Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

...mey, cine vrea sa se inscrie in FC UKA trebe sa cotizeze la mine..hehehe...(macar asa cu o lauda, ceva de genul..."hepilica cea desteapta", "hepilica cea vesnic frumoasa", "hepilica da' ce bine arati, parca ai 20 ani"...d-astea, stiti voi...hai, sariti ).

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

mai cu picasa cred ca il poti sterge de tot(contul).ceea ce nu poti face e sa descarci pozele si sa ti le salvezi...de sters se pot sterge insa.
blogul il poti face privat,nu stiai? si eventual daca vrei sa share cu vreo ruda/prieteni poti da invitatie pe mail.

kawa, adica nu pot sa-mi transfer pozele de pe picasa ? stii tu sigur? eu n-am intrat sa incerc vreo manevra. doar am blocat accesul la albume.
mai, cu blogul stiam ca il pot face privat, dar crede-ma ca nici asa n-am vreo siguranta, incredere... in fine, poate sunt eu mai paranoica.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

La multe lunite sarbatoritilor de ieri si bineinteles celor de azi !!!

Felicitari Ebru pt primii pasi !!!

Croco sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine cu sarmulita buclucasa.

In ceea ce priveste problema cu pozele e tare nasol ... iar partea cea mai grea e faptul ca noi oricat de bine am incerca sa povestim ca a facut una sau alta, "mutrita" aceea draga o sa fie greu de descris ... vedem noi cum o sa trecem si peste asta ...

Haide Uka !!! ... apropo cand ziceai ca o sa mai comanzi la Luto ?

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna ziua cucoane dragi...noi am lipsit motivat...probleme cu coautorul...da din nou...de mi-a luat orice chef...si am stat numai pe afara...
Asa ca ca urez mu mullllllta intarziere Lisa sa cresti mare,frumoasa si sa fi cuminte...

ZEINA , DRAGOS sa cresteti mari puiutilor..ca frumosi sunteti...

Urez si celorlalti dovlecei sarbatoriti zilele trecute si pe care nu i-am nominalizat

LUCIA imi pare rau ptr cele intamplate cu Davidelul..imi inchipui ce a fost in inima ta..

CROCO..tinem pumnii sa fie bine Ama...

SELEN felicitari ptr reusitele Ebruskai...

TECHILA sa sti mami ca sunt un pic invidioasa pe tine...
Baietii tai scumpi stiu atat de multe lucruri sa faca... puturosul meu nu vrea deloc...hmmm mai astept ce sa fac,fiecare cu ritmul lui...

Offf ca am uitat ce mai voiam sa zic..

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna si de la noi,

Cuscra imi pare rau pentru ce s-a intamplat,pupam papusa sa scape repede de sarmulita!Te cred cum te simti...stai linistita ca o sa fie bine!
Chiar am vazut zilele trecute un reportaj cu ce inghit copii,m-am crucit:monede,baterii,agrafe de hartie,ace de siguranta...si lista continua...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

La multe lunite Dragoshel si Alessia!!!!
Monica imi pare rau pentru cazatura.
Cat priveste partea a doua..si eu am devenit nostalgica....intrebarea este...,,,Oare ne trece repede sau mai grav,trece?"

Ebru felicitari pentru primii pasi!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:

...mey, cine vrea sa se inscrie in FC UKA trebe sa cotizeze la mine..hehehe...(macar asa cu o lauda, ceva de genul..."hepilica cea desteapta", "hepilica cea vesnic frumoasa", "hepilica da' ce bine arati, parca ai 20 ani"...d-astea, stiti voi...hai, sariti ).

---

Multumesc lui DD.

mai cu picasa cred ca il poti sterge de tot(contul).ceea ce nu poti face e sa descarci pozele si sa ti le salvezi...de sters se pot sterge insa.
blogul il poti face privat,nu stiai? si eventual daca vrei sa share cu vreo ruda/prieteni poti da invitatie pe mail.

kawa, adica nu pot sa-mi transfer pozele de pe picasa ? stii tu sigur? eu n-am intrat sa incerc vreo manevra. doar am blocat accesul la albume.
mai, cu blogul stiam ca il pot face privat, dar crede-ma ca nici asa n-am vreo siguranta, incredere... in fine, poate sunt eu mai paranoica.

---

Multumesc lui DD.

scuze hepi,asta era de pe webshots.acolo chiar ca nu te lasa deloc sa copiezi.am intrat adineauri si se pot downloada pozele de pe picasa una cate una,la marimea la care le-ai uploadat.albume intregi am incercat si nu se poate,desi apare ceva dar nu ma lasa sa fac click.o fi pentru membrii care platesc..
mergi la functia download,sus,deasupra pozei,nu cu click dreapta pe poza ca altfel marimea difera(sunt mai mici astea cu click dreapta).bafta!

Ebruska puiule,felicitari pentru primii pasi!

Mada drum bun catre sora ta

Criss,imi pare rau s-aud de probleme,of.Si nu te mai gandi atat ca puiul tau nu face aia si aia,o sa le faca pe toate la timpul lor.Chiar nu are importanta daca face o chestie acum sau peste 2 saptamani..oricum o sa o faca toata viata dupa aceea

Hai Ama,hai Ama Croco,asteptam vesti bune

Gata va las ca pruncul meu inca nu doarme si sotzulache deja are ochii cat cepele de somn.ma duc sa-l schimb.Cred ca iar ma culc la 3 in seara asta

Pupescu,o seara mumoasa!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fiti cuminti ca fac capitol!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la casuta noua:

171

alex25

Mergi la inceput