Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

A intrebat SELENE de Iuliapapusa,am sunat-o eu cand am fost la Curtea de Arges dar avea telefonul inchis,eu sper sa fie bine,o sa mai incerc sa vad daca raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata,

am reaparut si noi dupa o excursie in we!

si incep asa...
LA MULTI ANI ZEINA sa fii sanatoasa si norocoasa!

LA MULTI ANI DRAGOS copil frumos cu ochii migdalati. sa ai parte de bine

mai zic FELICITAAAAAAAAARI Ebru! sa te duca pasii prin locuri nemaiintalnite!

am vazut cu Ama trebuie sa scoata prin KK o sarmulita! Doamne Ajuta sa te intalnesti cu sarma cate de repede Croco

am mai vazut ca si Davidelu a patit-o. offff

mai stiu ca gfaceti funclub Uka ! pot sa fiu si eu membru??? cat e cotizatia????

ce mai stiu?!?!?

mai stiu ca Natalia si-a tras Ferrari si ca tati se roaga de ea sa i-l dea si lui

aaaa, am vazut ca Iulika are greturi nasoale si ca a slabit! da, dar cine o sa aiba o fetita MINUNATAAAA????

nu mai stiu ce mai stiu!!! stiu ca luna iulie e una hiper-mega-super nasoal pentru noi, financiar vorbind... dupa ce ca am avut doua zile de nastere (sotul si mama), mai avem si Casco, RCA, revizia tehnica si rata la banca! celelalte cheltuieli nu mai vorbesc de ele ca ma iau de par! toate trec...

sa aveti o saptamana excelenta!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

neatza,

LA MULTE LUNITE ZEINA SI DRAGOS!. Sa cresteti mari si buni, dragii mei!

Alba ca Zapada felicitari pentru primii pasi!!!

Fragutzo oriunde, numai pune si tu pozele alea sa le vedem. Cred ca e super haioasa. Poti sa le trimiti atasat in mailul comun?

Eu o iau pe urmele tale. Are un incisiv lateral superior care sta sa iasa de cateva zile...plange, nu reuseste sa doarma, azi noapte a stat treaz si a marai, are iar diaree dupa 2 zile mai ok. . Si e rupt de oboseala si se uita asa trist si disperat la mine, dar eu nu prea pot sa-i fac nimic. Sper sa-i iasa azi. culmea ca la cel central nu a avut probleme, in afara de diaree. Nu a plans, nu a durut. Iar asta il chinuie rau.

Ma duc la munci. Va pup.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna, fetele!
(s)Zeinuca,Dragoshel(s)
Croco,Monica,haideti mami voi sunteti niste mamici deosebite si sunt sigura ca veti trece si peste aceste momente..
Selen, felicitari pt.Ebruska.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

gagici, un documentar interesant despre apa. cred ca multe dintre voi il stiti...

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

am bagat puii la nani
sa va zic si eu cate una, cate alta: stefi a invatat sa cante si e foarte mandru de el. andrei nu a invatat nimic, se perfectioneaza la urlete. sambata le-am luat sange ca sa facem analize, dupa aia am mers in parc si ne-am dat in leagan. tare le-a placut si am tras eu si sotz concluzia ca tre sa luam leagan cadou la pui cand fac un an.
pe fata mea a tras-o curentul si nu poate sa deschida un ochi. si dupa ce ca e amarata acesti ticalosi nu o lasa sa doarma la ea in casuta, azi s-au bagat amandoi peste ea si s-au blocat cu totii acolo.
poate pup si eu juma de ora de somn...tare proasta stare fizica mi se intampla azi....ma dor toate oasele, burta si mi se inchid ochii

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri!!!! Sa fiti sanatosi puilor si sa cresteti mari!

Felicitari pentru pui de Selen si pui de Bia! Bravo puiutilor! Mare bucurie!

Mi-e gandul numai la Ama de Croco. Doamne ajuta sa fie totul bine. Croco de imbratisez si asa cum spune Uka (mereu imi amintesc vorbele astea) "au ei un ingeras care ii pazesc". Sa ne dai vesti.

Luto - te imbratisez si pe tine si pe Davidelul. Imi imaginez prin ce ai trecut.

Moni - hai mami incearca sa te remontezi.

Am citit "copy-paste"-urile de la Uka. Si eu stiam de pangasius ca a fost creat in laborator, ca e modificat genetic, ca intr-adevar nu are oase si ca e super consumat, din pacate, tocmai "datorita" lipsei oaselor.
Referitor la "educatia parintilor"...oaaau, super interesant si intr-adevar educativ. Sper sa am intelepciunea de a gasi un echilibru in cresterea si educatia Maiei.

Referitor la poze si info despre proprii copii pe net, sunt socata de ce am citit. Mi-am sters blogul (oricum nu scriam decat repere cand si cand, dar si asa, dupa ce nenorociri am citit, mi s-a parut de nesuportat ideea de a furniza unor dezaxati, tocmai eu, toate detaliile despre copilul meu...Jesus!), iar pozele de pe picasa le voi descarca intr-o sursa externa pe care sper sa o achizitionam zilele astea si voi sterge si contul de acolo (oare se poate?). Aveam eu ceva temeri si pana acum, dar acum....am facut un dus rece, clar.
Subscriu la ce spunea Bia, poate ar fi bine sa mai schimbam si parola de pe mailul comun.

Fragutza, super achizitiile facute pt Natalia. E mortala masinuta aia. Zici ca Natalia era maraita si neprietenoasa de la dinti? Draga de ea. Ma, nu stiu ce vom face noi cand vor iesi dintisorii astia daca pana la 10 luni nu avem niciunul si nici vreun semn ca vin. Daca vor aparea mai multi intr-o perioada mai scurta, iti dai seama ce dureri va avea Maia. Of, of.

Techila – sunt la Carrefour niste leagane faine si ieftine. Avem si noi vreo 3 prin toata curtea. Trebuie numai sa ai de ce le prinde, niste grinzi, ceva… Noi avem unul la poarta prins intr-o salcie uriasa. Sunt ieftine, vreo 25 lei… Sanatate Techilei, draga de ea.

Noi am avut un w/e dragutel. Am fost prin vizite la bunici, la veri...d-astea de w/e.

Va pup. Sa aveti o saptamana frumoasa.

...mey, cine vrea sa se inscrie in FC UKA trebe sa cotizeze la mine..hehehe...(macar asa cu o lauda, ceva de genul..."hepilica cea desteapta", "hepilica cea vesnic frumoasa", "hepilica da' ce bine arati, parca ai 20 ani"...d-astea, stiti voi...hai, sariti ).

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

La multe lunite Zeina si Dragos sa cresti mari si frumosi

Felicitari Ebru pentru primii pasi

Croco tine si noi pumnii sa iasa cat mai repede sarmuliti fara a rani printesa mica.
Monica stiu cum sunt cazaturile puiului al meu sambata mi-a cazut de 3 ori si de fiecare data eram langa el. Pupam sa treca bubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

...mey, cine vrea sa se inscrie in FC UKA trebe sa cotizeze la mine..hehehe...(macar asa cu o lauda, ceva de genul..."hepilica cea desteapta", "hepilica cea vesnic frumoasa", "hepilica da' ce bine arati, parca ai 20 ani"...d-astea, stiti voi...hai, sariti ).

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

mai cu picasa cred ca il poti sterge de tot(contul).ceea ce nu poti face e sa descarci pozele si sa ti le salvezi...de sters se pot sterge insa.
blogul il poti face privat,nu stiai? si eventual daca vrei sa share cu vreo ruda/prieteni poti da invitatie pe mail.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua!

Urez si eu La cat mai multe lunite Zeina si Atomix!!Zeina sa fii sanatoasa frumoaså printesa!
Atomix mai ai o lunita si faci anul!Båiat mare , ce mai!

Ebru e fetita mare de acum..A luat-o la pas deci, så il urmaresc si pe Bruce de acum, ca tare e drågålas el cum o lasa pe gagica lui så faca din astea prima, cred , din respect.

Am citit zilele trecute de vestile proaste de la analize dar am inteles ca la al doilea set de analize nu a mai iesit.Mie mi se pare o fetita tare sånåtoaså.Sper så nu fie ceea ce credeti.Eu va pup dulce!

Ioanna bine ai revenit!

mådålina ce super ca ii faci surpriza surorii tale!De abia atept så intri så ne spui cum a reactionat.Mie imi plac tare surprizele astea.Eu i-am facut una surorii mele la nunta ei.I-am zis ca nu pot sa vin in tara si era sfarsita, trista si spunea la toti ca sora ei nu o va vedea la nuntå.Si culmea toti stiau ca vin si nu puteau så sufere cu ea.Si cu o zi inainte de nunta am apårut dimineata tare si m-am bagat in patul ei..Nu pot sa uit cum plangea ca ea credea ca viseazå.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput