Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Offf, caldura mare, am 30 grade in casa .
Si sotul tot amana cumpararea unui ventilator, ca de aer conditionat nici nu se pune problema.

Scaunel de baie trebuie sa-i cumpar si eu lui Albert ca aproape numai incape in cadita lui, plus ca face tzunami la baie.

Multumim de recomandarea cu avocado!

Ia mai vedeti aici, mi se pare un site foarte util, in special pentru mamicile incepatoare.

Eu deja ma documentez cu diversificarea, chiar daca o sa mai aman un pic. Mi se pare o filosofie intreaga diversificarea asta, plus ca va trebui sa gatesc aproape zilnic , eu, care nu prea le am cu bucatareala.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Child nu rade ca tot nu mi-am amintit

Eu gandesc asemenea lui Gaby, sa nu mai dam usor si oricui parolele conturilor noastre. Altfel, eu in paranoia mea ma gandeam sa schimbam oricum periodic parolele...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

ELLA mi-am amintit ca intrebai cat poate sa stea bebe in sling.
Din ce stiu nu exista contraindicatii decat ca trebuie sa schimbi umarul pe care se sprijina slingul la vreo 2 ore.
Albert nu sta nici macar ora in sling decat daca adoarme si atunci nu-l tin eu in el, il las ori in carucior ori in patut.

Mersi pt raspuns.ma gandeam ca e al meu fitzos de nu sta mai mult.oricum nici spatele meu nu rezista mult.de adormit Geo nu a facut-o niciodata in sling ba dimpotriva...urla,behaie,face ca iedul,ggggagaie,rade,baleste,etc.Bine ca m-ai luminat (mama ma-sii de blonda ce sunt) sa schimbb umarul ca nu stiam de la ce am niste semne pe umar(cam cum sunt capilarele acelea sparte ...)Doamne ,aiurita sunt.Aseara am fost sa iau un cadou pt o fetita si am uitat sacosa cu hainutele pe tejghea .Am umblat in carrefour si la masina mi-am dat seama.In prima faza m-am gandit ca a cazut din carucior ca era full dar neee.....vorba Rebianei...se terminase bateria la neuron.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

eu am inceput cu fructe. Mai precis piersici. dupa doua zile cu supa creme de legume. am mai zis si mai zic, fiertura aia simpla nu vad cum are sa fie hranitoare pt bebe. Supele nesarate sunt bune la slabit. concomitent am inceput sa ii dau cereale. Suntem ok de atunci si mananca de toate.

Dimineata pana pe la 9-10 tzatza de cate ori vrea.
9.30-10 - fructe

13-14.00 - supa crema de legume.

18.00 cel tarziu 19.00 cerealele.

titi intre mese de cate ori vrea si dupa mese daca mai pofteste. Noaptea odata la ora 4 papa titi.

Si gata diversificarea:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ella draga ni s-au schimbat prioritatile. Nu iti fa griji, copilu nu l-ai uita niciodata pe tejghea:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby bravo vezi ce usor e cu diversificarea :)

ella merci

oananu ma gandisem la treaba cu stomacul, dar ma gandeam dupa ce ragaie sa nu ii mai dau sa vad cat o tine, daca mai plange sau vrea la 3 ore o sa.i dau iar ca prefer decat sa stau toata ziua cu biberonul in mana

rebiana cam asa am de gand sa incep si eu diversificarea , ca tine cu cereale apoi vedem

scaun de baie am unul de la ivan, simplu foarte bun, in curand 2-3 luni cred ca o pot pune in el

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Ella draga ni s-au schimbat prioritatile. Nu iti fa griji, copilu nu l-ai uita niciodata pe tejghea:))

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

din pacate atat de multi uita copilul in diverse locuri...pe tejghea ar fi un caz fericit, aia uitati in masina au murit insa deshidratati

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Rebi, Denisamultumesc de raspuns

Dayanara din apa in care fierb legumele fac putin lapte si pun in piure.Am citit ca asa accepta mai bine legumele, si daca nu a fost o simpla coincidenta, pot spune ca e adevarat

Ioanactmultumim

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ELLA al meu molfaie mereu slingul cand este in el, plus inelele aferente!
Tot timpul slingul meu e ud si trebuie stors dupa folosire .
Bine ca mi-am amintit sa-l spal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SERUS, fetelor!
Suntem si noi pe aici.
Alessa ieri a ras pt prima data in hohote...dar nu am reusit sa il imortalizez pt ca devine serios cand vede camera sau aparatul.
In rest, citesc ce scrieti de diversificare, sa bag si eu la capatana.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput