Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

0212509020

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza si de la noi

Sebica a vomat azi-noapte si am stat sa vad cum evolueaza. Sunt zombie. Nu are febra, diaree, e ceva mai moale decat de obicei dar nu apatic....
Offf nici nu stiu ce sa fac. O fi de la caldura, de la mancare(ieri a papat ptr prima data ardei gras) de la faptul ca l-am cam fortat sa pape (sunt tuta cu acte in regula ca nu mi-am dat seama ca se trezise de sete asa ca i-am dat bibe, lua o gura intorcea capul, incepea iar sa planga si sa suga degetul si eu in loc sa ii dau apa/ceai am insistat cu laptele), ca a adormit inainte sa dea aerul afara?
Azi ar fi tb sa mergem la vaccin...Sa ma duc? Eu as astepta pana maine, deocamdata nu a refuzat ceaiul si a si papat putin ce-i drept dar nu e cu burtica goala....

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

il pupam pe Sebi ca sa se faca bine(sa fi fost doar un moment) si pe mama lui ca sa fie rezistenta la ziua care o asteapta(mai ales ca nu a dormit).....
Nu stiu ce sa spun referitor la ardei........noi nu am incercat inca,dar cineva imi spunea ca ardeiul provoaca dureri stomacale(daca nu e dat crud,iar daca il fierbea ii dadea jos pielitea),nu stiu in ce masura e adevarat,ca eu una nu am avut prb..........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

0212509020

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
MULTUMESC.....MULTUMESC....MULTUMESC.......

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:

Neatza si de la noi

Sebica a vomat azi-noapte si am stat sa vad cum evolueaza. Sunt zombie. Nu are febra, diaree, e ceva mai moale decat de obicei dar nu apatic....
Offf nici nu stiu ce sa fac. O fi de la caldura, de la mancare(ieri a papat ptr prima data ardei gras) de la faptul ca l-am cam fortat sa pape (sunt tuta cu acte in regula ca nu mi-am dat seama ca se trezise de sete asa ca i-am dat bibe, lua o gura intorcea capul, incepea iar sa planga si sa suga degetul si eu in loc sa ii dau apa/ceai am insistat cu laptele), ca a adormit inainte sa dea aerul afara?
Azi ar fi tb sa mergem la vaccin...Sa ma duc? Eu as astepta pana maine, deocamdata nu a refuzat ceaiul si a si papat putin ce-i drept dar nu e cu burtica goala....

si Dragos a vomat intr-o seara , si cred tot din aceeasi cauza, ca l-am fortat cu pp
el maraia si inghitea, nu scuipa, ca nu mi-am dat seama ca e satul
pana dimi si-a revenit
si dupa ce a vomat nu trebuie sa-i mai dai nimic macar 1 ora( poate stiai)

daca nu face febra cred ca e ok
sa fie bine

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:

Neatza si de la noi

si Dragos a vomat intr-o seara , si cred tot din aceeasi cauza, ca l-am fortat cu pp
el maraia si inghitea, nu scuipa, ca nu mi-am dat seama ca e satul
pana dimi si-a revenit
si dupa ce a vomat nu trebuie sa-i mai dai nimic macar 1 ora( poate stiai)

daca nu face febra cred ca e ok
sa fie bine

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Buna dimineata!
Larisel, ce distractie pe voi cu piscinuta! Si cred ca fetele se antreneaza una pe alta la joaca!
Dandana,, imi pare rau ca trece Dragos prin asa ceva! sa treaca repede!
MS, cred si eu ca ardeiul e putin cam greu la stomacel. O sa treaca! Bafta la dr!
Alexutza, sa va iasa totul asa cum va doriti, sa va distrati si sa va simtiti bine! Ma bucur ca Yannis a fost cuminte si ati ajuns bine!

Fetele cu organizarea, eu sunt de acord cu orice hotarati, imi pare rau ca nu sunt prea priceputa la asa ceva sa fiu si eu de ajutor!
Chiar incercam sa ma uit la poze si nu stiam de ce nu pot, nu stiam ca ati actionat...
In orice caz, fi-mea bubuie tastatura cand o vede (cu ambele maini, cu degetele distribuite pe taste!), deci cred ca pe la 6 luni o inscriu la niste cursuri, sa ne mai invete si pe noi, astia mai batrani.
Va pup pe toate, sa aveti o zi perfecta!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Cat despre indemnizatie, eu nu am primit inca nici un leu. Mi-e si frica. Am depus dosarul pe 4 iunie. Cam cat a durat la voi?
Am sa merg sa ma interesez pe Hambarului ca nu e chiar asa departe de noi. Mai ales ca din 1 septembrie trebuie sa-mi ia locul sotul si sa ma instruiasca cei de acolo cum sa procedez sa-i fac lui dosarul si sa-mi retrag eu. Dar astept macar o transa de bani.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

stau si ma uit la tastatura si nu stiu ce sa scriu..............

deci azi dimneata i-a scos la sot aproape 1 litru jumate de apa de la plamani............................

so nici o sansa ca in urmatoarele 2-3 sapt sa ajunga acasa
acum ii da tratament ceva pastile, nu mai primeste injec tii............dar nu il vedem tare repede acasa

eu sper totusi sa se vindece ca asta e cel mai important lucru.........si sa nu se adune iar apa, ca atunci 3 luni nu mai vine acasa..................

incerc sa rezist eroic, desi cand am auzit ce zice am izbucnit in plans.............

nu mai stiu ce sa zic decat

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

fetele. Am vb cu dr. Amanam vaccinul pana luni. Azi papam ceiut, orez, si supica fara carto9f si ardei. Si limitam lapticul. Oricum si-a revenit ca si tonus. Acum canta la mine in brate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Neata fetele, am adormit disturbatorul si iata-ma aici cu voi.

Simplicity indemniz se da asa:
a) de la data la care s-a terminat concediul postnatal, DACA cererea de indemniz e depusa in 60 zile de la data la care s-a terminat concediul postnatal.
SAU
b) de la data la care ai depus cererea DACA au trecut cele 60 de zile.

Cred ca tu intri in categ 2...ai depus dupa 14 mai nu?

Cris.m rosia se congeleaza fff bine, eu am rosii ca atare congelate de anu trecut (ca am pus ca inecata....) si si acum fac mancare cu ele, iese mancarea ca vara cand sunt rosiile de gradina...de obicei congelez "prunisoare".

mai vroiam sa zic ceva...aaa da,

Onitza eu stiu cat de tare poat sa doara...pe pielea mea, ma gandeam ca poate ai putea sa fol protectii din silicon cat timp fac tratam. Ma gandesc asa, daca Daniel e agentul de frecare , suge des sin ce zici tu, cremele alea nu au timp sa isi faca efectul...nu ca nu ar fi ele bune, dar daca el suge la 1/2 h ce pot sa actioneze ele...eu asa am patit cu lanolina pura, a functionat doar dupa ce am inceput sa fol protectii de silicon, plus ca acum nu crd ca mai e cazul sa iti pui problema ca refuza apoi sanul gol, zic eu...la fel Nik0le, poate pui si tu o protectie o perioada, iar pe celalalt sa il dai gol (ca stiu ca tu ai istorii cu Irina care s-a indragostit de protectii ).

pup la fete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!

Noi am avut o noapte horror, care de-abia dimineata am descoperit ca se datora unui dintisor . I-am dat cu calgel si acum doarme pe muzica de vivaldi. Ma duc si eu langa el imediat.

Bea, pentru sotul tau! O sa fie bine, o sa vezi! Nu te mai agita si nu mai plange! Trebuie sa fii tare pentru el si pentru Ivan!

DanadanaG, multa sanatate puiului si tie!

Mariucasara ma bucur ca e mai bine strumful. pentru modul in care a reusit el sa te fenteze sa nu-i strici week-end-ul cu vaccinul.

Mergi la inceput