Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
'neata...si tare bine pica cafeaua de la Alex...ca intotdeauna
fetelor Monica si Croco...sper sa treaca odata treaba asta cu "luna" si copilasii sa fie bine...Amalia sper sa faca cat mai curand kk cu sarma buclucasa (Croco stiu ce e in sufletul tau, ai incredere ca fetitei o sa-i fie bine) si Monica...nu te mai invinovati...lui Atomix ii este foarte bine si cu bunicii...mai ales dupa sperietura... Oricum...bravo lui injineru' ca te-a scos la un film!!!
Uka din pacate si eu stiam la fel de pestele asta nenorocit....am citit mai multe articole... si partea proasta este ca se vinde atat de bine... la un pret destul de mare...
noi am avut un week-wnd super plin....am facut si sambata si duminica ....in sfarsit mi-am mai cumparat si eu cateva haine..ca eram cam dezbracata
O saptamana frumoasa tuturor!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
x_ggg spune:
La multe lunitze fericite Dragoshel, Zeinuca!!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
selen80 spune:
A FACUT PRIMII PASI NESUSTINUTA!!!
revin
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 A FACUT PRIMII PASI NESUSTINUTA!!! revin de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 A FACUT PRIMII PASI NESUSTINUTA!!! revin de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Felicitari, Alba ca Zapada!!!!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mary_07 spune:
Yuhuuu,Bravo,frumoasa mica!!!
'neatza fetelor
Zeina,Dragoselu' ,la multe lunite fericite!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
selen80 spune:
neatza
Croco, mami, cred ca stai cu sufletul la gura tin pumnii sa scapati repejor de belea
Luci, si pe tine ti , ca eu as infiinta un fanclub si pt tine si pt ca ai trecut prin sperietura...Ebru s-a ma inecat cu o bucatica mica de pepene...dar a tusit de doua ori si a iesit...
Monica, pupam si Atomixu'! bine ca e ok, mami, trebuie sa ne pregatim sufleteste , ca o sa tot avem parte de accidente d-astea...
LA MULTE LUNITE ZEINA SI DRAGOS
biaz29 spune:
Buna dimineata! Sper ca aceasta va fi o zi frumoasa pentru toate mamicile de pe forum.
La multe lunite pentru Zeinuca si Dragoselu! Sa cresteti frumosi si scumpi si sa sa aduceti bucurie oriunde veti fi!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
La multi ani sarbatoritilor de ieri! La multi ani Dragos si Zeina!
Felicitari Ebru...felicitari Selen...
Am citit de pataniile voastre..si noua ne-a picat mamarutza din pat pe spate iar noi eram langa ea...asa de rapida a fost ca nu am apucat sa miscam...am incremenit amindoi...dar a fost ok. Stiu ca vor urma si alte cazaturi...sanatate copilasilor si rabdare mamicilor!
Sper sa scriu mai multe dupa ce ajungem acasa...inca suntem la aer curat.
Va pup, o saptamina super si o zi faina va doresc!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
selen80 spune:
eu n-am putut vedea jucarioarele Natalixei
gagalicea a facut de ieri vreo 2 pasi singurica, numai ca statea cu maica-mea, eu eram cu spatele, mama de emotie a cam tipat : merge, merge! de a speriat fata si a cazut dar eu am ratat momentul, asa ca l-am ignorat azi o tineam eu de manuta si i-am dat drumul, si a facut 3 pasi pana la un scaun
vineri seara am fost la plimbare prin mamaia (Uka, m-am uitat dupa voi dar nu erati acolo, plus ca noi eram cu soacra-mea care e cam anti-sociala, asa ca n-am mai sunat...si era tot asa, tarzior..)..sambata pe acasa, iar ieri am fost la nasi...m-a obosit incredibil nasicu mic, vorbeste intruna, tipa, se urca peste tot, alearga, eu am obosit privindu-l....si Ebru a fost cu ochii numai pe el, si ii mai tinea si ea isonul la tipete nasica e o domnisoara, ea tot vroia s-o ia in brate, s-o mangaie, s-o pupe, s-o imbratiseze a fost dragutz, sper sa se mai obisnuiasca si ea cu alti copii....ne-am intors iar cu vreo 3 sacosi de jucarii dar vad ca fii-mea se cam sperie de jucariile astea care merg sau scot sunete ciudate...asa ca le-am selectat si am pus deoparte mare pate din ele, pt mai tarziu...mai ales ca mai erau si din alea de construit, si tb sa vina nasicii sa-mi explice ce si cum, ca pe mine nu ma duce capu
v-am zapacit bine??