Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Monnvas, eu m-as duce la nesimtit si i-as cere scurt adresa si nr de telefon al parintilor copilului, i-as flututra scurt pe sub nas vreun card sa ceva legitimatie cu poza si i-as spune ca sunt de la Protectia Copilului si trebuie sa vorbesc neaparat cu parintii copilului deoarece comportamentul lui nu e adecvat si trebuie luate masuri !
Clar trebuie sa dai de parintii copilei, urmareste-l daca nu, sa vezi unde stau si trebuie discutat cu ei dar mi-e teama ca sunt din acelasi aluat si considera bataia rupta din rai asa ca nu o aiba nici un efect dar merita incercat !!
Le-as scoate ochii idiotilor astia !!
Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
problema cu concediul si cristi s-a mai ameliorat in ultimele 2 zile dupa ce i-am explicat ca nu e normal ce face; dar tot eu am stat cu mutzu si el la piscina doar ca seara veneqa in camera dupa ce culcam mutzunelul si stateam amandoi pe balcon la un paharel de vorba (atunci mi-a marturisit ca el nu stie sa vorbeasca, nu-si gaseste cuvintele... si stie ca e influenta lu' taica'su... dar sa mai am ceva rabdare cu el...); oricum de cand am venit acasa i l-am plasat elegant pe mutzu si mi-am facut de lucru prin casa; a fost greu pana a inceput mutzu sa-l "guguleasca" si sa se alinte de el.... ca din clipa aia nici ca s-au mai desprins; dintr-odata a avut asa o revelatie ce copil extraordinar are, deci de 4 zile sunt nedespartiti; sigur ca mutzu mai cere la mine, ca i se face dor si vine sa-l "gugulesc " si eu bine, dar se joaca foarte mult si cu el; si afara la fel, se joaca cot la cot si urca toate rampele de la toate magazinele pe care le gasesc; mutzu meu e mare catarator si avem o farmacie langa bloc care are scari pe o parte si rampa pe cealalta.... si daca nu urca rampa aia de 1000 de ori/seara nu se lasa; si asta e distractia lor, e traba lu' tati acolo, eu nu ma bag; plus multe "mutre" de la mine cu "tradator mic care esti, te gugulesti cu tati, ai?" care se lasa cu gadilici in 3... deci suntem pe drumul cel bun;
maine incepe lucrul, sper s anu revina si la vechile obiceiuri, adica o sa am grija ca seara sa fie a lor, sa o petrecem numai in familie.
si am mai avut o mare victorie: mi-a dat dreptate impotriva lu' socra'miu!!!! noi suntem nasi la verisoara mea peste 3 saptamani; si evident ca nici nu s-a pus problema sa nu vina si ei, doar ca le-am zis copiilor ca nu avem nevoie de invitatii scrise pentru familie, ce ne-am tampit!!!!???? ei ce credeti???? "pretiosul" de socra'miu nu vine la nunta la verisoara mea primara, unde suntem nasi!!!.... pentru ca nu a primit SI invitatie scrisa asa draci ce am avut pe mine nu va imaginati, si inca n-am dat ochii cu el da' si cand il priiiiind; s-a dus cristi super cizat la el si i-a facut scandal ca nu se poate sa ne faca asa ceva, mai ales ca suntem familie, ne-am vazut cu totii acum o luna, puteam sa le dau 1000 de invitatii.... da' chiar nu a considerat nimeni ca e necesar; concluzia: e capos si nu poti sa-l convingi!!!! da' cine incearca sa-l convinga??? e magarie curata, il dispretuiesc pentru ce face, pentru cum i-a picat mamei mele cand i-am zis, si pentru atitudinea lui fata de fiul lui care e nas!!!!!!!!!
prin urmare i-am explicat lui cristi ca de acum oricum pe ai mei o sa-i vedem la 2 saptamani, asa ca o taiem frumusel cu tac'su' pentru ca are o influenta complet nociva asupra lui si nu vreau sa o aiba si asupra copilului!!!!!!!! dar pe soacra'mea sa mor de' nu o iau cu noi, ca ea saraca nici nu concepe sa nu vina, doar ca s-a impacat cu ideea ca are un capcaun la usa si aia e!!!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
Dyanna, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si asa sa ramaneti !!
Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
novus merci
monvas, nu cred sa fie pestele de vina, daca injineru a mai halit o data din el si, in intervalul de timp, pestele nu a stat pe-afara sa se avarieze. Dar, daca nu e de la peste, vezi ce-o fi fost atlceva, sa nu se intimple iara. Cit despre bunicul nebun, io as adopta ultima varianta: "nene, cind s-o face ea mare, sa vezi ce te-o alita fata la fel de dragastos" :) restul scenariilor nu cred ca "tin". Si se poate foarte bine ca parintii sa stie si sa ii doara-n dos.
dyana27 spune:
ah, si sa va spuem ca azi am luat prima cazatura oficiala; de fapt nici macar cazatura nu a fost, ca mergand singurel se mai aseaza el pe unde vrea.... si n-a calculat corect distanta fata de mobila si s-a asezat cu barbita pe un colt; s-a lasat cu barbita umflata, vanataie din aia cu sange iesit prin piele si ceva muscatura prin gurita dar nu stiu exact unde, doar ca ii curgea ceva sange; l-am mufat repede si a adormit in suspine;
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Novus, foarte misto ai descris programul si foarte misto programul in sine! Si eu cred ca un copil n-are ce-ti "ruina" concediul, poate doar sa-l imbogateasca si se pot gestiona situatiile astfel incat sa nu iasa nimeni frustrat (mai ales copilul:)))
Dyana, bravo sotzului, mai bine mai tarziu decat niciodata! Totul e sa descopere mai indeaproape ce minune de copil are! Dar la nunta nici eu nu as fi mers fara invitatie, mai ales daca nu erau rudele mele.
Tufete, is tare mandra de mine: am facut niste penne cu vinete+dovlecel+praz, fara nicio retzeta, doar cum mi-a traznit prin cap si-au iesit supeeeer! Mi-am descoperit vocatia de gospodina (era adanc ingropata-n mine:))) Ca sa nu mai zic ca am facut mancarea de castraveti la care a pus link Ayla (cu mici ajustari proprii) si-a iesit foarte buna! Si am trait 32 de ani fara sa am habar ca se pot gati castravetii!!
De mai aveti retzete simple (fara carne), aruncati si mie peste gard!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Dyana, bravo sotzului, mai bine mai tarziu decat niciodata! Totul e sa descopere mai indeaproape ce minune de copil are! Dar la nunta nici eu nu as fi mers fara invitatie, mai ales daca nu erau rudele mele. |
pai de invitatie "scrisa" era vorba, ca altfel a fost invitat si de aii tineri, si de parintii lor, si de ai mei, si de noi. mai ales ca acum o luna ne-am intalnit toti la tara unde am avut bunicii, deci chiar ca a fost invitat de toata lumea, si s-au facut si planurile atunci, care unde doarme si cu cine..... adica nici nu s-a pus vreodata problema ca n-ar veni; adica dupa ce te invita 3 familii si stabilim si detaliile, chiar imi spune el mie ca se simtew neinvitat????
asta e frectie!!!! n-are chef sa vina si cauta motive
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Aaa, daca a fost invitat direct (eu intelesesem ca doar prin intermediul vostru) atunci e clar, e ciufut rau!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Pisik06 spune:
DYANA, bravo sotului, mai bine mai tarziu decat niciodata. Si multi pupici lui Mutzu
NOVUS, nu stiu daca se poate da la fundulet, dar cred ca da. De la farmacie am luat.
ILINCA, arunca si la mine niste penne, ca mi-e fooooaaaameee
Mami de minune mica
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Aaa, daca a fost invitat direct (eu intelesesem ca doar prin intermediul vostru) atunci e clar, e ciufut rau! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
pai de aia m-am crizat si eu asa de rau!!! chiar are tupeu sa zica ca nu vine ca n-are invitatie scrisa cand oamenii aia au aranjat tot si au discutat numai despre nunta cand ne-am intalnit!!! e nepoata mamei mele, o scumpica de fetita dulce pe care o iubim tare mult, mi-a fost domnisoara de onoare la nunta mea si suntem apropiate rau de tot; iar cu unchiul chiar s-a inteles super bine socrul pentru ca au facut aceeasi afcultate, chiar au avut colegi de servici comuni si au discutat cu orele; imi e super jena sa-i spun acuma lu' unchiuletul meu ca nu vine la nunta (evident ca nu-i zic de ce- oricum e clar lips ade chef, si a gasit pretext!)
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume