Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Firme de iaurturi...am incercat pana acum Tnuva (cel mai bun la gust), Milli (cea mai faina consistentza), si Napolact (ok dar nimic deosebit).
Iar branzica...le-am dat direct Fagarash de la Covalact, dar nu prea le place.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Si mie imi plac foarte multe produsele de la Tnuva,am vazut si fabrica,am ramas cu un sentiment placut.Cel mai mult imi place SANA......

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Iarashi am o intrebare off-topic: cum e mai bine sa te-apuci de limbi straine, cu meditatzii sau cursuri?

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Eu ma bag la somnic (langa Alena dar in patul meu ).

Asha ca NB!

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salut...

Sunt in drum spre pat...dar va las mesaj ca sa va fiu la 'indemana' si sa imi puteti da si mie PM cu noile parole...

Si sunt de acord cu tot ce propuneti voi...nu ma simt in stare acum sa vin cu idei si alternative, asa ca orice decideti eu votez "pentru"...

Va pup! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

si eu va zic noapte buna,ca ma asteapta vreo 3 treziri pt alaptat pana la 5-6 cand da desteptarea,la mine de cand s-a nascut e asa(a fost cand se trezea sa pape din ora in ora).

Inainte sa plec va las un link(se pot gasi si pe amazon)cu un fel de carti(ca cele de joc),pe fiecare carte e o fata care zambeste,sau animal,litera...etc........ca si in filme ii arati cartea si el spune ce apare pe ea,noua ni le-a recomandat la curs,sunt pe etape de varste......0-6 luni,6-12..etc....vedeti poate vi se pare interesant http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Usborne-Parent-Cards-50-THINGS-DO-YOUR-BABY-/300448661158?cmd=ViewItem&pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item45f422bea6

editez ca aici apare mai clar(zic eu) http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Usborne+Parent+Cards+50+THINGS+TO+DO+WITH+YOUR+BABY&x=0&y=0&ih=1_0_0_0_0_0_0_0_0_1.1114_35&fsc=-1

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity multumesc de link-uri.

Larisel ce mi-ar placea sa jumulesc 2 gemanute.

Nikole inca o data.

Cristies nu este latita pagina.

Cataluta, ayanna, larisel aveti PM.

Poate ca nu o sa inceapa isteria stergerii albumelor din contul comun (cum zicea cineva mai sus) . Mie mi se pare ca sunt in siguranta pozele atat timp cat pot fi vazute doar de cei care au parola.

Acum ma duc la somn. Sper ca maine sa fie o zi mai calma din toate punctele de vedere.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

"Neata!!!! Haideti la o cafea aburinda ca e racoare si bine la ora asta.

SIMPLICITY, interesante activitatile ! Cu dansul si oglinda practicam si noi, o sa il rog pe paul sa faca desene.

Azi-noapte nu s-a trezit sa pape, uraa! Ma simt odihnitaaaaa! SI parca nici alaptatul nu a mai fost asa de dureros!!!!!!!!!!!!!!

NIKOLE, imi pare atat de rau ca te doare sanul! Sper sa treaca ami repede de 10 zile si sa isi faca bine efectul crema! Te rog sa ma tii si pe mine la curent cu evolutia, poate daca la tine functioneaza ma va ajuta si pe mine.

Mi-e dor de Paul, abia astept sa vina acasa, a fost o sapt la bunici, va dati seama ce dezmat e pe el!!!!!!!

Joi plecam la mare si eu inca nu am facut lista cu ce trebuie sa pun in bagaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaaaaaaa...
fluturiti, ostenii mei, fluturiti de zor? sau dormiti calme si senine la fel ca bebelusii? hmmm???

asa de dimineata, ma hotarasc eu agale sa va las in asteptare o cafia cu mult laptic, o praji pt botic, o dulceata pt fete si apa-rece, mai baiete...

err... nu mi-a iesit. dar niste coltunasi din aia cu vise, tot va servesc, cu jma de tona de zahar vanilat si la nevoie si niste galusti cu prune, dupa pofta inimii...

ni suntem up ... desi io n-am avut somn pana pe la 2, dl pastaiuta tine cont doar de orele lui de somn,nu ale mele... (rau face!)

am ceva de comentat, dar o fac cand ajung la maica-mea, acum pregatesc bagajul de plecare si schimb micul marait de dimineata. ieri am facut vaccinul afurisit, deci iar febra, iar nu o sa pape, iar nu creste bine, iar maraie incontinuu, iar ma coafeaza de ma urc pe pereti... cred ca am mai spus ca urasc vaccinurile, nu? ei bine, subliniez!!!!

va salut si va doresc o zi asa cum imi doresc mie!!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neataaa
am avut o noapte fff linistita,niic nu ma asteptam la cum incepuse alexandra

so...sunt pe la pag 16 a capitolului trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Neata!

simplicity - indemnizatia ar trebui sa-ti vina retroactiv din data cand ai terminat concediul postnatal, indiferent cand ai depus. Poti sa dai telefon ca sunt f dragute doamnele alea si te ajuta. Vrei sa caut eu numerele de tel? Ai primit banii in cont?

onitza - sa ne spui si noua pls cum v-ati simtit la mare pentru ca unde mergeti voi as fi vrut si eu sa merg daca alegeam Bulgaria anul asta. Daca se poate da-mi si niste detalii de cat v-a costat si cu ce agentie ati mers. Pe PM daca nu aici. Merci .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput