA ASTA PE AICI??? mie-mi arde buza de o barfa si voi sunteti toate disparute???? mai ales ca de maine ma asteapta statul cu mutzunelul singurica pana vine tati de la servici asa ca trebuie sa-i acord toata atentia si sa mai fac si curatenie generala in casa; sunt tare curioasa cum o sa reusesc, mai ales ca trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie ca are echilibrul foarte bun dar isi arunca jucariile peste tot si.... se impiedica de ele si face buf in nasuc!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Buna seara,
eu parca am jurnal aici. Intru si scriu ce program am avut.
Dupa ce ne-am dezmeticit si am mancat (se facuse deja 13) am iesit prin oras. Am stat la cafele prin centru si abia la 19 l-am luat pe Vladimir din tabara.
Eu cred ca noi 2(eu cu Robert) am inceput "vrajeala" si antrenamentul pentru bb2. Asta credem noi desi nu stiu daca sa il concepem acum sau sa mai asteptam. Problema este ca inca nu folosim metode de protectie pentru ca eu inca nu m-am apucat de pastile (astept sa imi vina macar vreo 2-3 Mosi sa vad cum sunt), cauciucele ne incomodeaza sterilet nu am de gand asa ca suntem in dilema. Daca o sa il lasam pe Vladimir sambetele la mama cred ca pana la urma o punem de o insarcinare. Om trai si om vedea!
novus spune:
Dyanna, eu sunt prin zona dar ma ocupam cu scazutul febrei d-soarei careia astazi i-am depistat 2 maselute care au spart gingia sus deci cred ca de acolo o fi temperatura care se invarte in jur de 37.8 - 38.2 sper sa nu mai creasca,alternez nurofen cu panadol
Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
DYANA, felicitari ca de data asta nu ti-au mai alunecat coarnele. Sa fii ferma!
MONNVAS, inca ma gandesc la dilema ta darjur ca nu stiu ce sa iti spun. Pana la urma cred ca tot pe mmosh trebuie sa il abordezi in prima faza pentru ca il vezi in fiecare zi. Dar sa deschizi gura atunci cand te baga el in seama si sa ii spui o povestioara cu personaje inventate (unchi,matusi, veri, copii, nepoti, prieteni) in care sa se regaseasca si el iar personajul lui sa fie cel mai nasol si sa sfarseasca naspa.
Stiu ca suna a SF dar mi se pare cea mai buna vaianta astfel incat sa nu se razbune pe copil. Daca e bou si nu pricepe raman lucrurile la fel. Apoi daca vezi copilu' cu altcineva sa intri in vorba si cu acea persoana si in functie de cum evolueaza discutia sa expui problema. Te descurci tu ca esti fata desteapta si manuiesti bine vorbele.
Monnvas spune:
Va zic si eu buna seara cu capul in buda [voma], ca doar o mama buna e una empatica, nu? [la mine cred ca e de la niste alune, ca m-o pus necuratul sa gatesc chinezarii]
ILINCA incearca si pe site-ul de la Scotti, majoritatea retetelor is pe baza de carne, da' o inlocuiesti cu ciuperci. Mancare de naut stii sa faci?
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Eu is un pic data peste cap si de:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118096
E, cred, cel mai trist topic de pe DC, dar is lucruri care merita retinute.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
dyana27 spune:
daca voi imi dati de lucru doar 5 minute pe zi mi-am gasit ocupatie: caut in disperare melodii cu Adam Lambert; mai fetelor eu nu stiam de existenta lui pana nu mi-au picat ochii pe el la American Idol (reluarea de la sezonul 2009); rar am auzit o voce ca a lui, de fapt.... nu am cu cine sa-l compar pentru ca l-am auzit la atatea stiluri de muzica in concurs.... si i se muleaza vocea pe orice; sunt fascinata de el, mi se zburleste pielea la propriu cand il aud la unele melodii ca de ex asta:
pacat ca faptul ca e gay a determinat sa iasa pe locul 2, dar oricum albumul lui e in topuri de ceva vreme, melodia de la filmul 2012 e tot a lui
si gay sau nu, are cel mai frumos zambet pe care l-am vazut vreodata
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
DYANA, daca tot esti fan American Idol da pe youtube Bianca Ryan sa vezi acolo talent:
http://www.youtube.com/watch?v=XcEo5H97CLM
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 DYANA, daca tot esti fan American Idol da pe youtube Bianca Ryan sa vezi acolo talent: http://www.youtube.com/watch?v=XcEo5H97CLM |
incredibil de superba vocea acestei tinere , mi s-a facut pielea gaina
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg denisamada, eu chiar ma gandeam la tine intr-o yi, ca ar fi fost super sa fi lasat indicatii pretioase la mesteri si cand vii sa gasesti totul gata. dar se pare ca ai sistat lucrarile cat ati fost plecati. |
Nu-nu, nu am sistat, i-am lasat cu indicatii, materiale si bani de keltuiala... dar tot nu-s gata. Oricum mult nu mai au pana la un punct de ekilibru. Ne-am apucat sa skimbam toata instalatia electrica si asta... ia mult... (ma rog, alaturi de multe altele... dar nu tot...)
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute