Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 18
biaz29 spune:
Croco, imi pare tare rau pentru incident! Sper ca scumpica ta sa scape cu bine. Nu are nici un rost sa te invinovatesti. Asemenea incidente se intampla chiar daca stai cu ochii pe ei 24/24.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Felicitari Ebrushca! De acum incepe explorarea!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
monica_dicut spune:
Neatza!
Va serveste fata cu ce va pofteste inimioara si ii urez si eu
LA multe lunite Ale
Sa cresti mare si sanatoasa si sa nu mai suferi niciodata
Eu astept sa vina tanti a mea la curatenie ca nu am mai chemat-o de 100 de ani si se cerea imperios o curatenie mai generala asa. Dupa ce vine ma duc sa imi recuperez baiatul si sa il sarbatoresc asa cum trebuie. NU stiu ce cadou sa ii iau luna asta.
Fragutza, m-ai dat gata cu Ferrariul. Chiar i l-ati luat Nataliei? Anyway, sa le stapaneasca sanatoasa, sa se joace frumos.
Selen, felicitari EBruskai . Cunoastem faza cu tipatul de bucurie ca la fel fac si eu de fiecare data si imi cade in fund. Asa ca de acum in colo sa te tii.
Fug sa pap ceva si revin.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vias spune:
felicitari Ebru pentru primii pasi!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
selen80 spune:
mai, de Iuliapapusa mai stie cineva ceva?? ultima oara avea problemele cu sotzul, si apoi n-a mai intrat...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
happy_uka spune:
Bravo Ebru, incepusem sa ma sperii, daca se organiza un concurs de alergare de bebei, pe zone, noi ramaneam de coada...asa, vom fi printre fruntasi !!! Felicitari !
La multe lunite Zeina & Dragoselu' ! Sa cresteti mari si frumosi
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
Mai, unde mai pun eu poze sa vedeti de pitzi am! Are o pozitie in masina de mor de ras:))))Sta cu un picior pe portiera:)))) Din ciclul, e de viitor! Masina are si muzica si sta cu o mana pe volan si cu cealalata danseaza:)))))
Si na, ne bucuram si noi pe langa ea, co-autorul abia asteapta sa iesim in fatza blocului sa se joace cu ea:))))
La urmatorul gratar poate punem copiii sa faca liniute
O saptamana placuta sa aveti!
Pentru puiul tau
techila spune:
buna dimineata,
multumim tare pentru urarile de ieri, si pentru azi felicitam pe Atomix si pe Zeina si le uram la muuulte lunite!!
am vazut ca amilica a patit rau, tinem pumnii sa iasa repede si sa se termine usor
ati facut fanclub uka, aveti si postere? am venit si eu la spartul targului la inscrieri....
felicitari ebruska pentru primii pasi
tare rau imi pare ca nu mai pot sa va scriu si eu...dupa ce ca ma conversesz doat cu copiii si cainii, nici cu voi nu mai apuc...
va pup fete dragi
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
Si noi te pupam techilule, imi pare rau ca te solicita asa tare bebeii. Cum mai papa pe caldurile astea? Ce ia-i mai invatat sa faca? Noi te pupam si te asteptam pe aici macar un pic pic.
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
madalina84 spune:
Salutare fetele
KAWA,ALEX multumim de cafeluta
La multe lunite Zeina si Dragoselul sa creststi mari si frumosi,sa va bucurati mamicile
CROCO imi pare rau de patania cu sarma,eu sper sa scape prin kk si sa nu mai aveti probleme.Noi cu Iri am patit cu hartie igineica,deja o molfaia cand l-am vazut si nu am mai avut cum sa i-o scoatem si odata cu o tigare dar p-aia am scos-o.Oare v-am zis ca e inebunit dupa pachetul de tigari si briecheta?!cand imi umbla in geanta primele lucruri pe care le ia sunt astea doua si apoi cheile,dar de multe ori eu caut bricheta si nu o gasesc la ce e la mine in geanta si el in secunda doi o scoate
MONICA imi pare rau de cazaturile lui Zgatix dar asa cum au spus si fetele nu ai cum sa le eviti pe toate.In ceea ce priveste invinovatitul ca l-ai lasat la ai tai,mami tu esti super,al meu de vreo 2 saptamani daca nu mai mult doarme numai la ai mei,l-am mai luat si eu o seara dar la ei iese afara cand se trezeste la 7 de exemplu,apoi doarme,apoi iar afara asa la mine nu iese pana la 12-1 .Si eu ma invinovatesc si de fiecare data cand vad patutul gol ma apuca plansul si ma invinovatesc ca il las acolo dar pe de alta parte ii e mai bine acolo,sa respire aer curat dimineata n8u aerul meu conditionat.Stiu o sa ziceti ca sunt nebuna si asa e dar na,asa se intampla dar il iubesc la fel de mult si as face orice pentru el
SELENE felicitari pentru Ebruska,acu sa te ti ca se duce fata unde vrea sufletelul ei nu mai intinde mana sa arate cum face al meu
IULIKA chiar daca o sa-ti fie greu o sa fie la fel de frumos cu doi copii,eu ma uitam la verisoara mea cat de implinita e cu amandoi si cat de frumos se joaca ei amandoi.Oricum si noi suntem fericite pentru tine si asteptam cu nerabdare sa ne spui ce ascunzi in burtica
FRAGUTZA ce de jucarii i-ati luat lui Natalix,mi-am inchipuit-o cum sta ea in masina si cred ca iti vine sa o mananci,sa le stapaneasca sanatoasa si sa se joace cu ele cat mai mult
TECHILA iti spun si eu acum la multe lunite pentru cei doi muschetari si sper sa se rezolve si problema cu timpul.Oricum noi te iubim si stim ca si tu ne iubesti
Atat am retinut,va pe toate oricum si sper sa aveti o zi frumoasa
Noi am fost la tara,ne-am balacit putin in piscina,eu in a mea,el in a lui dar fii-mio nu a facut altceva decat sa se ridice in picioare ca sa ajunga la a mea si sa se lase in jos,vroia rau in aia cu multa apaaaa.Azi am de umblat o groaza sa rezolv ce mai e si maine sa fac bagajele,abia astept sa plec,sa o sun pe sora-mea si sa-i zic sa vina sa ne ia de la aeroport,o sa ramana inlemnita cand aude ca aseara m-a pus sa ma uit de bilet sa ne ducem la ea dupa 7 aug si i-am zis ca am gasit,l-am rezervat si trebuie sa-l platesc pana pe 4 ca sa nu se mai chinuie sa-mi trimita bani acum.Sa nu va mai spun ca am stat cu morcovu ca poate si ea vrea sa ne faca surpriza si sa vina miercuri si ma gandeam cum ar fi eu sa ma duc la ea si ea sa vina la mine dar acum sunt 100% sigura ca nu vine asa ca o sa-mi reuseasca surpriza
Va fetele si ne auzim diseara