Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am facut dimi cafelutza....insa mi-a luat-o inainte plateea care..evident m-a ametit cu toate bunatatile....

n-am timp de recuperat...abia am apucat sa citesc pe diagonala cap trecut...si simt tensiune in grup....franturi de subiecte fierbinti...si cum ma bag ca de obicei ca musca in lapte..fara sa fiu in tema...dau si io cu subsemnatul....

poze...nu stiu care e treaba exact..dar am un paranoic in casa( cutremure..avioane..etc)...io sunt mai din topor si zic..daca e sa se intample ceva se intampla oricum....asa ca daca se uita un nebuna( frumos, destept si cu bani)..peste pozele noastre...si doreste cu orice pret sa ne contacteze pt a ne oferi o vacanta de vis pt mine Jm si JM.......glumesc...

dormit cu bb...ce bb..ca io am ditamai golanul....care..e asa cum mi-am dorit intotdeauna....( da-mi doamne un copil....sa ma iubeasca si pe mikne cineva neconditionat..numai si numai pe mine...sa nu ma dezlipesc de langa el...sa fie.....)...ete ca asa mi l-a dat dragele mele....si cu cat creste ..e mai lipit de mine....CRISTIES..n-0am gresit...doarme din ce in ce mai rau..la 3 era cu ochii cat cepele...si cauta tt pt molfaiala nu de foame...asa ca...vreau nu vreau....vom fi iubiti pana la frageda lui varsta de 40 de ani...iar io...cu sigurantza...din gazela ( sper sa aj vreodata) voi deveni o fantoma...fara par si zbarcita..brrrrrr

cu mancarea....nu-mi mai bat capul atata....incerc sa cum par cat mai putin din comert si sa-i fac..asa cum se face la tzara..fara prea multe combinaii si retete...evident ca nu incerc sa-mi omor copilul in capul meu respect alimentstia pt varstya lui...dar m-am saturat sa tot citesc ce e bine si ce nu..sa ascult ce zic 10 dr...evident niciunul la fel...
fur de la voi idei....( supa de gaina cu grish..ce i-a mai placut)...si da...voi cumpara sare potasik si voi scapa cate un praf...sincer..unele..gen supa..n-au niciun gust...altelemerg f bine fara sare...etc...

oani zicea acolo ceva..frumos...parerea mea e ca suntem un grup...deja poate am depasit limita discutiei principale si anume..bb nostri...si poate asa e normal....e un curs normal sa ne cunoastem mai bine...virtual si daca se poate si live....e ca intr-o casnicie, nu? ...important este sa stim sa pastram echilibrul....

luni ma duc la stanciu..ii fac vaccinul....si il intreb cum sa fac sa apuc sa-l mai vad pe jiji la 40 de ani..cand VA AVEA VOIE...sa-mi aduca o shtoarfa acasa....pt ca in ritmul asta..2-3 ore legate pe noapte dormite..ziua in priza cu el + altele...hm..ce-ar insemna sa-l culc in patutz si ma ridic de 15 ori la el...sa-l iau sa ...bl;a bla...ar fi si mai si...

am scris repede ...poate cu greseli..dar nu ar fi o noutate....insa mi-a dat voi un pic...asta dupa am fc totul in viteza pana acu..
( am papat si zmeura de acasa....imi culegea tat zilnic cate un castron...iar mama,....mi-a zis ca nu=l cunoaste pe monti assta..si mi-a servit placinte calde..alivanca..cozonac...clatite cu branza...si nu mai stiu,...dar tot ce-mi doream io era somn...asta cica e de lux..si nu se prea gaseste)

hai ca m-am intins ca rama....cum mai citesc cate ceva...mai scriu si eu....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

noi aziAVEM bazdaci....ayanna. ca bazdaceala lu ema se transmite si inmulteste exponential la mine si..... nu papa, nu bratze, vreo 10 tzatze la rand in juma de ora si nshpe jucarele. afara kanicula drakului, in casa aer conditionat dat pe 26 grade, dar tot transpira usor la cap.... ma rog, sunt la sfarsitul unei saptamani cu 4 copii, daca va amintiti, din care aia mari au tinut-o tot intr-o "concurentza neloiala" zilnic, aia strainezi mi-au scos "untul" cu ce mananca ei, dar mai ales nu mananca ("laptele e de vaca? nuuu, eu beau de soia. sau iaurt dulce, daca ai"; pai, ala nu-i din lapte?..: ba da, dar nu e lapte...", etc). dar sunt si simpatici tare, cum nu nimeresc ei in romana mai nik sa zica si e o englezo-japonezo-romana in jur de ...azi dimi ma intreba:"ai chestie din aia?:de care, zic? pai, nu stiu cum se zice, dar ai?. zic, explica-mi ce face.... :"pai stii, cand ai un needle si vrei sa coseshti ceva, iti trebuie asta sa bagi in needle. materialul ala"

LUCIA SI DANIELA si multumim. cu voi si cu cela 4-8 ptrate de cioco 85% cacao ZILNICE....ma da monti disparuta. sau disperata?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

miremia pupici delfinitzei [nu-mi vine sa-i zic rechinitza]

decenuela,un brat de pt tine! nu degeaba se zice "ai grija ce-ti doresti,ca s-ar putea sa se implineasca!" deci tu "l-ai cerut" pe jiji sa fie asa

eu nu va "cunosc" pe voi [era cat pe ce sa cunosc pastaia,dar...am ratat momentul,ca nu au mai venit ... poate/sper luni sa-mi cunosc nora si cuscrii ],dar va consider familia mea de departe,ati depasit toate asteptarile mele cand m-am inscris pe forum
nush ce m-as face fara voi

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ce dor imi era de aerul de DECENUELA SI iubirea ei necondi pt JIJI mic si viceversa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

miremia pupici delfinitzei [nu-mi vine sa-i zic rechinitza]

decenuela,un brat de pt tine! nu degeaba se zice "ai grija ce-ti doresti,ca s-ar putea sa se implineasca!" deci tu "l-ai cerut" pe jiji sa fie asa

eu nu va "cunosc" pe voi [era cat pe ce sa cunosc pastaia,dar...am ratat momentul,ca nu au mai venit ... poate/sper luni sa-mi cunosc nora si cuscrii ],dar va consider familia mea de departe,ati depasit toate asteptarile mele cand m-am inscris pe forum
nush ce m-as face fara voi

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Cat de frumos ai spus.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

noi aziAVEM bazdaci....ayanna. ca bazdaceala lu ema se transmite si inmulteste exponential la mine si..... nu papa, nu bratze, vreo 10 tzatze la rand in juma de ora si nshpe jucarele. afara kanicula drakului, in casa aer conditionat dat pe 26 grade, dar tot transpira usor la cap.... ma rog, sunt la sfarsitul unei saptamani cu 4 copii, daca va amintiti, din care aia mari au tinut-o tot intr-o "concurentza neloiala" zilnic, aia strainezi mi-au scos "untul" cu ce mananca ei, dar mai ales nu mananca ("laptele e de vaca? nuuu, eu beau de soia. sau iaurt dulce, daca ai"; pai, ala nu-i din lapte?..: ba da, dar nu e lapte...", etc). dar sunt si simpatici tare, cum nu nimeresc ei in romana mai nik sa zica si e o englezo-japonezo-romana in jur de ...azi dimi ma intreba:"ai chestie din aia?:de care, zic? pai, nu stiu cum se zice, dar ai?. zic, explica-mi ce face.... :"pai stii, cand ai un needle si vrei sa coseshti ceva, iti trebuie asta sa bagi in needle. materialul ala"

LUCIA SI DANIELA si multumim. cu voi si cu cela 4-8 ptrate de cioco 85% cacao ZILNICE....ma da monti disparuta. sau disperata?

si nimerishi atza?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

mi-am amintit si de tortul de cioco al luciei

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

... Si noi pe aici...
Am vazut discutii destul de aprinse referitor la dormitul cu bebe, olitza si expunerea la diversi "bolnavi" pe care "ne-o ofera" netul... Eu niciodata nu m-am gandit ca ar putea fi vreo problema daca pun pe net diferite poze sau filmulete cu noi sau cu Sebi Ma gandeam sa aiba acces la ele prieteni si rude din strainatate, fara sa ma gandesc ca niste minti bolnave ar putea sa le foloseasca in scopuri indecente... Am sters filmuletele cu Sebi de pe youtube si am facut private albumele de poze (n-as vrea sa le sterg totusi de tot)...
Despre olitza... eu voi incerca de la un an sa vad cum reactioneaza, dar fara sa-l fortez... Nepotica mea (de care v-am mai povestit cate ceva) abia acum, la 5 ani, a inceput sa invete care e treaba cu olita (dar pentru ca inca nu vorbeste trebuie intrebata mereu daca are nevoie de olita), deci probabil ca o sa ma anunte el cand va fi gata.
Cat despre dormitul cu bebe in acelasi pat... Am practicat si noi pana pe la vreo 2-3 luni, tocmai pentru comoditatea mea (imi era mult mai usor sa-i dau sa manance de langa mine decat sa ma dau jos din pat, sa-l iau de la el, sa-l pun langa mine, apoi iar la el in pat si apoi iar eu la mine). Dar chiar si asa, nu era foarte odihnitor somnul nici pentru mine, nici pentru soatza, pentru ca dormeam cu grija sa nu ne rasucim peste el, sa nu-l lovim in somn etc. In clipa in care a renunta la masa de peste noapte l-am mutat definitiv la el in patut, si tot acolo doarme si peste zi (numai in cazurile excelptionale in care adoarme la noi in pat il las acolo si nu-l mut). Din pacate pentru mine, de catva timp si-a reintrodus o masa pe la 4-4.30, dar cum nu-l mai alaptez la san si-i dau LM muls in bibe, este acelasi lucru, asa ca doarme tot la el. Il mai iau in pat langa mine in saptamanile in care lucreaza sotul dimineata si raman doar eu cu el in pat, dar adoarme mai greu langa mine decat la el in patut. Ideea este ca sunt copii si copii, unii mai atasati de parinti, altii mai independenti, si fiecare trebuie sa faca ce este mai bine pentru bebe, in functie de personalitatea sa.
Eu as avea o intrebare legata de mancatul mult... El de obicei papa cam 160-180 ml la o masa, seara poate sa depaseasca 200, dar nu cu mult. Aseara insa a mancat de la 21.30 pana la 23.00 aproape continuu (se oprea pentru 5-10 minute apoi iar manca). A mancat in total vreo 450 ml de lapte (deja ma panicasem ca nu mai faceam fata cu mulsul la ritmul lui de mancat). Si la 4 dimineata dadea sa se trezeasca iar sa pape; am reusit sa-l adorm fara sa-i dau sa manance (m-am gandit ca mancase mult prea mult inainte sa adoarma si sa nu-i faca rau). La 6 n-am mai scapat si a trebuit sa-i dau sa pape (a mancat 130ml). Ce sa fac sa nu mai mance atat de mult odata???

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Va mai bat si eu la cap cu ceva. Am niste caise de la tara, unele mai crude le pastrez asa...pana saptamana viitoare cand incepem diversificarea. Pe cele f coapte as vrea sa le fac compot, sa i le dau tot ei cand o fi, doar ca nu stiu exact cum. Parca cristieszicea de fructe din compot.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Va mai bat si eu la cap cu ceva. Am niste caise de la tara, unele mai crude le pastrez asa...pana saptamana viitoare cand incepem diversificarea. Pe cele f coapte as vrea sa le fac compot, sa i le dau tot ei cand o fi, doar ca nu stiu exact cum. Parca cristieszicea de fructe din compot.

_

AMR 8 kg

Si eu am facut compot de caise de la tara pentru pitica mea. Acum, nu stiu ce zic fetele, eu am pus putina fructoza. Le-am decojit, le-am taiat feliute in borcane (ma gandesc ca poate mai tarziu n-o sa mai manance chiar piure, si oricum le pot baga in blender), si separat am facut siropul, pe care l-am turnat fierbinte peste fruct. Am inchis borcanele si le-am fiert.
Chiar, fetele, voi cum procedati? Poate aveti idei mai bune!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput