Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 14
Kea spune:
Miha, spune-ne te rog ca ati primit banii sau ca au dat un semn in sensul asta.
Dyana, eu il inteleg pe socru-tau. Adica pt mine nu exista obligatii de mers la nunti. Pot sa fie nasi ai mei, sora-mea, soacra-mea, mi-e egal care, daca nu am chef, nu merg. Nu mi se pare ca fac de ras pe nimeni, e alegerea mea unde ma duc. Iti spun sincer ca nu vad motiv de suparare. Si daca omul vrea invitatie, e asa complicat sa-i faceti una? M-as si mira sa nu aiba una in plus, sa le fi facut la fix. Si e toata lumea multumita!
Ana draga, drum bun si acomodare usoara! Pupam pe Luca si pe Mara ca suntem mari fani!
Chato, felicitari!!!
mihaelacg spune:
sara buna pt cine+o fi buna.
kea draga, acusica vroiam sa va scriu numai ca iar mi se blocheaza tastatura si pana-si revine stau si ma uit la ce scrieti voi.
nu, n-am primit niciun ban, niciun telefon. de ieri asteptam si tot asteptam. macar un telefon ca ....nu stiu...ne mai amana cu nu stiu cat timp. adica ei stiu ca noi stam ca pe jar, ca pt noi care suntem doi amarati de bugetari care am facut tot doar din banutii nostri fara nicun ban de la parinti , acesti bani inseamna enorm de mult. probabil si pt cineva cu bani tot e ceva suma asta.
nu-mi vine sa cred ca ne-au facut asta. ne-au dezamagit enorm de mult.cat de mult au decazut...
atmosfera din casa e apasatoare.al meu nu-mi reproseaza nimic, e prea domn sa faca de-astea, insa vad ca e atins de situatie.problema e ca mie mi-e frica de ficatul lui, ca suparare sigur face si el desi nu arata. vineri noaptea la 3 dimi dadea la rate, ametea, avea o stare tare nasoala.
am iesit si noi cu bubu azi afara, ne-am plimbat mult, ne-am jucat cu ea, poate poate mai uitam.
eu tot astept un telefon ceva....
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
mihaelacg spune:
maria iar a cazut azi. a vrut sa urce in fotoliu, si tras-o turu inapoi, a cayut in fund si dupa aia pe spate. a zupuit bine capsorul ei.eu nu stiu ce are ea cu capul asta.
am si eu o stare de 2 lei.in momentul de fata ma rog la dumnezeu sa fie maria sanatoasa si noi.desi mai avem un an de platit la banii astia nu prea se regasesc in rugaciunile mele.ma rog de sanatate.imi trebuie la cap sa nu o iau rara.
ayla, sper ca ati avut o zi asa cum vi-ati doorit. sa fie intr-un ceas bun.
bianca, ma bucur ca va faceti planuri de genul asta.pai ce sa zic....sa stea vladimir cat mai des la bunica.
mihaelacg spune:
am la cuptor biscuiti pt maria.am facut cu ce am avut in casa, fara reteta si cantitati exacte.
am batut doua oua cu jumate de pahar de zahar spuma. am pus cereale de la milupa cam o cana plus cam 100 gr nuci macinate,un pahar cu lapte, o mana fulgi de porumb, 2-3 linguri de unt moale si ceva faina cat se lege bine.am pus compoyitia in punga, am facut o gaura mare, si am facut bastonase. is la cuptor de o ora. au crescut putin, astept sa se rumeneasca. am gustat si au gust de pricomigdale.
maria baga multi mieji de nuca in gura si sfarseste prin a-i da jos, asa ca m-am gandit sa-i pun in biscuiti.
chato, pt izia. cred ca esti tare mandra de ea.
mihaelacg spune:
am cam rumenit biscuitii mariei. cred ca o sa+i mancam noi .dar la gust is super.si crocantei.
pisigri, imi pare tare rau ca nu mai treceti prin galati.poate va razganditi.
floric, te anunt daca e ceva. pe raru.
n-am mai pus de nicio gaseala.poate ar fi buna pt starea mea. nici pe dragos nu l-am mai vazut de luni bune.mi-e dor si de simo.ultima oara cand am vb cu ei erau la mare.
iuca voi sunteti bine?poate nu uit sa va sun maine.
pisigri spune:
Of of Mihaela...
Eu zic ca desi gestul lor a fost urit cu draci, incercati sa nu va consumati. Adica da, doare si dezamagirea, si pierderea in sine, mai ales in conditiile lui -25%, dar nu rezolvati nimic daca nu dormiti noaptea din cauza asta. Respirati adinc, spuneti-va ca e important ca sinteti impreuna si sanatosi si ca aveti un copil energic si frumos, ginditi-va la rece daca puteti (juridic si ...sufleteste) sa recurgeti la vreo masura de a recupera cumva banii aia...si gata. Pentru ca nu va ajuta la nimic sa va imbolnaviti.
Diana, ai mei au vrut invitatie la nunta mea, ca sa aiba amintire. Asa ca si eu zic exact ca si Kea, ce mare scofala sa le aduceti o invitatie sub acelasi pretext? Bine, eu nu iau in serios situatia si pentru ca nu inteleg chestia asta cu familia atit de extinsa; e verisoara ta, de ce sint si ei obligati sa mearga...?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
adrisimo28 spune:
`neata! va servesc cu o si va doresc o saptamana frumoasa si racoritoare.
dragastoasa de Drg
denisamada spune:
Buna dimineata! Am cateva minutzele libere si profit sa beau o cafelutza cu voi si sa mai recuperez ceva.
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Floric, io zic sa nu pui capastru la Rarucu! Va merge el ca lumea cand e pregatit! Eu am avut un fix sa nu intervin cu nimic in mersul Sophitelei (premergator, ham) si merge bine-merci, chiar daca n-a fost asa precoce ca alti copii si doar la 14 luni a luat-o la galop pe-afara. Acum nu-mi da mana decat daca chiar vrea ea, ceea ce ma face sa stau cu ochii-n 6 (ochelarii:))) ca de-o las pe trotuar ea rar vrea sa mearga de manutze, tre sa tropaie singura. Si de vede vreun caine si eu o iau pe sus cand merge spre el e jale, ii sar lacrimile ca arteziana, ea musai tre sa puna mana!! Ma enervez un miez, desi pe mine ma mosteneste, fiindca nu putem avea incredere in toti cainii, clar! |
Nici noi nu am avut nici premergator, nici ham si a luat-o piticul la picior destul de repede.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
da... e complicat de inteles cum e cu familiile si relatiile astea .... ; oricum, daca ar fi facut ai mei asa ceva pentru socrul meu ar fi fost o jignire imensa (asta ca sa intelegeti de ce sunt acum probleme); cam asa se intampla cand sunt familiile foarte unite, si odata cu asta cresc si pretentiile. dar cum spuneam... niciodata nu o sa poata intelege cineva din afara
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Monnvas, da' totusi, o fi numai coincidentza ca v-a apucat pe amandoi?...N-o fi ceva "in aer"? Merci pentru sugestia cu retzete; naut n-am facut niciodata: e greu? Si mai ales: e bun?
Mihaela, nu te lasa cu nesimtitii aia; de ce sa fiti voi fraier de buni?! Gaseste calea legala si recupereaza banii, n-are rost sa-ti faci scrupule, dupa cum nici ei nu si-au facut. Pupici "capoasei".
Nasol cu familiile largite...adica eu pur si simplu-mi ignor rudele, am doar un unchi (fratele mamei) si fiica-sa cu care suntem in relatii, chiar ne ajutam reciproc mult (de fapt v-am zis ca pe vara-mea au crescut-o ai mei, deci am avut si io o "big sister" pana am avut vreo 14 ani). In rest, pe numeroasele neamuri ale lui taica-meu le-as scuipa intre ochi pentru cum s-au purtat cu el (spre deosebire de el). In fine...poate e frumos cu relatii asa de apropiate in familia extinsa, pentru mine familia e doar Phiphi+husband+maman. Unchiu', vara si soacra...sunt si ei pe-acolo, nu-i "contest". Dar Manole a fost mai ruda decat toate neamurile, va zic drept. Azi-noapte l-am visat
Of, merg ca Sophiphi roade carti de credit, ce scarbos!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever