Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 16
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Monica,Croco , va Ma rog sa fie bine Amalia si sa nu fie nevoie de nicio interventie Iulika,vaii,mor de nerabdare sa te vad cu 2 puiuti abia astept sa "gusti" si tu din bucuria si implinirea ce ti-o pot aduce 4 ochisori.Te Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Si eu des ma gandesc la tine si la mamicile cu 2 puiuti de varste mici, mereu ati vorbit atat de frumos si se simtea asa o fericire completa cand vorbeati de copilasii vostri.Si uite ca dorinta mi-a fost indeplinita si in curand imi vor sclipi ochii si mai tare uitandu-ma la cele 2 minuni.
Ce mai fac båieteii tai?Razvanelu' tot fara dinti?
Te pup!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Eu va pup dulce si plec la nani!
O noapte linistita va doresc!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Croco, mami ..o sa fie bine, nu stii de ingerasul care vegheaza? ai incredere in el mami! nu te invinovati, sunt inerente situatiile astea, din pacate ! eu te imbratisez tare , te rog da-ne de stire,da?
Moni , of..si eu ma gandesc ca o sa ia atatea busituri si o sa fie bolnavioara..ti se rupe sufletul, stiu! Da-mi Doamne seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a face diferenta intre ele.. O stiai pe asta? Cam asta trebuie sa facem.. Aseara sotul meu s-a dus la club la ziua fratelui meu. Am trecut si noi inainte pe acolo, cu maimutica, sa pupam omu'. Era plin de pustoaice, atmosfera super de petrecere, se bea, se dansa.. Recunosc ca am avut o strangere de inima si m-am simit batrana. Asta nu inseamna ca nu apreciez pana la Dumnezeu ce am astazi in viata mea, doar ca am devneit nostalgica gandindu-ma la vremurile cand joia, vinerea si sambata erau zile de mers in club, cand beam Martini si aveam multi prieteni la fel de petreceareti. Acum, poate tu simti lipsa unor chestii mai profunde decat ceea ce am zis aici, eu pot parea superficiala. Vreau doar sa-ti spun sa fii fericita pentru ca ai cel mai frumos si dorit copil de pe planeta!!
Luto, of ce sperietura si la voi..
Iulika, eu sunt sigura ca e fetitza!!! Cand afli?
Kawa,
Mary, toate bune la voi? mama, sotul? mamica tanara si frumoasa!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Iulika,da,tot stirbi suntem.Zilele astea a fost mai marait,n-a prea mancat solidele (lucru mare la el) asa ca intrezarim/speram la un dintisor la orizont.Somnic usor!
Uka,multumim de intrebare,mama e ok,sapt cealalta se interneaza la Cj pt analize iar Calin merge spre bine,n-a mai avut dureri de cap,slava Domnului.Pupam razacioasa mica si pe mamica ei
Ma bag si eu la somn,noapte buna va doresc
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
crocodana spune:
fetelor si va multumesc din suflet!
in seara asta nu a facut decat 2pi la olita....astept cu nerabdare dimineata!cumnata mea a inghitit cand era mica o pioneza si a scos-o dupa 2 saptamani, innebunesc daca astept atat, nu stiu daca as indura...
va tin la curent si ma rog pentru toti bebelasii si copiii sa fie sanatosi! e tare tare greu cand vezi puiul de om ca sufera!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Vaai, ce bun a fost weekendul asta...Ne-am tot plimbat, am mancat ca un purcel, ne-am vazut cu ceva prieteni..foarte, foarte bun.
In seara asta am primit si jucariile cumparate de la www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> mama lu' David. Natalia s-a bucurat ca un copil mic dewww.13enterprise.co.uk/La%20joaca/Jucarii/roz-pentru-fete" target="_blank"> mergaretul ei si tatal ei a fost tare incantat de www.13enterprise.co.uk/La%20joaca/vehicule%20cu%20acumulatori/sport-roadster-red" target="_blank"> Ferrari .
Am facut siceva poze da' nush unde dreq sa le pun..macar pe coautor il pot expune!
Croco, luto, mi s-a facut pielea de gaina citind! Offf, Doamne fereste. Va pup cu drag!
Iulika
Va pupescu!
Pentru puiul tau
kawaichan spune:
Neata pe la 10 Cafele la toata lumea!
Aseara a fost furtuna mare cu tot tacamul-fulgere maari cum n-am mai vazut si cu oprit curentul de la ele,prima data cand patesc de cand sunt aici.Asa ca Joshulin s-a trezit de frica si a stat asa agatat de mine vreo 45min.Pe mine ma uimeste de cat de repede evolueaza copiii astia,ai vostri s-au trezit vreodata din somn pt ca le e frica? Josh nu face asta pt prima data,de cateva nopti se tot trezeste la vreo 30min-o ora dupa ce adoarme si-l vad ca ii era frica de ceva-vis urat sa fie...? Nu prea imi dau seama,voi ce ziceti? Anyway,la capitolul somn suntem varza dupa excursia in Ro.Culmea ca acolo nu am avut asa mari probleme,si-a revenit cam dupa 5 zile,in schimb,la intoarcere nici dupa 2 sapt
Hai ca am gasit mesajul lui Hepi si rad de una singura pe aici Pup si imbratisez si eu
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
kawaichan spune:
Intre timp s-a trezit Maria Sa si am inceput sa bobinam pe aici diverse-scame,marLuto mie imi place tare cum pove de la doctor,sa stii ca te citesc cu interes
Moni sper ca Atomixu' e ok.Ieri am patit-o si noi de doua ori-o data mi-a alunecat mie din maini la baie(nu,nu aveam sapun pe maini dar se rasucise nu stiu cum si l-am scapat) si o data din mainile lui taica-su in timp ce se plimba prin casa.Ultima data a plans saracul de mi s-a rupt sufletul.
Iulik,as vrea eu,asa visam odata.Insa nu ma asteptam sa fiu asa la pamant cu fizicul dupa nastere,nu stiu de ce mi s-a intamplat tocmai mie,dar simt ca ma refac ff greu.Asa ca o sa mai asteptam un pic pana o sa simt ca am din nou forta necesara de a o lua de la capat..ca de dorit oricum imi doresc,dar tre' sa si pot.Oricum,mi-au zis ca dupa ceza trebuie asteptat minim un an,cam asa.
Te pup,de abia astept sa aflu ce ai in burtik.Traim si noi aici bucuria prin tine,stii de fapt asta
As mai scrie,ca am ce,dar ma duc la pitik sa facem acrobatii impreuna.
Mary,sanatate multa la ai tai Parola la webshots e aceeasi cu cea de pe mailul comun,n-am schimbat-o(inca).
Uka,la multi ani fratelui tau!
Fragutza,felicitari pentru achizitii,sa le stapaneasca sanatoasa Natalix.Tare bengos Ferrari-ul ala
Manga
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la muuuulta .
Pe langa asta, va mai ofer tot ce va doreste inimioara, va rog sa nu va sfiiti si sa va serviti
Oare unde au trecut 10 luni?
La multe lunitze fericite ATOMIX
Va pup si va doresc o zi minunata~!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buna dimineata si poftiti la muuuulta . Pe langa asta, va mai ofer tot ce va doreste inimioara, va rog sa nu va sfiiti si sa va serviti Oare unde au trecut 10 luni? La multe lunitze fericite ATOMIX Va pup si va doresc o zi minunata~! ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
La multe lunite Zeinuca scumpa!!