Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Oanaiacovita

Ella, si eu sunt ametita rau...drept dovada, azi am culcat fata la ea in patut si eu pe canapea langa ea, si m-am trezit cu ea in canapea, cu ea mancata si eu cu un san pe afara, dar nu stiu cand s-au petrecut toate, s-a taiat filmul efectiv :))

Gaby, ref la pedofili, si pe mine m-au bagat in sperieti, am pus toate albumele pe private, mai am doar cel de pe sclipiciosi sa-l pun, imi fac timp azi. Doamne fereste de nebuni dintr-astia!

Am vazut poze cu Silvana si Maya, doua frumuseti

Am salvat linkurile despre diversificare, sa le analizez mai incolo. Cred ca o sa mananc cot la cot cu fii-mea, ca-s disperata dupa fructe.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/BotezIlincaAna_26062010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

LAlexandra, felicitari pentru primul "ras in hohote", la cat mai multe!

Fata mea isi baga degetele pe gat mai mereu, ca bulimicii...bine ca nu varsa totusi :)) aaa..si-anvatat sa scuipe cand e nervoasa :)

Mai vroiam sa scriu dar am uitat...nici nu ma mir, offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Multumim, Bumbitza
La Alessa e la ordinea zilei sa isi bage pumnii in gura pana in gat...chiar amandoi daca se poate, catodata mai face ca si cum ii vine sa dea afara.....bine ca inca nu s-a intamplat!

Fetele, va ziceam ca are probleme cu scaunul, acum s-a reglat...dar nu stiu daca de la medicamente (ca acum i-am dat ceva de colici) sau ca am tot mancat eu pepene rosu zilele astea. Voi ati mancat pepene, ati vazut ceva modificari la ei?

Mami de printisor Alesandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Ella, si eu sunt ametita rau...drept dovada, azi am culcat fata la ea in patut si eu pe canapea langa ea, si m-am trezit cu ea in canapea, cu ea mancata si eu cu un san pe afara, dar nu stiu cand s-au petrecut toate, s-a taiat filmul efectiv :))

Imagineaza-ti cum era daca tb sa-i dai bibe.. Am obs ca si eu sunt cam ametita in ultimul timp, dar, cred ca se intelege la noi.

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Multumim, Bumbitza
La Alessa e la ordinea zilei sa isi bage pumnii in gura pana in gat...chiar amandoi daca se poate, catodata mai face ca si cum ii vine sa dea afara.....bine ca inca nu s-a intamplat!

Fetele, va ziceam ca are probleme cu scaunul, acum s-a reglat...dar nu stiu daca de la medicamente (ca acum i-am dat ceva de colici) sau ca am tot mancat eu pepene rosu zilele astea. Voi ati mancat pepene, ati vazut ceva modificari la ei?

Felicitari pt primul ras in hohote. Si eu astept cu nerabdare. Despre pepene, nu stiu ce sa zic. Am mancat dar nu am obs nimic la bebe..

My age

Mergi la inceput

Oana mi-am amintit ca intrebai de reteta pt branzica. Eric daca tb sa manance lapte HA, cum o vei face? Ma refer cu ce fel de lapte? Si daca faci cu iaurt e ok?

My age

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Hi, hi, Ella, ti-a facut vanataie? Matei si-a facut singur la incheietura mainii, se pare ca degetzelele nu-i ajung.

Azi am implinit 3 luni! Iu-hu!

La multi ani si celorlalti iepurasi nascuti pe 23:
Matei de bobita2010
Oana Iulia de nemary
Andrei de michelle_sf
Tudor Cristian de bordeancavio
George Casian de miria_cristina

Felicitari Lindal!!

Fetelor stiti de ce a plecat Miria? Ca sa nu dea si ea ceva de ziua lui Casi..

Apropo. Bobita a mai intrat? Ca stiu ca spunea ca bebe a ei tb sa poarte niste ghetute special. Oare ce mai face?

Vio? Sper ca esti ocupata cu bilanturile de juma de an + bebe si ca nu esti in "butoi".

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

FETELOR, si eu zic sa schimbam parola si sa nu o mai dam la oricine.
Cine doreste sa se ocupe. Pot si eu sa fac, cred-sau doar altcineva, dar asta doar maine, ca sa pot sa le trimit si la fete parola Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

FETELOR, si eu zic sa schimbam parola si sa nu o mai dam la oricine.
Cine doreste sa se ocupe. Pot si eu sa fac, cred-sau doar altcineva, dar asta doar maine, ca sa pot sa le trimit si la fete parola Ce ziceti?

schimbat ca schimbat. dar cum facem sa testam viitorele mamici? plecam of course de la prezumtia de nevinovatie... dar??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun gasit mamici de iepurici

Ne-am intors si noi din vacanta la bunici. am avut un drum de noapte cu urlete de-mi venea sa plang si eu de plansul lui. aud pe toata lumea ca merg cu bebeii cu masina ca le place si iaca tocmai lui musiu Riccardo nu-i place! mai ales cand il pun in scaunelul ptr masina zici ca-i pe carbuni incinsi si incepe a plange cu o jale de ti se rupe sufletul. voua vi se intampla asa? sau doar el e speriat de bombe in masina?

Mai nou isi baga si el mainile in gura si degetele pe gat pana se ineaca Dar si mai nou ...am observat ca desi nu ii este foame vrea sa roada tot timpul ceva si daca vreau sa-l mangai , imi prinde mana si si-o baga in gura si incepe sa ma molfaie cu gingiile de zici ca am miere pe maini! e posibil sa fie faza de dinaintea iesirii dintisorilor?! asa devreme?!

De cand am ajuns acasa doarme de rupe bietul pui. 5 ore jumate cu masina din care 2 de plans cu sughituri l-au obosit rau de tot.

Avem si ceva pozici noi dar trebuie sa vad cum fac sa intru pe albumul comun ca m-am speriat si eu de pedofilii astia de baintuie pe aici. eu nu am parola de la albumul comun asa ca va rog sa mi-o dati si mie.

Ma duc sa pregatesc baita ptr strumf sa-l racoresc de cum se trezeste.

O sa incerc sa recuperez in weekend si sa revin cu detalii. oricum mai multe noutati voi avea luni dupa vizita de 3 luni la pediatra.

Multumesc mult ptr urarile din 19.07
pupicei

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput