Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
cris.dogarel spune:
DANDANAg, sanatate multa si putere, mami
BLUEFLOWEr la ceva alergie v-ati gandit? stiu ca tusea poate fi un simptom. si noi stam la casa si mult pe afara si uneori ema/ana/eu avem perioade de tuse/oki cu "jena", chair muci aposi. de la chestiile din aer, vreo planta alergena. ceva?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
danyelana spune:
Buna dimineatza mamicile mele dragi,
Eu nu am mai avut net de la furtuna de sapt trecuta iar de doua zile de cand l-am rezolvat partial (nu merge routerul si avem net doar cu fir ), alerg dupa voi sa va prind si tot nu reusesc.
Abia am terminat cap 105 insa trebuia sa intru azi sa dau de baut doar fac 32, pardon 23 de ani.
sa curga sampania pt toata lumea alaturi de o felie de tort de ciocolata cu visine si multa frisca iar pt pufuleti lapte (fara miere) si supite, piureuri si alte compoturi pt cei diversificati.
Sa cante muzica
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Cris.m, Miremia, Mandruta, Cris.d, Bea, merci mult
Bea, ma rog si eu pt sotul tau sa se faca bine cat mai repede si sa vina acasa. Nu mai plange ca te simte Ivan si ii faci si lui rau. Curaj.
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Sa urez si eu LML tuturor pufuletilor pe care i-am ratat cat nu am fost pe aici mamicilor, taticilor si cui s-a mai sarbatorit.
Si pt azi un mare LML si un pt Yannis-Mini
pozele mele
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Buna dimineatza mamicile mele dragi, Eu nu am mai avut net de la furtuna de sapt trecuta iar de doua zile de cand l-am rezolvat partial (nu merge routerul si avem net doar cu fir ), alerg dupa voi sa va prind si tot nu reusesc. Abia am terminat cap 105 insa trebuia sa intru azi sa dau de baut doar fac 32, pardon 23 de ani. sa curga sampania pt toata lumea alaturi de o felie de tort de ciocolata cu visine si multa frisca iar pt pufuleti lapte (fara miere) si supite, piureuri si alte compoturi pt cei diversificati. Sa cante muzica Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
LMA ,daniela !
multumim de bunatati
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
ziua buna la amiaza...
multam de cofee[acum o beau si pe aia reala,ca acu' am timp]
LML yannis!
alexis gargaritul pt dintisor!
bea,multa sanatate sotului si tie multa putere sa-ti dea DD sa treci peste toate
plateea,tin pumnii pt vaccin
MS bine ca si-a revenit strumfuletul
dandana multa sanatate pt amandoi!
larisel multumesc
daca imi mai amintesc,o sa scriu,da-s terminata de caldura si oboseala...am fost si la vaccin,baiat mare nici pas n-a zis la pentaxim,un pic a tipat la engerix pupe-l mama pe el de fecior viteaz pana sa plecam din cabinet era cu gura la urechi de zambete si voie buna
btw...poate zvarle careva si spre ardeal vreun PM cu parola, pliz...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
danyelana,m-ai facut sa la tortul de care zici...imi place la nebunie supliment dai?
mami de Radu si Alex
asa creste Alex