Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Cat despre indemnizatie, eu nu am primit inca nici un leu. Mi-e si frica. Am depus dosarul pe 4 iunie. Cam cat a durat la voi?
Am sa merg sa ma interesez pe Hambarului ca nu e chiar asa departe de noi. Mai ales ca din 1 septembrie trebuie sa-mi ia locul sotul si sa ma instruiasca cei de acolo cum sa procedez sa-i fac lui dosarul si sa-mi retrag eu. Dar astept macar o transa de bani.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

La mie a durat aprox 2 luni pana au venit banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La multi Ani Danyelana!

Mara a adoarmit aseara pe la 11:30 si abia acum da semne de trezire. Mi-era teama ca iar imi da trezirea la 9, mai ales ca m-am culcat pe la 2 ca am avut ceva de lucru. Pufii vostri cate ore dorm pe noapte?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata!

stau si ma uit la tastatura si nu stiu ce sa scriu..............

deci azi dimneata i-a scos la sot aproape 1 litru jumate de apa de la plamani............................

so nici o sansa ca in urmatoarele 2-3 sapt sa ajunga acasa
acum ii da tratament ceva pastile, nu mai primeste injec tii............dar nu il vedem tare repede acasa

eu sper totusi sa se vindece ca asta e cel mai important lucru.........si sa nu se adune iar apa, ca atunci 3 luni nu mai vine acasa..................

incerc sa rezist eroic, desi cand am auzit ce zice am izbucnit in plans.............

nu mai stiu ce sa zic decat

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

off
asa rau imi pare....
poate te ajuta un pic.
Sanatate multa sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Multam de pontul cu rosiile! Eu am pus in balcon in jardiniere si chiar ma gandeam cum sa le pastrez pt. fi-mea.
Cristi doarme de la 10,30-11 pana la 7-7,30 fara trezire noaptea. Ziua mai prinde vreo 2 reprize scurte de somn.

si de la noi pentru Yanis de Al3csa si pentru Danyelana!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumesc fetelor..............sper sa fie bine, desi inca suntem departe de acest cuvant...............

ca sa fie toata schema completa trebuie sa mergem luni la raze.......eu , mami, tati...............ca a contactat de undeva TBC si tre sa se afle de unde.................

dumnezeu stie ce va fi..............
sper sa ne ajute ca si pana acum..........

imi pare rau ca sunt pufuleti bolnavi................stiu cum e..........din pacate.multa putere la mamici.............

la multi ani danyela!!!!!!!!!sa fii fericita si SANATOASA CU TOATA FAMILIA TA!!!!

eu incerc sa ma reculeg din bucatelele care s-au cam imprastiat din mine..........si sa ma recompun si sa ma pregatesc pentru luni, ca poate fi mai rau de atat.............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, adica la multe si frumoase lunite.
Fetelor, tin sa va anunt ca nu aveti voie sa va suparati si sa tineti suparare ...e prea bine aici pe forum, e o comunitate prea frumoasa, avem copii prea buni ca sa avem timp de suparari.
Eu stiu ca putem sa trecem cu vederea si sper ca asa vom face. Si eu mi-am dat cu parerea si poate nu am facut bine, dar intotdeauna zic ca e parerea mea si o respect pe a altor mamici, suntem aici sa impartasim experiente si pareri si fiecare ia ce crede ca e mai bun pt bebele ei. Va pup cu drag pentru ca nu va suparati!!

BEA, nu mai plange, ca nu se face sotul tau bine daca te vede plangand si slabita. Are nevoie sa il sustii moral, sa ii zici ca Ivan e bine, ca totul merge inspre bine. Hai, capul sus. Se mai intampla si din astea, oamenii se mai imbolnavesc, ai grija de tine si de Ivan.
CRISTIES, eu am trecut prin niste episoade mai urate in anii trecuti, fostul meu prieten m-a urmarit o perioada si asa am invatat cum sa 'imi acopar' urmele. Eu am cont si pe facebook si de asemenea acolo, chiar daca pozele sunt vazute doar de prieteni, sunt f atenta ce postez, pentru ca nu e ok sa stie toata lumea unde stau si care e casa si care e masina. Asa, o poza din parc e ok. Sunt oameni ciudati pe lumea asta si e bine sa ne protejam. Am si blog, dar accesul e limitat doar la persoanele invitate, adica prietenii.

Nu mai stiu cui vroiam sa raspun...
A, am pus si eu spanac la congelator, dar nu m-am gandit la morcov si fasole. Mama imi pune zarzavat de ciorba, adica ardei, rosii si patrunjel in pungulite si am toata iarna rosii bune pt ciorbita. Le pune deja taiate, eu iau si arunc direct in oala chestia aia inghetata. Dar acum ma gandesc la fasole si alte legume gen dovlecel pt bebe. E f f buna ideea.

Am fost aseara la ecografia abdominala, evident ca bebe nu are nimic, nici un fel de reflux, ne-a zis ca poate ar fi bine sa mergem la un ORL-ist, sa vedem ce zice si ala. O sa mergem si la ORL. OF....macar daca am afla de ce tuseste.

Mai nou Dani se ridica in picioare. Habar nu am de ce vrea el sa se forteze asa...dar cum il las jos pe covor sau pe pat merge de-a busilea pana ajunge la ceva pe care se poate catara si reuseste sa se ridice. Soacra zice ca deja ar trebui sa coboram patutul la nivelul de jos, sa nu cada din patut, desi ma gandesc ca inca nu are putere sa se arunce peste bara de protectie. Deci se ridica la marginea patului, pe mobila din living, pe tac-su cand e intins in pat si e fericit la culme, rade cu toate gingiile alea ale lui stirbe....e un scump. Noi tot incercam sa il mai punem jos, culcat, dar nu mai sta....a descoperit ca poate sa se deplaseze...gata...nu mai vrea sa stea locului. Cred ca nu ii face rau daca el singur se ridica, nu? Ca stiu de la ortoped ca nu e ok sa il tii in picioare sustinut, sa nu il fortezi, ca nu e osificat capul de os femural.

ONITZA, si eu am avut niste sentimente f puternice cand i-am dat primele biberoane cu LP lui Dani, ....dar au trecut. Incearca si cu protectii de silicon, incearca tot ce simti tu ca trebuie facut, dar ...nu te invinovati pe tine pt situatia data, e ceva ce s-a intamplat si nici sa suferi tu pana la 'sange' nu e ok, ca nu cred ca lui Dani al tau ii trebuie o mamica cu dureri si stresata. Pune in balanta si ia decizia corecta.

Ma intorc la munca. Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

haircut v-am admirat pozelre. Sunteti niste frumoase.
Cristies am vazut in pozele tale un scaun de masa.
Esti multumita de el?
La acest scaun ma oprisem si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

helau

DANYELANA

MINI/YANNIS si felicitari pt bilantz

GARGARITZ pt . sa ne spui daca mushca tzatza, mami[:-
@]

SIMPLICITY, multzam de linkuri si cuvinte frumi pt gashka

PLATEEApastaia sa treaca repede peste vraishtea de-o face vaccinul. si eu (am mai zis ca)le urasc. mergi la mami in vizita, sau...?enjoy

MS, si pe sebi sa treaca burtix. e si luni o zi

BEA, e greu fara el acasa, dar nu e grav ce are, se trateaza f ok.doar sa ai rabdare si putere sa...fii alaturi de el. nu ii face bine sa te auda plangand, sa vada cat iti e de greu. hai, cheer up a little, fa-te bella si mergi la el (singura, sa puteti fi linistiti). si intra sa ne zici orice

ONITZA, daca functzie asta cu pauza mai mare intre alaptaturi, nu renunza. ma gandesc ca daca incerci sa ii faci pauze, incepe diverisifcare, ramane treptat tzitzi mai rar si...se rezolva.hang in there

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

As vrea si eu parola/parolele noi. multumesc frumos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi Ani Danyelana!

Mara a adoarmit aseara pe la 11:30 si abia acum da semne de trezire. Mi-era teama ca iar imi da trezirea la 9, mai ales ca m-am culcat pe la 2 ca am avut ceva de lucru. Pufii vostri cate ore dorm pe noapte?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Dani doarme cam de la 10-10.30 pana la 7 si apoi ziua, din ce imi zice soacra, are un somn mai mare de 2-3 ore si vreo doua mai mici de o ora si ceva. Eu zic ca se fac in jur de 14-15 ore din 24.

Mergi la inceput