Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
cris_mario spune:
da...
am admirat poze superbe cu ginerele meu drag si de cuscra nu mai zic....o frumoasa
bea scuza-ma te rog ... am vazut postarea de atunci,dar sincer am uitata ca tuta sa-ti raspund... eu am pus separat,pungute mici cu dovlecei,cu morcovi si cam atat momentan...aaa si cu fasole grasa cred ca e ok sa faci pachetele kt pentru o supa,eu la asta nu m-am gandit si nici nu aveam cum atunci,ptr k ii dadeam doar morcov,apoi am adaugat din toate treptat ...akm e ok,dar nu stiu cu rosia,k nu am congelat niciodata,oare se pastreaza bn? ...orikm pachetele kt pentru o supa o sa pun si eu sii FELICITRAIIII!!!! PTR STELUTELE ALBASTRE
REBIANA wb!
nikole sper sa treaca cu crema aceea
cristies ce dobitoci.... ... eu fac prezenta iarasi dk mai doriti si mai 'stergem'
al3csa felicitari! a crescut fff bine bb
nikole multumim de capitol k aseara nu stiam cine l-a facut ...ai fost atre cu 'tre sa mai scrie 2 msj" ... 'le scriu singura' ...'fac cap nou'.....
ma bucur ca e iarasi liniste pe la noi....tensionate capitole
si eu vreau sa ne mutam....
dandanaG spune:
Buna dimineata de la mare
de cafea plateea
nu am mai reusit sa intru
Dragos e mai rau ca inainte cu tot antibioticul
asa ca am fost iar la dr si de aseara face injectii
ampicilina cu gentamicina
si m-a luat si pe mine gatu' rau, asa ca tr sa ma duc la dr. mea de familie
larisel am luat si eu paharute din DM pentru idee
o zi frumoasa si racoroasa!!
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Eu d-aia am trecut la altfel de carti, ca alea pentru el aveau foarte multe poze si trei lulele de text, daca-i dadeam cartea sa vada poza o molfaia, daca nu-i mai citeam (ca se termina povestea) se supara... asa ca o sa-i citesc povesti mai lungi... romane . _ Povestea unei . Cresc |
si eu ii citesc.
lui Mariuo i-am citit de cand l-am nascut,orice...totul cu voce tare si al el in camera mereu mergea un radio,knd nu eram eu sa turui continuu.....
la alexandra vorbesc non stop,ii spun tot ce fac cu lux de amanunte si i-am citit toate carticelele lui mario,ptr k sta si el langa mn si asculta,dk citesc altcv (ptr mine) dar cu voce tare,nu-i convine lui mario....si nu se poate concentra ...adik sa tina minte o pov lunga ..of,de unde am plecat si unde am ajuns
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Ca noutatzi: fetele mishuna prin toata curtea cu premergatoarele, ba chiar Alena se impinge in piciorushe de parca ar vrea sa stea in picioare. De vreo 2 zile amandoua dau sa se ridice singure in fund. Cel mai mult le place balaceala...de curand le pun cate putzina apa in piscinutza si le las sa se desfashoare fara sprijin. Mai iau cate o guritza sau nasuc de apa dar asta e...de regula au reflexe bune. Astazi le-am balacit de 2 ori...a fost o canicula... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
eu mai nou o spal in cada in piscinuta ei gonflabila....inainte o spalam la chiuveta,akm nu mai incape,apoi am pus-o pe colac( miremia) ... akm e super ok,dar nu o las nesprijinita
mariucasara spune:
Neatza si de la noi
Sebica a vomat azi-noapte si am stat sa vad cum evolueaza. Sunt zombie. Nu are febra, diaree, e ceva mai moale decat de obicei dar nu apatic....
Offf nici nu stiu ce sa fac. O fi de la caldura, de la mancare(ieri a papat ptr prima data ardei gras) de la faptul ca l-am cam fortat sa pape (sunt tuta cu acte in regula ca nu mi-am dat seama ca se trezise de sete asa ca i-am dat bibe, lua o gura intorcea capul, incepea iar sa planga si sa suga degetul si eu in loc sa ii dau apa/ceai am insistat cu laptele), ca a adormit inainte sa dea aerul afara?
Azi ar fi tb sa mergem la vaccin...Sa ma duc? Eu as astepta pana maine, deocamdata nu a refuzat ceaiul si a si papat putin ce-i drept dar nu e cu burtica goala....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza si de la noi Sebica a vomat azi-noapte si am stat sa vad cum evolueaza. Sunt zombie. Nu are febra, diaree, e ceva mai moale decat de obicei dar nu apatic.... Offf nici nu stiu ce sa fac. O fi de la caldura, de la mancare(ieri a papat ptr prima data ardei gras) de la faptul ca l-am cam fortat sa pape (sunt tuta cu acte in regula ca nu mi-am dat seama ca se trezise de sete asa ca i-am dat bibe, lua o gura intorcea capul, incepea iar sa planga si sa suga degetul si eu in loc sa ii dau apa/ceai am insistat cu laptele), ca a adormit inainte sa dea aerul afara? Azi ar fi tb sa mergem la vaccin...Sa ma duc? Eu as astepta pana maine, deocamdata nu a refuzat ceaiul si a si papat putin ce-i drept dar nu e cu burtica goala.... Mamica de caprita si shtrumf AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
sper sa nu fie nmk grav,sa fi vomat doar ptr faptul k l-ai fortat cu Lp ...vezi cum e azi,dk e ok,mergi la vaccin
cris_mario spune:
citat din mesajul lui dandanaG Buna dimineata de la mare de cafea plateea nu am mai reusit sa intru Dragos e mai rau ca inainte cu tot antibioticul asa ca am fost iar la dr si de aseara face injectii ampicilina cu gentamicina si m-a luat si pe mine gatu' rau, asa ca tr sa ma duc la dr. mea de familie larisel am luat si eu paharute din DM pentru idee o zi frumoasa si racoroasa!! Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
of,injectii,bietul de el
multa sanatate amandurora
simplicity spune:
citat din mesajul lui xela_07 Neata! simplicity - indemnizatia ar trebui sa-ti vina retroactiv din data cand ai terminat concediul postnatal, indiferent cand ai depus. Poti sa dai telefon ca sunt f dragute doamnele alea si te ajuta. Vrei sa caut eu numerele de tel? Ai primit banii in cont? onitza - sa ne spui si noua pls cum v-ati simtit la mare pentru ca unde mergeti voi as fi vrut si eu sa merg daca alegeam Bulgaria anul asta. Daca se poate da-mi si niste detalii de cat v-a costat si cu ce agentie ati mers. Pe PM daca nu aici. Merci . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!