Dovlecei in sarbatoare170-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Alooooo....alooooo....aloooo
Hmmmm, doar ecoul...pe unde umblati?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
diamar78 spune:
Aleeeeeeeex, tu esti?
Ce face Zeina?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Diamarda, eu sunt. Zeina e bine, multumim lui DD si sar'mana de intrebare.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
diamar78 spune:
Nu stiu pe unde umbla fetele astea ca e linsite aici de pe la ora 14,30. Se tot imbiau cu tuica, poate asta e explicatia.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
monica_dicut spune:
EU am umblat prin parcuri si am baut pepsi ca tuica mi-a cam facut rau la pranz
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Am reusit sa aciuez si eu puii si am venit sa ma infoi un pic in pene. Ieri nazdravanul meu cel mic a inceput sa mearga! Nu credeam ca ma voi bucura la fel de mult ca la prima aventura de acest fel, dar pot sa spun ca am savurat momentul la aceeasi intensitate. Ambii mei baieti au mers dupa ce au implinit 10 luni si culmea! in aceeasi casa, desi ne-am mutat intre timp. Ce mai coincidente!
Din categoria teoriilor prezentate de Luto, mancaciosul meu s-a diversificat ieri cu sapun. Ce zici, cret la minte sau neted de te dai cu sania?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Fragutza spune:
Ola dragelor!
Mai, si eu sunt fan Uka, da? Sa se noteze undeva, va rog!Si daca se face vreun punctaj va rog sa luati in calcul c-am cunoscut-o in carne si oase!
Ne-am gratarit azi, a fost ok.
Si-am descoperit ce a provocat nefericirea Nataliei zilele astea...cine ghiceste? Hai ca va zic io, ca nu mai am rabdare...Era un dintisor mai, ce surpriza!! Si nu era caninul ala care mi se parea mie umflat ci un incisiv. Draga de ea, bine ca a spart gingiutza.
Va pup girls!
Pentru puiul tau
ancutzam spune:
Daca tot nu e nimeni sa bantui eu un pic.
Spun si eu cu mare intarziere Lisa sa cresti sanatosa, frumoasa, isteata si sa aduci numai bucurii parintilor.
Fetelor recunosc ca desi nu scriu des si voi nu ma cunoasteti pe mine f bine mor dupa voide aceea mi-am facut curaj sa mai scriu cateva randuri. Imi place atmosfera pe care o creati si uneori rad cu lacrimi in fata calculatorului doar ca din pacate nu stiu deloc sa-mi impart timpul iar cavalerul nu ma lasa sa respir.
Alex ma bucur sa aud ca printesa e mai bine sincer cand vad prin ce treci ma apuca groaza, eu nu cred ca as fi putut face esti o mama foarte puternica care isi iubeste copilul enorm. Recunosc asta e valabil si pentru celalalte mamici care au avut copii bolnaviori.
As vrea sa va spun multe la fiecare in parte dar nu vreau sa uit pe cineva( mai ales ca scriu la ora asta, eu care tb sa fiu de mult la nani) tocmai de aceea am sa incerc sa intru cand sunteti voi in direct.
Noapte buna
biaz29 spune:
Cat despre subiectul de actualitate, eu am avut intotdeauna temeri legate de autodezvaluire pe net, ca sa nu mai spun de fotografii. Si totusi m-am convins sa va trimit unele fotografii fiindca am inceput sa va cunosc si sa am sentimentul unei comunitati. Dar acum, citind subiectul, mi-am reactivat temerile si m-am convins ca nu eram deloc paranoica. Pericolele sunt reale si precautia este o atitudine normala.
Si eu propun sa mai schimbam parola la contul comun si sa o mai dam doar mamicilor care sunt active pe forum.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)