Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Va mai bat si eu la cap cu ceva. Am niste caise de la tara, unele mai crude le pastrez asa...pana saptamana viitoare cand incepem diversificarea. Pe cele f coapte as vrea sa le fac compot, sa i le dau tot ei cand o fi, doar ca nu stiu exact cum. Parca cristieszicea de fructe din compot. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
uite aici
eu nu am dat compot,prefer sa dau fructul crud...nu vrei sa pui caisele la congelat?
daca nu merge linkul: retetebebelusi punct blogspot punct com/2010/06/compot-de-caise
scoti spstiile si pui . esti mai tehnicutza cu muuuuuuuuuuuuuult decat mine stiu ca te descurci
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
evyme spune:
Fetele cu probleme la san (Nikole, Onitza) nu puteti sa va mulgeti si sa le dati din bibe macar o masa-doua pe zi? Si eu am acea cojita de care zice Nikole in mijlocul sfarcului, dar de cand ma mulg n-am mai avut dureri... Ma gandesc ca asa mai respira un pic sanul si nu va va mai durea atat de tare.... Daca nu mere... Onitza, stai linistita, ca la cat te-ai chinuit tu cu alaptatul nu vei putea fi invinuita de nimeni ca nu ai alaptat pana la 10 ani!
Bea imi pare tare rau de problemele cu sotul, imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie fara el... Eu nu mai pot sa stau nici o zi fara sotul meu, sunt dependenta total de el....
Cristies felicitari pt dintisor!
[b]BF[/] si Sebi este cel mai fericit cand e in picioare! Deocamdata este la stadiul de incercari de ridicari, dar cred ca mult nu mai are... In schimb nu vrea sub nici o forma sa stea in fundulet
In rest... domnul pustiu` este numa` bun de sirena in port la cat chiuie, palavrageste toata ziua pe diferite tonalitati (mai putin cand doarme, ca atunci doar schelalaie precum un catelus sau rade in hohote de se zguduie patul cu el), i-am cumparat si lui un peacock lamaze cu care se converseaza cand nu-l bagam noi in seama. Acum il tin pe jos, pe o patura, cu jucariile imprastiate pe langa el, pt ca a mai facut o data cunostinta cu podeaua din prea mult elan de alergat dupa jucarii
Deja nu mai pare un bebelus, ci mai degraba un om in miniatura, care studiaza tot ce-l inconjoara si incearca sa priceapa ce facem noi (ne studiaza cand bem apa, cand mancam, cand scriem la tastatura etc) Ii place la nebunie sa-l gadilam si sa-l facem sa rada, este incantat cand il pupacim sau il "papam", este minunea noastra mica
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
uite aici eu nu am dat compot,prefer sa dau fructul crud...nu vrei sa pui caisele la congelat? mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Eu nu pot sa deschid fisierul
Nu m-am gandit la congelator...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
myky791 spune:
nik0le pt pm.
buna ziua fetele!
la multi ani danyelana si yannis andrei.
azi noapte si piciul meu aavut o noapte proasta a dormit efectiv numaim pe picioare dak il puneam in pat incepea a plange. si pe picioare scancea il leganam mai tare. eu nu comnetze cu dormitul bb in pat cu parintii. dak al meu ar fi dormit toata noaptea las fi lasat in patut dar cum se trezeste si din ora in ora...na! fiecrae copil e diferit si fiecare parinte face cum crede de cuviinta.
bea multa sanatate sotuluyi sa se faca bien cat mai rapid.
eu comnpotul de iarna il fac asa : la un borcan de 800 gr pun 3,4 linguri de zahar mestec bine apoi pun fructele felii completez cu apa si le sigilez. le pun in oala la fiert si dupa ce da in fiert le las cam jum de ora. eu asa le fac de 3 ani de ziel si imi ies super bune. anul trecut (sa ma laud nitel) am avut 80 borcane.
ca veni vorba la ce luna le putem da compot bebeilor?!
cristies
felicitari pt dintisor! recunosc ca dimineata cand mam trezit lam cautat si eu pe al meu pui am zis na io fi iesit ceva dar nimik
mai voiam sa zic ceva dar ma duc ca fac compoot de caise pt iarna si sa inchid borcanele. a dupa ce inchid focul le mut pe balcon si le acopar cu o patura groasa si le las vreo zi pana se racesc definitiv.
un we fain va dorecs la toate!
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Nik0le spune:
MP, mandruta, aveti PM.
Am trimis un mesaj pe mailul comun, rog cine are deja parola noua sa intre sa vada. Maraie Irina, ma duc sa-i dau sa pape si revin.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
miremia spune:
Mandruta, blu_flower pt raspunsul referitor la somn. Cam asa doarme si a mea...10-11 ore noaptea + un somn de 2-3 ore pe zi si inca vreo 2-3 de 30-40-50 de minute.
Mandruta, MP si pt sfaturile legate de compot. Eu initial am zis ca le congelez insa al meu mi-a spus ca nu se pot congela caisele iar eu l-am crezut. MP mi-ar placea mai mult sa le congelez si sa ii dau fructul crud decat in compot. Ai incercat asa si mai sunt comestibile dupa decongelare?
Si inca ceva (recunosc am mai sarit peste mesajele referitoare la diversificare)....as vrea sa incep cu legume, ii pot da morcov+pastarnac sau le bag separat? Morcovul trebuie fiert?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
danyelana spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti danyelana,m-ai facut sa la tortul de care zici...imi place la nebunie supliment dai? mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Multumim de urari
Dau si supliment cum sa nu si daca vrei mai fac unul si maine ca nu e greu de facut
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui cristies La multi ani Danyelana !!!! La multe lunite Yannis !!! _ Povestea unei . Cresc |
Merci, si felicitari Gargaritului pt dintisor
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
mamidepuiuti spune:
nikole
miremia ... comestibile? da...cam ca toate cele congelate...eu nu stiu face compot fara zahar,iar lui alex nu i-as da chestii cu zahar anul asta de asta nu sunt fan compot la bebici...ca mie imi place compotul dulce
dar precis ne zice cristies cum face ea compotul
mami de Radu si Alex
asa creste Alex