Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
Ooo, Rebiana, ce placere sa te citesc! Ce mai faceti, ce mai face micuta Mara? Dar Luca?

Nik0le, tin greu pasul cu cat se scrie aici, mai repede reusesc sa intru la iepurasi. Mara a crescut frumos pana acum si-i multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa, vesela si vivace. Luca mi se pare un adevarat cavaler cand il privesc raportandu-l la Mara; e inalt si vorbaret tare; are o dulceata ce deriva din inocenta lui, cred.
Eu, in convalescenta sa spun? M-am operat acum 2 luni de fiere si m-a cam tinut pe tusa treaba asta… dar acum is bine si ma bucur de vara.
Bea ajuta-va Dumnezeu sa treceti cu bine peste acest hop!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!!!

Ne-am intors azi-noapte tarziu si n-am mai reusit sa intru sa va salut. Ati fost tare harnicute, sper sa pot recupera candva ca-s tare curioasa ce-ati mai facut
Noi suntem bine, am avut vreme buna, copil cuminte, relaxare...a fost frumos. Din pacate avem pe manute o eruptie care cred ca e alergie, dar nu-mi dau seama la ce.O sa-i scot orezul cu roscove si-i dau orez simplu, sper sa treaca, daca nu, la dr rapid.
Azi plecam la tara pentru o saptamana,speram, asa ca iar lipsim.
Am pus cateva poze in album, doar astea le-am descarcat, nu stiu cum sa schimb data albumului, asa ca a ramas la locul lui.
Va pup, un WE linistit sa aveti!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Neatza fetele.
Pozele de aseara speram sa le punem mai tarziu.
A fost asa o furtuna aseara ....
Daca s-ar putea as vrea si eu parola de la mai-ul comun si toate cele.
DE data asta promit sa pun poze si pe contul comun; nu numai pe blog.
Acum il asteptam pe tati sa mergem la posta sa ridicam, niste produse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Am mai pus o poza sa o vedeti pe Irina in pozitia broscutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

alec3a, felicitari pentru buna crestere! recuperati foarte bine si mananca foarte bine! experienta ta ar putea fi incurajatoare pentru orice mamica de prematuri.

cristies, mie nu mi se pare ca ar fi Caius un grasan, chiar daca am ajuns la primele 10 kile! de multe ori am zis ca e defect cantarul, ca nu poate avea atata... copii cu atatea kile la varsta lui par mai grasuni... avem 74 de cm, thks for asking, asta il face proportional? si nu ma pot lauda cu un lapte gras, dimpotriva e cam zeros asa... si nu i-am dat decat fructe si legume... dar daca o fo' samantza buna, nu am avut ce-i face...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Eu doar te-am felicitat pentru ca a avut 10 in cap (mi s-a parut dragut). Daca e proportional nu stiu, poti sa te uiti pe tabelele de crestere de pe contul comun... fi-miu a avut 8,6 kile si tot atatia cm si doctorita mi-a zis ca a crescut foarte bine, chiar a depasit norma (cica la 6 luni tre' sa-si dubleze greutatea de la nastere, dar la noi are un kil in plus).

_
Povestea unei .
Cresc

Eu stiu ca la 4 luni tre sa-si dubleze greutatea de la nastere iar la 1 an sa si-o tripleze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Multumesc fetelor pt raspuns....la cum am primit banii am o vaga idee ca aveti dreptate,ca e de la data depunerii...........macar daca mi s-ar fi spus,ma grabeam cu depunerea actelor(nu ca nu as fi vrut sa fie mai repede,dar au fost ceva impedimente)asa am pierdut 2 luni,cu banii aia faceam ceva...........mergem mai departe

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Eu am depus dosarul la aprox o luna de cand am terminat postnatalul si mi-au venit banii din prima zi fara postnatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata!

Bea imi pare nespus de rau ca nu ai primit vesti bune de la tati in dimineata asta. Tin pumnii sa fie totul bine cat mai repede si sa se intoarca acasa.

CristiesFELICITARI, la cat mai multi!

Onitza distractie placuta la mare!

Haircut wb! Sunteti 2 frumoase.

Catalutza e minunata poza cu tati si irina.

Cris.m

LML pufilor de azi!

MS bine ca si-a revenit iedutul.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies imi pare rau de noaptea agitata gargaritzul
catalutza,fain cu rosii congelate,o sa incerc

LA MULTI ANI DANYELANA !!!!!!

... sa ai parte numai de lucruri frumoase,sa fii sanatoasa si iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

miremia
bea multa sanatate sotului,stai linistita k va fi bine
haircut bine ati revenit si o saptamana frumoasa in deplasare