Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

dau un suc, o praji pt un PM?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Si eu

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MIRELA

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Decenuela, wb Ma bucur ca tu si Jiji sunteti bine

Myky791, merci mult

Evyme, e un dulce si jumatate pustiul. 450ml nu e cam mult la o masa? Nu te superi, e parerea mea

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si sa va mai spun ca la noi e mare chin cu diversificarea pt ca nu deschide gura decat la biberon, in rest strange buzele si nu mai intri nici cu picamarul in gura lui Nu se pune problema ca nu-i place, pentru ca din bibe papa foarte bine, pe nerasuflate (deocamdata i-am dat piureu din morcov, apoi dovlecel si acum i-am pus si telina, amestecate cu vreo 40 ml LM) Cred ca peste vreo saptamana o sa-i dau si fructe, sa vedem cu evolueaza asa, cu legumele...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Decenuela, wb Ma bucur ca tu si Jiji sunteti bine

Myky791, merci mult

Evyme, e un dulce si jumatate pustiul. 450ml nu e cam mult la o masa? Nu te superi, e parerea mea

pozele mele

Charles Baudelaire

Pai tocmai asta e si problema mea: cum sa fac sa nu mai manance atat de mult odata? Pur si simplu nu se oprea din mancat... Facea pauze de 5-10 minute si apoi incepea sa planga pana-i dadeam iar sa manance. Manca vreo 50-60ml si iar pauza... In primul calup a mancat insa vreo 200 ml, dup-aia a inceput cu pauzele Daca-mi face asa si in seara asta o iau razna...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Cristies, despre ce catel de la FP e vorba ca eu m-am uitat pe site si am gasit vreo trei ( unul xylofon, unul de-l trageai cu ata si dadea din coada si unul care iti arata partile corpului). Merci

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Pana la urma le-am ales pe cele mai frumoase, le-am scos samburii, le-am spalat si le bag la congelat. MP si eu tot din cauza de zahar nu i-as da compot, mai ales de caise care cred ca iese acru. Credeam ca exista reteta pt bebei fara zahar dar sa iasa dulce totodata.

Myky pe site-ul cu retete de la MP scria ca dupa 7 luni compot.

Cris.d

Danyelana petreceti?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

miremia..ti-as raspunde io....dar avand in vedere....ca je il are sub aripa pe jiji contra....nu cred ca sunt in masura sa dau sugestii deoarece nu am procedat ca la carte ci cum s-a nimerit...cum m-a taiat capul...si ( ca de fiecare data) am av noroc..jiji a raspuns pozitiv la toate experientzele culinare...
as minti sa spun ca ..cris.d nu m-a inspirat...a spus neshte chestii f inte si logice la inceput....gen: cerealele numai cereale nu sunt( deoarece sunt prefierte..etc)..cate un fruct...nu amestec ( decat na , cand se cere)...si inca ....dar ..nu mai stiu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Cristies, despre ce catel de la FP e vorba ca eu m-am uitat pe site si am gasit vreo trei ( unul xylofon, unul de-l trageai cu ata si dadea din coada si unul care iti arata partile corpului). Merci

pozele mele

Charles Baudelaire

Imi permit sa-ti raspund eu...ultimul.
Adica www.hopa-sus.ro/imagini-produse/jucarie-catelusul-vorbitor-3-762523895.jpg" target="_blank">asta

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

CRIS.D nu nea-m gandit eu la alergii, eu sunt f anti-alergii, nu prea cred in ele. Cine mai zicea pe aici ca nu crede in alergii decat daca sunt f bine documentate? Ruxita parca. Sau oani?
Eu nu am avut alergi in viata mea la nimic, barbata-miu la fel. Nu stim despre ce e vorba.
Stanciu ne-a dat ideea, ca s-ar putea sa fie vorba de alergie, ca nu are nici o alta manifestare. Si, zice el, are cearcane. Acuma...am mai intrebat 2 doctori daca vad la Dani cearcane si mi-au zis ca nu. ...Inca nu stiu ce analize de alergii sa fac, ca Stanciu a scris Ig si Im. Pe site-ul Medlife apar 31 de Ig, fiecare costa 50 lei. Presupun ca nu trebuie sa le faca pe toate

Pana una-alta, aseara la eco doc mi-a zis ca n-ar strica sa il vada si un ORL-ist, asa ca apelez la voi sa imi recomandati un doctor ORL-ist bun. Poate stie careva!!
Multumesc frumos.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput