Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Sa inteleg ca se organizeaza fanclub Uka. Ma inscriu si eu, dar va rog sa faceti totul legal, cu carnet si facturi pentru membrii cotizanti. Si vreau si un autograf, da?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
buna seara...vad ca lumea se petrece cu gratarele si terase. eu mor de nervi. am ajuns ca o baba, dar nu am ce-i face. e ora 10 noaptea si vecinii mei (mai in varsta decat noi) au facut o mare sindrofie in gradina. la pranz l-am culcat pe aidan pe saltea in sufragerie ca nu se putea sta in dormitor, iar acum au inceput sa puna muzica si mai tare si mai rapida - totul de la rock la rap, la maxim...cred ca s-au cherchelit bine. mi-a luat o ora sa-l adorm, desi el era rupt de oboseala. si mai este si doamna care rade isteric, de-mi vine sa ies sa-i frig doua. Sergiu mai zice ca sa mai stam putin, pana la 12. Zau ca nu am fost niciodata carcotasa pe tema petrecerilor vecinilor si nu m-am dus in veci la usa cuiva sa ma plang...dar de la 1 de azi la pranz parca imi ajunge. Si mai si fac intrecere pe strada cu masinile de parca ar avea 20 de ani.
intr-o alta ordine de idei...va pup. ALex, sanatate multa Zeinei.
Fragutzo pupam si Natalixa.
bia am vazut de pe facebook ca Amos merge. Felicitari, pui scump!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Ola dragelor! Mai, si eu sunt fan Uka, da? Sa se noteze undeva, va rog!Si daca se face vreun punctaj va rog sa luati in calcul c-am cunoscut-o in carne si oase! Ne-am gratarit azi, a fost ok. Si-am descoperit ce a provocat nefericirea Nataliei zilele astea...cine ghiceste? Hai ca va zic io, ca nu mai am rabdare...Era un dintisor mai, ce surpriza!! Si nu era caninul ala care mi se parea mie umflat ci un incisiv. Draga de ea, bine ca a spart gingiutza. Va pup girls! Pentru puiul tau |
...si ce carneeee
...si ce oase....
Bravo Natix, a trecut..de acum esti veselica toata ziua, da? pupe Uca pe ea !
Mai m-ati spart cu fan clubu asta ! ma rusinez toata..atata atentie, doar pentru mine..exagerati!
C a r i n a Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Mai m-ati spart cu fan clubu asta ! ma rusinez toata..atata atentie, doar pentru mine..exagerati! |
hai ma, asta e so much better than the 15 minutes of fame. this is FOR LIFE!
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
hai ma, asta e so much better than the 15 minutes of fame. this is FOR LIFE! MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Auzi, cu vecinii tai..nu poti suna la politie? E legal sa faca zgomot asa de tarziu?
C a r i n a Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Auzi, cu vecinii tai..nu poti suna la politie? E legal sa faca zgomot asa de tarziu? |
habar nu am, dar sunt de groaza. l-am mutat pe Aidan in sufragerie pe saltea ca s-a trezit, of course. Sergiu vrea sa le spuna maine, ca cica, acum tot degeaba. sunt ametiti si vorbesc unul peste altul. mai era si un cuplu cu un copil mai mic decat Aidan si plangea saracul. Adormise in brate la taica-su si de la muzica asta tare bineinteles ca s-a trezit plangand. nici macar asta nu le-a dat un clue ca sunt deplasati. si toti au peste 35 de ani...nu vorbim de tineri cu mintile aburite de alcool.
MangaGirl spune:
fetelor, apropo de vitamina B12 si regimul vegan, un post foarte interesant. se pare ca veganismul nu duce la carenta de B12. articolul
vias spune:
Biaz felicitari pentru primii pasi ai lui Mosorel!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la proaspata.
Va doresc o zi minunata si linistita.
Biaz felicitari~!!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Neata !!
Proba de semnatura
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo